Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tylko Isara (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172601)

Vantax 22-06-2008 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Splatt (Post 2131802)
Bil ekipa? Chyba z jeepa xD!

he he he he-he he he -.-

@Gienas: Gienasku uwazaj on ma dfućestego dszećego paładyna i on Cie zabije bołtami prosto z dłorfuf z kazortun!!!!!!!

Arshis 22-06-2008 23:33

O widze że stary temat skasowali.
A tak btw pozdrawiam wszystkich którzy niegdyś ze mną spędzali
godziny w tej grze jak i tych którzy mnie znienawidzili z tych czy
innych powodów ;)

I Gz Ciechan lv
Tak trzymaj :)

/Ara :p

kazo2 23-06-2008 11:29

W grze poszaleć nie mogą to sie tu wyżywają. To wy zachowujecie się teraz jak dzieciaki wyzywając takiego idiotę jak ja. Szukajcie nowego świata bo z tego co widziałem dostajecie OSTROO po dupie.

Btw. Nie gram tu od roku. Nie jestem w padach. Jestem zwykłym widzem.

ObroncaUcisnionych 23-06-2008 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2132860)
W grze poszaleć nie mogą to sie tu wyżywają. To wy zachowujecie się teraz jak dzieciaki wyzywając takiego idiotę jak ja. Szukajcie nowego świata bo z tego co widziałem dostajecie OSTROO po dupie.

Btw. Nie gram tu od roku. Nie jestem w padach. Jestem zwykłym widzem.

Niewiem co napisać, zal słów :p Oni Ci nie pociskają, tylko stwierdzają fakty.

Gundrak 23-06-2008 11:59

@kazo
"To wy zachowujecie się teraz jak dzieciaki wyzywając takiego idiotę jak ja."

sam sie przyznałeś, n/c

kazo2 23-06-2008 21:35

/\ Up

Trzech kolejnych dupków zapłaciło a kiedy ty zapłacisz? Hah to jest śmieszne bo jak przegrywacie to zaraz wszyscy chcą być wolni. Na poprzednich wojnach jak pad czy tam te stare ich nazwy dostawali po dupie to mało kto płacił. U was juz 8 osób sie wyrwało. Gratz zgranej grupy. Jeszcze kwestia czasu i zapłaci pewnie Sprite. Śmieszni jestescie :p

Gienasek 23-06-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2134267)
/\ Up

Trzech kolejnych dupków zapłaciło a kiedy ty zapłacisz? Hah to jest śmieszne bo jak przegrywacie to zaraz wszyscy chcą być wolni. Na poprzednich wojnach jak pad czy tam te stare ich nazwy dostawali po dupie to mało kto płacił. U was juz 8 osób sie wyrwało. Gratz zgranej grupy. Jeszcze kwestia czasu i zapłaci pewnie Sprite. Śmieszni jestescie :p

Jak zwykle znawca tematu może chcesz zostać naszym liderem :o
P.S Zostanie pewnie tylko stara ekipa która nigdy nie zapłaci :)

kazo2 23-06-2008 22:49

Takich osób, ktore nie zaplaca jest kilka. Teraz będą pewnie płacili polscy fajterzy np. Iqev, Glazze(koń), Johnesek, Gienas itd

Jest_i_on 23-06-2008 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2132860)
Jestem zwykłym widzem.

Jesteś zwykłą szmatą :D

Jest_i_on 23-06-2008 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2134470)
Takich osób, ktore nie zaplaca jest kilka. Teraz będą pewnie płacili polscy fajterzy np. Iqev, Glazze(koń), Johnesek, Gienas itd

Iqev, Glazze i Gienas nie zapłacą, wybacz :(

kazo2 23-06-2008 23:22

Przynajmniej jeden z nich na 100%. Moge sie zalozyc.

Gienasek 23-06-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2134539)

Mogę być tym jedynym ? I am the one the number one the chosen one? PLS:p

Ikev 23-06-2008 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2134539)

Haha nuubku nawet gdybym mial payment 2k to bym i tak nie zapłacił.
Wolałbym zwastować to na sd i Cie dojebać.

Michaelll 23-06-2008 23:41

Koniec

Lol koniec boreda xDD zal w chuj

P.S Sozemego ty niedojebana Dziwko jak brat Masstera ci Alistera ojebal z eq a 1 h pozniej Masster to oddal powiedziales ze mu tego niezapomnisz a niedawno go kurwo na*******ales (aha no i niezapomne jak kozaczyles ze wpadniesz do Leszna trzymam cie za slowo geju ) =)

kazo2 24-06-2008 00:23

bił go pewnie za to co masstera kumpel taki grzyb z białegostoku miasta pedałów zrobił mu na alisterze... pomyśl troche idioto zanim coś napiszesz

Gundrak 24-06-2008 08:07

Kazo
S K U R W I E L U
N I E D O J E B A N Y

pierwszo primo: nie bede placil nikomu bo juz w to nie gram :)
drugo primo: co masz do ekipy z Bialegostoku?najwiecej ludzi od nas gra w te dziadostwo, zapewne zazdroscisz ze nie masz tylu dobrych ziomow do ktorych w kazdej sytuacji mozna sie zwrocic o pomoc ;)
trzecio primo: wes lepiej typie jedz gdzies na wakacje, utop sie w jeziorze, spadnij z Gubalowki, czy jedz dzieciom w Etiopii robic obiadki gdyz twoje komentarze do kazdej wypowiedzi sa tu ZBEDNE!!!

Vantax 24-06-2008 08:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2134470)

Ty jebany szczylu, skąd Ty możesz wiedzieć czy oni zapłacą czy nie, skoro ich nawet NIE ZNASZ?!

kazo2 24-06-2008 11:20

będą płacili ludzie którym chce sie grać. Tak zrobił Osmerus. Założe sie, że Glazze albo Igevowi też juz chce sie expic ;p. To tylko kwestia czasu moge sie założyć.

ogoreek 24-06-2008 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kazo2 (Post 2135182)
będą płacili ludzie którym chce sie grać. Tak zrobił Osmerus. Założe sie, że Glazze albo Igevowi też juz chce sie expic ;p. To tylko kwestia czasu moge sie założyć.

rozpieeeeeeerdalasz mnie trollu, słońce świeci może gdzieś pojedziesz? ahh, no zapomniałem to będą kolejne wakacje przed komputerkiem :<

kazo2 24-06-2008 11:47

Nastepny pedał z białegostoku haha. A ty czemu nigdzie nie jedziesz? Botujesz nastepnego nooba i patrzysz jak on bije potworki?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:03.