![]() |
Cytuj:
hehe to wszystko zawdzieczamy coraz lepszym updejtą :) nie dlugo beda sie liczyc tylko 150/200lvl + |
Cytuj:
ps. ty setki na furorze nie wbiles i nie wbijesz ps2. tak pojedz mnie teraz |
Cytuj:
NA UKŁADY NIE MA RADY !!!!!!!!!!! @QuanChi że ty nie wbiłeś to znaczy że ktoś inny nie może?? a co do ilość knightów palków to możemy podziękować tylko cipsoftowi za te piękne updaty (chociaż i dobrze bo kiedyś knight - śmieć) ;p |
Cytuj:
JA TYM CHAREM NIE GRAM OD ŚRODY I NIE LIŻE NIKOMU DUPY WIĘC POMYŚL CO CHCESZ NAPISAĆ |
Pita Garosi Sep 20 2007
Who the fuck is he? B) |
Cytuj:
|
@XX Up
Furora to przegrany server, robienie nowych postaci nie ma najmniejszego sensu wg. mnie. Polityka/Gospodarka sie nie zmieni, vision bylo, jest i bedzie PA i beda władać serverem. Na furorze graja osoby ktorym niechce sie robic albo nie maja czasu zeby od nowa na innym serverze jechac, albo poprostu maja tu znajomych ktorych niechca opuszczac. Gdybym mial wiecej czasu to tez bym sobie poszedl gdzies indziej :) Teraz mozna poprostu podziwiac jak nasz server wegetuje. A niech sobie cale vision wbije 200lv+ i tak sie juz to nikomu nie przyda :) Generalnie mam w nosie czy ktos mnie zjedzie teraz czy nie, wiec mozecie sobie darowac swojego spamu forum fajtery |
@up
nie rozumiem dlaczego ktoś miałby po Tobie pojechać powiedziałeś prawdę ten serwer jest na 99,9 % stracony a ten 0,1 % to szansa mass hackow, pingów, deadów, hugo wie czego i powrotu [GUILD]Duskiness[/GUILD] Albo kolejnej wojny :) |
Furora to stracony serv?? zależy z której strony na to patrzysz np ze strony Dusk to wiadomo porażka ale np dla takiego ziomka kogoś z Vision to raj a widać że coraz więcej ich... ale grać żeby grać to ******* ; p
|
Cytuj:
Co do setki: Nie, nie wbiłem setki bo nie lv sie dla mnie liczył i dobrze o tym wiesz. Ale Ty też setki nie wbiłeś. Zrobił to za Ciebie taki mały robocik, co się go botem zowie. Na Narrow nigdy w życiu nie użyłem bota, czy też do expienia czy do skillowania. Gównem był pod względem lv, ale wyobraź sobie, że przez wiele osób byłem i jestem szanowany. A ty wiesz w ogóle co to znaczy szacunek? |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro :) Możecie po mnie jeździć poczytam sobie ; )) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale wiele jest serverów zniszczonych tak jak furora. Najbardziej wqrwia mnie nie strata postaci etc. tylko to, że qmple sie na różne servery poprzenosili i kontakt się urywa. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bez levela nie ma huncenia ;pp @down było |
Jakos nikt o tym nie mowi, a nieco bym sie chcial dowiedziec;>
Yubov Sep 23 2007, 12:50:23 CEST Killed at Level 154 by Imargam and by Katrila |
Cytuj:
|
@ Diabllord
No tu masz racje =D bo komunikator to juz nie to samo |
Do tych co narzekają że jest PA nie zapominajcie kto zaczął tą wojnę :)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:52. |