![]() |
|
|
|
@up
to juz wiem czemu na innych serverach nie leci... BO TY KOSISZ WSZYSTKO http://i234.photobucket.com/albums/e...x/UO0017-4.jpg |
@up
wtf is that? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ma ktoś chara na banucie? Ja sobie all sam wyczyszcze, a za otworzenie ściany dam jakiegos grosza.
Btw: buy 100 behe fangs, 100 iron ore. |
Łoooo ale ty madry Miran chyba w snach
|
World Trade
HAIL @UP GZ
~~Chce ktos moze zrobic world trade my nerana your menera ??:>> ~~Moj nick to scoby'evil (nerana) Skoby From Hell (menera) ~~350K |
Ludzie, ludzie.
Apeluje do najmądrzej struktury tego tematu... Nie wyzywajcie sie ! Każdy ma mieć prawo swoje poglądy, zachowania itp. Jeśli coś wam się nie podoba w kimś, to napiszcie to na spokojnie, ta osoba to przeczyta i przemyśli to, i też mogłaby spokojnie zripostować, podając sensowne argumenty. A nie ciągle sie wyzywacie, wywyższacie nad innymi, dopiekacie i denerwujecie. Najlepiej ograniczcie sie do prostych komentarzy do zdjęć "typu Moim zdaniem zdjęcia fajne/do kitu. i argument, jeśli nie potraficie rozmawiać na poziomie. |
Signed ; p
|
|
dawaj spidi swoje napinki xD
Sammos ladnie dupe przylizales ;) |
@up
Koleszko smieszny jestes : ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Daje se w pięty dla zachęty : )) Btw. pewnie go nie chcieli do gildi i dlatego tak mówi |
Cytuj:
Sammos dupe przylizal komu? _____________________________________ kto dółki pod kim kopie ten sam w nie wpada |
szkoda ze to nie ty
pozdr. Dla mojego skarba Hardzia |
Speedy, nie wstawiaj prosze swoich fotek, gdyz juz nie wytrzymuje z podniecenia i musze odbywac akty samogwałtu :( tak na mnie działasz :* Chciałabym choc raz znaleśc się w takich silnych meskich ramionach <marzycielka> dasz mi swoje gg? :*
PS. [ usinięta na życzenie pro gracza ] PPS. I tak XM jest NaJlEpSiEjSzY :* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |