Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   World of Warcraft - Official Blizzard Servers (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=183914)

_WrD_ 18-11-2008 19:09

@up
Gl :>

@topic
Ja niedługo kupuję pre-paida, postanowione. Kasę trza tylko uzbierać =d

Lord Dreathan 18-11-2008 20:04

Jak się wezmę w garść to wrzucę później jakieś zdjęcia... :P Niektóre questy są po prostu zajebiste!

P.S

76 lv atm...

kołbaś 19-11-2008 06:31

Out land i juz niedlugo bedzie 60. Kocham q w hellfire a zwlaszcza rewerdy bo co reward to wymieniam eq (co mi sie baaardzo podoba) xD

Racon 20-11-2008 15:26

80 lvl wbity wczoraj i odrazu zabrali mnie na naxx(25) i zninjowalem pasek cloth pod heala/sp :D 88 spellpower.

eerion 21-11-2008 00:26

gz racon!
Ja dzisiaj wbiłem 80.
Czekam kiedy będzie pierwsze Naxx.
Może jeszcze w ten weekend jak się psozczęści

Bluray 22-11-2008 12:05

Wygląda na to że w WoW'a jednak zacznę grać 6 grudnia, a nie po świętach :)
Zastanawiałem się nad orc/blood elf Warlock, zwłaszcza, że zaciekawił mnie ten talent, dzięki któremu można zmienić się w demona :)

maxen13 22-11-2008 15:26

O.o o tym nie wiedziale. Chyba czas zagrac na globcu :).

Bluray 22-11-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wow.battlenet.pl
2,8 mln sprzedanych egzemplarzy WotLK!
21 listopada 2008 o 22:27 @ Storm
Po tygodni sprzedaży drugiego dodatku do World of Warcraft Blizzard ogłosił oficjalną informację nt. liczby sprzedanych egzemplarzy gry. W ciągu pierwszych 24 godzin Wrath of the Lich King sprzedało się w liczbie 2,8 mln egzemplarzy, co jest nowym rekordem. Tym samym pobity został poprzedni rekord należący do The Burning Crusade - 2,4 mln egzemplarzy w ciągu 24h. Do pobicia rekordu przyczyniły się liczne nocne premiery gry w centrach handlowych oraz inne mniejsze imprezy.

Oczywiście nie obyło si bez podziękowań od Blizzarda skierowanych do całej społeczności fanów World of Warcraft na świecie. Więcej szczegółowych informacji znajdziecie na oficjalnej stronie Blizzarda.

No, no to zadziwiające :)

maxen13 23-11-2008 10:12

Chcialbym pracowac w Blizzardzie :)

Vanhelsen 23-11-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez maxen13 (Post 2346405)
Chcialbym pracowac w Blizzardzie :)

Phi, nie ty jedyny ;)

Ja w końcu awansowałem na też wyższy poziom wtajemniczenia, gdy człowiek dochodzi do wniosku, że warto zainteresować się jakąś poważniejszą grą MMO a nie Tibią :P Tak więc mam od razu dwa pytania jako początkujący uzależniony anonimowy wowowczyk :P

1. Jakie profesje opłacalne są dla Druida Healera (aktualnie bawię się obdzieraniem skór i leatherworkingiem)
2. Ktoś tutaj gra na świecie Auchindoun? :P

Frapper 23-11-2008 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 2347029)
1. Jakie profesje opłacalne są dla Druida Healera (aktualnie bawię się obdzieraniem skór i leatherworkingiem)

Skoro zaczeles grac druidem to lvling w feral only. Profesje moga byc, ale lepiej wziac 2 gatheringi (skinning + hrb/mining), sprzedawac na ah i miec kase na maksowanie profesji na endgame.

Na Auchi gral chyba Blu i Grue.

KrEmAs KAc 23-11-2008 16:51

Polecam skin + herb lub herb + ench :)
1 opcja to dużo kaski ale trochę żaluzje jak widzimy gości co przed bankiem coś tam craftują.
2 opcja trochę mało kaski jeśli sprzedajemy "zioło" ale jeśli sprzedajemy itemy z dinsza lub zaklinamy kolesiom sprzęt za kasę + wzrost skilla + dopalacze prawie za darmo na przedmiotach.

Więc polecam tą drugą opcję (zamiennie herb/min/skin +ench)

Lord Dreathan 23-11-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 2347029)
Phi, nie ty jedyny ;)

Ja auch. Alliance.
Co do profek to zalezy jak bedzie wygladac twoja gra w przyszlosci.

_WrD_ 23-11-2008 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2347055)
Skoro zaczeles grac druidem to lvling w feral only.

Niekoniecznie. Jeśli leveluje w teamie z kumplami, to healing jak najbardziej.
No, chyba, że jedzie solo...

A ja się zastanawiam nad klasą. Na pre-paida już praktycznie mam, powoli czas ściągać patcha wotlk i zastanawiać się nad postacią - jako, że przenoszę się na inny serwer, zmuszony jestem założyć nową.
Myślałem nad magiem, lub warlockiem. Wolę dpsować magią, tylko nie mogę się zdecydować. Jakieś plusy i minusy, czy cuś pls? ^^

kołbaś 23-11-2008 18:22

erm to moze ja powiem tak. Obecnie na globie najbardziej efektywny build jest pod balance. Sciagasz moba na 2-3 spelle i idzie naaaaaaaaprawde bardzo szybko(wiem bo kumpel dal mi troche pograc swoim drutem-gramy rownolegle w lvleach i az sie dziwie ze on mnie jeszcze w lvlach nie przegonil)
Btw i tak mam biede kiedy wkoncu jest upragniony weekend ja jestem w anglii i nie mam wow'a =P i kumple juz chyba wylvllowali conajmniej 4lvl do przodu. Ale przynajmniej taniutko(16 FUNCIAKOW) se prepa kupilem. Tylko jutro powort na chate i jazdaaaaaaaaaaaaa z lvl bo 60 dlugo spokjnie na dupie siedziec nie bedzie =)

Bluray 23-11-2008 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2347055)
Skoro zaczeles grac druidem to lvling w feral only. Profesje moga byc, ale lepiej wziac 2 gatheringi (skinning + hrb/mining), sprzedawac na ah i miec kase na maksowanie profesji na endgame.

Na Auchi gral chyba Blu i Grue.

Anachronos :)
Jak coś to zapraszam.

CytrynowySorbet 23-11-2008 20:35

Jeśli masz WotLK - bierz dk. No wiem że teraz masa ich, ale jaki on pogrom sieje... Takie połączenie huntera (dps + pet), paladyna (przeżywalność, plate'y) i niby ciut wrl (te klątwy może nie są zabójcze, ale dają radę).

Profki to najlepiej mining i skinning - na trade ciągle widzę ludzi chętnych do kupna nowych minerałów i skórek.

Mała wada dodatku: kolejki :S 311 w kolejce na BLu...

@down: Nie zapominaj, że DK to HERO klasa. Musi być lepsza od tych zwykłych.

_WrD_ 23-11-2008 20:40

DK, DK, DK.
Może i teraz jest op, jednak prędzej czy później go znerfią. Nie wierzę, żeby Blizzard pozwolił, by DK zawładnął WoWem i rajdy wyglądały w ten sposób: 8x DK, 2x priest.

Lord Dreathan 23-11-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2347516)
DK, DK, DK.
Może i teraz jest op, jednak prędzej czy później go znerfią. Nie wierzę, żeby Blizzard pozwolił, by DK zawładnął WoWem i rajdy wyglądały w ten sposób: 8x DK, 2x priest.

Zgadzam sie z kolega.

Bluray 24-11-2008 13:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _WrD_ (Post 2347516)
DK, DK, DK.

Nie ma szans na takie coś, chociaż ciekawy byłby taki raid 3x DK tank, 5x dk DPS i jacyś prieści do leczenia ich o.O. No i jest jeszcze skill death coil (co też leczy sojusznicze jednostki, chociaż nie wiem czy to tylko nieumarłych)
Cytuj:

@down: Nie zapominaj, że DK to HERO klasa. Musi być lepsza od tych zwykłych.
Nie może tak być. balans, balans i jeszcze raz balans.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:39.