Wg. mnie Kriss pokazal co naprawde potrafi ! Powinien on wygrac bo wie co z robic z kasa mial cele i nie jest glupi + ten jego talent... Audiofeels mnie rozwalili po polfinale jak zaspiewami Otherside RHCP'sów bo to jeden z moich TOP 5 zespolow ... Dlatego tez myslalem ze oni to wygraja. Nie ma co faworytow swoich osobistych mialem duzo. Wiec zcharakteryzuje sobie coniektorych
Snake - jak to foremka powiedziala "ty jestes caly emocją" i tego sie trzymam poprostu 100% szacunku talent 100% i tak jak powiedzial Kuba "nie jest to talent na 100 tys euro"
Kriss - tak jak wyzej : wiedzial co zrobic z kasa jest skromny ma przeogromny talent + dal szanse pokazania sie Lipskee'go w finale <3 jeden z faworytow. Jego numer z uciekaniem ze sceny <lol> <33 :D
Staszewska Madziula - "dostalas talent od samego Pana Boga"
Lenda - nie lubialem jej za to jak wyglada (ma 14/15 lat wyglada na 25~+) Panna z jablkiem adama ktora spiewa jak facet ... nie przekonuje mnie :e ale za glos duzy + bo to jest talent
Mateusz Ziółko - <333333333333 Jego glos poprostu mnie rozpierdolil w drobny mak nic dodac nic ujac ! Ta piosenka w jego wykonaniu po prostu mi odbiera mowe o,o
teraz kolejnosci juz nie pamietam jak tam szli ale :
Ziemek- male gowienko co mnie denerwowalo od poczatku no ale nie wnikam... wczorajszy wystep strasznie denerwujacy, sprawia IRONICZNE wrazenie.. przynajmniej te gesty (rozgrzewka palcow, "nie klaskac nie nie", wycieranie "potu" z czola) Nie lubialem go od poczatku to ze gra iles tam lat to moze i jest talent ale nie przekonal mnie. Nie chcialem go w Finale :(
Ewa (ta niewidoma ) - piosenka Nightwisha <33 Ma glos do takich nutek poprostu talent :P denerwowalo mnie ze przechodzila caly czas dalej, mysle ze z tego powodu ze ludzie sie litowali "bo nie widzi" :(
Klaudia Kulawik - piosenka cudna dawno jej nie slyszalem, aczkolwiek jak jurorzy powiedzieli... ja sie na tym nie znam ale dobra :P bylo pare bledow ! Ale i tak zasluzyla na te 100tys zlotowek mimo ze nie byla AZ takim faworytem.
Casting i piosenka Niemena - <333333333333333333333333333
AudioFeels - Jak wyzej napisalem : wykonanie Otherside booooskie... wczoraj troche wg mnie ofc. mniej pokazali tzn troszke gorzej, jednakże zasluzli na to symboliczne "3 miejsce"
Melklar Ball (nie wiem jak sie poprawnie to pisze) - Poprostu cud... ukazali to co mozna zrobic z cialem ! figura pierwsza wg. mnie nie do wykonania + to ze jeden trzyma go za glowe i robi "gwiazde" a drugi jeszcze wstaje do tego ! Ostatnia figura mnie zwalila z nog <3
|