![]() |
E tam XXDDDD
JA CHCE OPENA!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Popadamy : (
|
Wy czekajcie na opena ja tym czasem wole wyjść z domu i napić się piwka z scroopym i reszta.
tzn już jestem back. :P |
Nieważne, brave Niedzielson posta edytował.
|
pamietnik kika <33 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
kuper rox xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
PS: Dorośnij....... (Zaraz będzie wjazd na mnie ofc....groźby że zaraz przyjadą na real do mnie) xDDDDDDD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wciąż <3 Floov ;DD |
Emok - na forum taki gadatliwy a na rl podobno tylko "no , no" co 10 min sie odezwiesz (slowa michalaka)
Ja tez czekam na wjazd do bochni :/ Trzeba bedzie sprzedac 10 bp b robow zeby miec na paliwo do nas ;ddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ad2. Co byś zrobił JAKBY wjechali ? |
Jez17Psk - smial bym sie im prosto w oczy.
Ostatnio mustak zadzwonil do mnie i nasylal mafie Pruszkowska to nie moglem wytrzymac =))) |
Cytuj:
|
Wizz smiałeś sie czy obsrałeś bo z nagrania wychodziło że pod koniec rozmowy już nie byłeś taki rozgadany i szcześliwy. hahaha
Vilum nie moge sie doczekać! pozdro jak dostaniesz wpizde. Może się jakoś konkretnie ustawimy na spotaknie ty i ja ? żeby nie było że byłeś na wakacjach, bo już mnie w*****a to twoje gadanie zreszta nie martw sie w swoim czasie dostaniesz w pizde i wtedy morda ci sie zamknie na tym popierdolonym forum. Co do michalaka tez mu klawiatura siadła jak miał napisać nam o której bedzie w wawie i gdzie ahushasuhauhsa. PS. Xiro, Date, Edgar Mordo, Solaris ale co Kozaki przez kabel !? |
Cytuj:
|
Może i jestem mało zrównowazony ale patrząc na Viluma photo + słysząc jego głos i czytając jego posty ogarnia mnie taki w*****enie i nachodzi mnie myśl że sie jeszcze nie przekonał jak to jest dostać w pizde w sumie za nic.
EDGAR MORDO ! rozumiesz coś z tego ? xD! plx Date na przystanku Rox! |
nie to, ze niby ktos grozny czy jakies takie wkrety, ale masz racje xDDDDD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |