![]() |
Cytuj:
Pupa (podobnie jak dziupla w drzewie) nie jest stworzona do tego, aby byc przedmiotem kontaktu seksualnego. A najzabawniejsze jest to, ze obroncy tolerancji mowia o "dyskryminowaniu" homoseksualistow? Gdzie? Czy jestes ktos w stanie podac przyklad dyksryminacji homoseksualisty ze wzgledu na jego "orientacje" seksualna? Tylko prosze, nie podawajcie przykladu zwiazanego z adopcja dzieci, bo to jest zarezerwowane tylko dla malzenstw - tak samo jak malpa nigdy nie bedzie czlowiekiem, pomimo wielu podobienstw. Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://tvn24.lajt.pl/1606584,1,4,wiadomosc.html |
Cytuj:
Cytuj:
Powyżej sphinx123 dobrze powiedział o ustach. Hmm, jakby tak spojrzeć, to połowa ludzkości jest upośledzona, chora, i "inna". A co w sytuacji, gdy ktoś jest gejem, ale NIE uprawia seksu? I jeszcze inne pytanie - a co gdyby jeden z mężczyzn dokonał operacji zmiany narządu płciowego? Cytuj:
Cytuj:
Ale czy to uprawnia np. mnie do tego, zebym calemu swiatu oglaszal, ze akceptuje seks oralny, albo wylazil na ulice z transparentem "ROWNOSC I TOLERANCJA DLA SEKSU ORALNEGO!"? Nie. Jesli chce - robie to w domu, jesli nie chce - nie robie.[/quote] Sprawa parad został już chyba omówiona? Jeśli nie, możemy do tego wrócić. EDIT: Hah. Na tej stronie (link wyżej) znalazłem inny artykuł, a tam taki cytat: Cytuj:
EDIT2: downx2: Mhm. Tak teraz sobie pomyślałem, jaki problem jest np. w zaadoptowaniu dziecka przez 1 geja, i wychowywania go z innym. Przecież do tego nie trzeba się nawet przyznawać. I po co gejom dzieci... Tego nie rozumiem. |
Dobrze, że nikt nie podaje argumentu "Chomoseksaualizm jest zły bo tak piszom w Biblii". To byłoby zbyt proste do obalenia :D
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Jednocześnie nie mówię, że para homoseksualna źle wychowa dziecko. Po prostu naturalnie (teoretycznie) nie może go począć. |
Ja nie mam nic do tych HoMOseksualistów. A z resztą nie Ładnie tak mówić :D
Można powiedzieć "Miłośnik Meśkich Odbytów"? Odrazu jakoś lepiej brzmi :D |
Cytuj:
Tak btw. parę gejów niekoniecznie trzeba kojarzyć z seksem. Oczywiście, w większości przypadków ten stosunek i tak występuje, ale to jeszcze nie powód, by nazywać geja "Miłośnikiem Męskich Odbytów" -.- Więc może hetero mężczyzn nazywajmy od dziś "Miłośnikami Damskich Łechtaczek" |
Cytuj:
@down Bez kitu, przecież seks pomiędzy mężczyznami jest ohydnym wynaturzeniem ^o^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
12. Obserwacja systematyczna to forma metody obserwacyjnej, w której obserwatorem jest wyszkolony badacz społeczny, który przystępuje do odpowiedzi na pytania odnoszące się do określonego zjawiska społecznego, obserwując i kodując je zgodnie z wcześniej przygotowanym zbiorem kryteriów. 13. Obserwacja uczestnicząca to forma obserwacji systematycznej, w której obserwator wchodzi w interakcję z obserwowanymi ludźmi, ale stara się w żaden sposób nie wpływać na sytuację. Specjalnie dla Ciebie z http://www.psychologia-teksty.yoyo.pl/?cat=6 |
@Co do adoptowania
Tak to jest nienormalne, poniewaz o adopcje powinny sie starac tylko porzadzne, heteroseksualne malzenstwa. Nie wiem, jak to jest z adopcja przez osobę samotną, ale wedlug mnie takie cos nie powinno miec miejsca, gdyz taka osoba nie jest w stanie stworzyc NORMALNEJ rodziny, tak jak i para homoseksualistow. IMO to nie podlega dyskusji i mam nadzieje, ze temat nawet nie bedzie podejomowany. @Cytrynowy & Sphinx Moze sie zgrajcie na rl, zamiast tu pisac herezje. Zreszta Sphinx ty jako jedyna osoba w tym temacie, masz jakies misie pedofile w avatarze, dla takich laikow i 'homofobow' jak ja, to kolejny argument zeby uwazac homoseksualizm za zboczenie powiazane z pedofilia. Fakt, pewnie to dla "lachu", ale nie kazdy tak to rozumie, a na pewno to nie pomaga twojej sprawie. @down Ten caly mis to tylko szczegol, tak o napisalem, zebys wiedzial jak to moze byc odbierane. |
Exodus błagam Cię, brakuje Ci argumentów i musisz pić do mojego Pedobeara? xd
Nie martw się, jeżeli ktoś nie zna 4chanowych meme to i tak nie zczai, że to Pedobear. A jeżeli ktoś zna, to dobrze wie, że to tylko meme. |
Cytuj:
A jeśli już jeździmy z wikipedią itd: Cytuj:
Nie zrozumiałem "zgrajcie się w rl". Może rozwiń wypowiedź. @down: Mógł napisać że w przenośni :) W tym świecie naprawdę nie wiadomo, co brać żartem, a co serio. |
@Sorbet:
Cytuj:
A w swoim cytacie zauważ 'sensu stricte'. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdyby Eurpa zlikwidowała te zasiłki dla arabów itp. to by była naprawdę bogata.
np. Belgia (mieszkałem tam 2 lata) każdy arab dostawał chyba 500/600 euro (czy nawet więcej) na 1 arabskie dziecko , a ze każdy miał ich z 6/7 , oni nie chodza do pracy , poprostu zyja za darmo a Belgowie maja juz dosc tej sytuacji , nawet specialna partie zrobili Vlaamse Block (czy jakos tak) i powiem wam ze 99 % Belgow to rasisci. (nauczyciele w szkole , sprzedawce w sklepach itp.) tylko ze glosno o tym nie mowia ale ja pare razy takie cos uslyszalem. Sa niewolnikami we wlasnym kraju... wystarczy policzyc ile arabow moze zyc w samej Belgi , Francji i Holandi i jak oddac by te pieniadze dla pozadnych bialych europejczykow to nawet taka Bulgaria , Bialorus czy inne panstwa za kilka/kilkanascie lat mialy by standardy zycia wieksze niz w obecnej Angli czy Szwecji. i jestem pewny w 99,9999 % ze narazie Polska mlodzierz jest tolerancyjna itp. ale jak za x lat u nas bedzie plaga arabow wtedy zobaczymy kto bedzie tolerancyjny , kto bedzie otwarcie walczyl a kto bedzie rasista po cichu tak jak byli nauczyciele ktrzy mnie uczyli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:28. |