![]() |
wkurza mnie to jak ludzie zmieniaja chary bo wygodniej sie gra tym a potem tamtym bo cipsoft zrobil tak a nie inaczej to jest zalosne
|
ktoś zna datę kiedy ma się skończyć test server balansowania profesi.
I kiedy zacznie sie test server taki normalny z nowymi terenami i potworami.Bo ten co teraz jest, jest po prostu nudny :D |
Glendur, musisz byc tutorem zeby tam wejsc...
|
Cytuj:
moze i mu na gs jedrze ale mi nie jest bo mi ten exp ni starcza to co pie*dolisz za glupoty? myslisz tylko o sobi czy co? wiec nie pierdol ze jak ktos traci bp manasow jest glupi bo wyjzyj gdzies po za gs np. na bb -3 i zobaczymy czy tam tez manasow sie nie traci, albo na ile jestes myslacym czlowiekiem |
-.- wiem.. ale ja na normana tibie nie moglem sie wbic.... al juz jest ok B)
|
Nie wiem czy było, ale to jest wycinek ze Spellbooka dla sorca:
Kod:
Spells for Level 8 |
Widzę, że nowe czary dla paladynów będą. :D
Super, wreszcie PACC się na coś przyda. ;) Eh, szkoda że zawaliłem test na tutora... |
Cytuj:
Zadna Bron dla knighta sie nie niszczy oprocz swordow ktore sie chyba lamia po pewnym czasie ale inne lepsze bronie takie jak spike sword,dragon slayer czy sov one sie nie niszcza .Je sie zaklina gemami i nabieraja mocy mozesz je zaklac gniem lodem i innymi zywiolami ale te zywioly sie wyczerpuja a nie sam sword po tych 949 chargesach po prostu moc zniknie i mozna go bedzie nia ponownie napelnic |
@Pagan
Powiedz mi, ze mfy ktore kupi sorc nie zwroca mu sie... Knight kupi uhy, idzie na zolwie i ma sporo kasy z tamtad, ale nie wbija lvla tak jak sorc na dragach czy nawet na tombach. Pozatym osob na zolwiach jest wiecej niz lvli mdw ... osob z botami jest jeszcze wiecej wiec nie mow ze zolwie to raj... Bo sorc placi wiecej, ale expi 3 razy szybciej. @Temat NIC nie zastapi gry na tibii -7.5. To byla gra z charakterem Wlasnym, stworzonym przez ludzi klimatem. A teraz, jak i z kazdym upadatem bedzie to sprowadzanie tej gry na coraz nizsze poziomy. Miejmy nadzieje, ze ten test serv nie bedzie odzwierciedleniem przyszlosci tej gry. Bo jesli bedzie, to powinni zmienic jej nazwe na Magican Tibia. W ktorej dyktuja warunki postacie magiczne. tylko one sie licza a najci beda potrzebni do noszenia manasow... Wraz z letnim upem sprowadzili ta gre na bardzo niski poziom, a teraz bedzie to dno... hmm, chociaz nigdy nie wiadomo co jeszcze cipy moga zrobic wiec byc moze ta gra niedlugo bedzie jeszcze gorsza.. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co kazdy up jedna strona płacze k. mać... A i dobijają mnie visy na odległość, to nie palkowie :baby: |
@up
ja bym dodał coś od siebie do komentowanej przez ciebie wypowiedzi. Autor cytowanego tekstu pisze że tylko 2x druid 1x sorc w rankingu miesiaca i że są oni "udupieni" a ja mam inne wytłumaczenie - wszystkie dzieci i pg przeniosły się na inne profesje? |
Cytuj:
Nie można kupować run u NPC, broń rzucana łamie się od razu, nie ma wandów i rodów, mana regeneruje się cztery razy wolniej niż teraz, czary zależne od Mlvl'a, stara paskudna grafika, nie ma żadnych nowych outfitów ani addonów, nie ma nowych lodowych wysp, nie ma PoI, nie ma Banuta Dungeons, nie ma Piratów ani Liberty bay, ani dna morskiego, nie ma połowy ataków na miasta...Tak, super, chce tibii 7.5... |
Cytuj:
|
Michossa to ja popieram w 100%
|
Cytuj:
Czy wam druidom/sorcom nie przyszlo do glowy ze knight jak wyjdzie z rooka siedzi i skilluje a wy bierzecie rozdzke za ktora musicie dac UWAGA!! AZ 0 gp i lecicie expic? Knight gdy nabije powiedzmy 70 skille leci expic, dobija pare lvli i.... a) skilluje dalej bo jego skille mu nie wystarczaja b) expi expi expi nic nie traci i w ogole jest najlepszy odpowiedz: a, gratulujemy wszystkim ktorzy odpowiedzieli poprawnie (pewnie sami knighci) Edit: Z drugiej strony knighci nie maja co rozpaczac, po updacie zostana tylko gracze ktorzy naprade lubili knightow, no i nasz rycerzyk znow bedzie blagany o pujscie na hunta. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Trochę mało screenów... Jeśli to prawda że UH będzie leczyć po 80~ to gra knightem dead... ;( |
Cytuj:
ps. Grafika w Tibi nie jest najważniejsza @down Tak to jest wyczyn i zgodze sie z toba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |