![]() |
no racja.. mi sie ots po 3 dniach znudził.. 3 stadia rozwoju postaci:
1 - chodzisz na roty, 2 - na dragi z sd'kami 100 strzalowymi, własnej roboty, 3 - demony i warlocki xD co do manarun, jestem za, ale robili by je tylko knajci za 1k many :P |
Cytuj:
|
[quote=Maciek-Gofer;1752394]Fajnie ale czy do tego trzeba Pacca?
|
What???
czy do wszystkiego trzeba miec pacca chyba tak a jak wy myślicie ???
Dajmy na to druta prawie wszystkie czary to PACCX(X(X( :evul: dlaczego po co pacc i jeszcze jedno dlaczego domki mogą kupywac tylko PACCOWCY????X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X( |
@Up: Lol, ale ty idiota jesteś. Te rzeczy zamienione (np. coś zamiast energetycznego HMMa lodowy, dla druida) raczej będą dla facc bo inaczje druid będzie praktycznie profesją tylko dla pacc. A nowe czary, cóż trza się przyzwyczaić. A domki - lol, idiota jesteś, to jest jedna z charakterystycznych rzeczy dla pacca lolq. Gdyby facc miał wszystko co pacc byłoby bez sensu.
|
Czary zostanom zmienione wienc facc raczej też może sie spodziewać nowych czarów zostanom dodane Różdżki równiesz bendom dla facc i jakiś tam wybieg dla pająków wienc facc może sie też czegoś spodziewać
|
Z tego wszystkiego wynika że druid na FACC dostanie dużo czarów + nowa różdżka.
:cup: |
Nie nowa różdżka a podmieniona.
|
Cytuj:
A co do tematu, to MUSZA dodac cos dla Facc, balance tylko dla Pacc-druidów, byłby calkowicie bez sensu. Wystarcza mi dwa nowe czary i juz bedzie dobrze xD |
Skoro podmieniają rożdżke to za jaką?
Za quagmire czy ze tempest? |
Cytuj:
|
Skoro podmieniają rożdżke to za jaką?
Za quagmire czy ze tempest? |
Cytuj:
Cytuj:
Po Drugie Ja Wspułczuje Twojemu nauczycielowi albo nauczycielce że nieznasz wyraźenia słowa pod moimi postami Po Trzecie Ortografia Niejest Obowionzkowa w internecie |
up@
Zacytowałeś mnie, a sam to powiedziałeś:baby:. Jeszcze mnie ktoś będzie ochrzaniał za ortografię:p |
K*****a odpowie mi ktoś wreszcie na moje pytanie?! X( X( X(
Skoro podmieniają rożdżke to za jaką? Za quagmire czy ze tempest? |
Ekhm
Szymisław, Ty sie tak nie denerwuj... jak ktos bedzie wiedział to Ci odpowie..
I nie przeklinaj, bo posty z przekleństwami są odgórnie ignorowane przez innych... :)) Ja ogolnie troche jestem zła , bo mimo ze jestem druidem ( niedlugo znow Elderkiem) to pewnie czary nowe bedą od 70-80+ lvl... a Ci co potrzebuja pomocy ( sa slabi np. 50 lvle, i potrzebuja zarabiac na expac) nadal zarabiać nie będą. A Ci co i tak mają z czego 'zyć' bedą mieli jeszcze wiecej... Ale tak sie tworzą prawdziwi gracze--Ci co wytrwają.. dwa lata i wiecej, a nie dzieciaki, ktore po dwoch dniach grania chcą mieć więcęj od tych którzy grają długo ;) |
Cytuj:
regulamin, pkt 3.7: "Sprawdź pisownię zanim wyślesz posta. Wielu użytkowników ma z tym problem. W czasie przeglądania forum, wklej treść posta do Twojego ulubionego edytora tekstowego, by uniknąć żenujących czasem błędów w pisowni. Wyjątkowo niepolskie posty będą odpowiednio traktowane." oprocz tego nasz taryfikator przewiduje solidnie punktowane ostrzezenia za konsekwentny brak poszanowania zasad pisowni oraz, w zaleznosci od moderatora - ostrzezenia/ bany za tz konsekwetna glupote ( np wykrecanie sie od koniecznosci poprawiania bledow papierkiem o dysleksji, dysmozgowiu, wodoglowiu, zespole Tourrette'a czy wodzie w kolanie ). |
Nie wiem jak wy macie ale mi podkreśla błędy jak pisze posta w przeglądarce. Nie muszę wklejać do żadnego edytora.(mam Firefoxa)
|
up@ mi też podkreśla błedy w firefoxie :P
topic: sorrka za nerwy ale pytałem sie już z piąty raz i odpowiedzi nie dostałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |