![]() |
Cytuj:
w ogole wiesz co to jest troll ? : O Zakompleksione dziecko :O |
Cytuj:
Wiec 9 września jak No Fear przegrywało Zenek po raz pierwszy próbował zdradzić Xoloriana ( nad morzem mu(Xolorianowi) lizal dupe zeby pomógł Polakom, ale po paru dniach od tego jak Xolorian doszedł już chciał dochodzić do szwedow), jego jedynym warunkiem byla możliwość huncenia Poteżnych. Jednakże "Szwedzi" w głosowaniu gildiowym nie zgodzili sie na pokój( to było bodajże jak LRA wygrywało jeszcze, jak znajde pokaże wam screeny z paru romów). Dlatego postanowiłem nie dochodzic do NF bo Zenek mógłby upiec 2 pieczenie na 1 ogniu xD i szwedzi odrazu by się zgodzili, a Szwedzi natomiast szantażowali nas "Albo dochodzcie do nas albo robimy pokój z Zenkiem i bedziecie hutned". Tak czy siak od wtedy juz było wiadome, że prędzej czy póżniej jak Szwedzi po wielu porażkach straca opory, aby huncić poteznych, by móc odzyskać władze po części:o. lol Wielu z was pisalo ze zenek walczy z pa, a jednak doszedl do szwedow, więc nie nazywajcie szamba perfumerią. xd |
Nastepne dni beda Ciekawe , Najgorsze to ze POI nie bedzie ;/
|
Cytuj:
Finalnie wybrał tą lepszą stronę i heh pewnie wam głupio? xD |
No napewno.
Juz dzis zostalem wyrzuconwy z dragow wiec nie wiem czy teraz jest lepiej niz bylo;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wczesniej jechales Zenka a teraz juz mu zaczynasz dupe lizac = ]] Typowe dla ludzi twojego pokroju. |
Cytuj:
|
Poje*any serv :D
Gdzieś na forum tutaj ktoś napisał kiedyś żeby sie pona*******ać w innych ekipach (pomieszać). To teraz macie :P |
Cytuj:
heh i z3n3k zdradził raz to może zdradzić i drugi, nigdy nic nie wiadomo, a ja trzymam ze swe, z3n3k tam doszedł i uważam że dobrze zrobił, a sam jestem ciekaw czy zostanie ze swe do końca. A wy chyba lizaliście mu dupę za bardzo że was opuścił lol Zresztą nie do zenka lra miało problem tylko do gedda lol i co wy macie z tym lizaniem dupy, wasze zboczenie zawodowe?? |
Silveris
Oct 10 2007, 15:15:35 CEST Killed at Level 168 by Darylan
and by Thomonix |
hehe duzo sie zmienilo na kyrze odkad sprzedalem moxashee ;>
|
ma ktos filmik jak silveris pada ;>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Z tego co wiem nikt nie krecil mam ss ale nie dam :P |
Dziwi mnie dlaczego Pablofon nie chce kupic pacca i pomoc swojej "poteznej" gildii. Czyzbys sie bal ? xD
Po to sie chyba lvluje w tibi zeby moc uzyc swojego lvlu w walkach. //Old Meepy |
he he po co ma wydawac 90 zl??? ma racje ze nie kupuje pacca ^^
ej wezcie juz nie bijcie silverisa loool ten to ma przesrane xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
To niech mu sie zrzuca po 10k ludzie z gildi i niech sobie kupi za hajs z tibi pacc. Nie wierze ze nikt nie sprzedaje :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |