![]() |
Cytuj:
|
dawaj elevo, nie mogę się doczekać następnych odcinków.
|
Czy my się znamy? xd
Jednoobrazkowy odcinek "dla inteligentnych". http://img376.imageshack.us/img376/3571/lolnj3.png O co chodzi w wypowiedzi Elevo? Sądzę, iż znalezienie znaczenia tego dowcipu zajmie wam wystarczająco dużo czasu, bym zdążył zrobić kolejny odcinek (bez kolorowych outfit'ów -.-). Jakoś nie chce mi się wam podpowiadać. Musicie radzić sobie sami! MUAHA! xd |
Fajnie, ze reaktywujesz fake! Pamietam jak twoj fake robil furore na forum ;)
Ten odcinek odnosi sie do pewnej gry? Dobrze pamietam? xd |
Wedłóg mnie chodzi o to że ścina się drzewa a nie drewno... drewno co najwyżej się tnie...
|
Elevo <3
Bardzo fajnie, że znowu robisz fake'a. Ale jak to zazwyczaj bywa, humorystyczny się powoli wypala. Ale fake'a rób dalej. Przypomina mi dobre czasy, jak dopiero przyszedłem na forum. |
Ooo, Elevo! o.O
Czyzbys znowu wrocil na kilka dni, a potem zmyl sie z tad niepostrzezenie? ;/ A fakea mozesz kontynuowac, tylko zebys nam tu nie uciekal, bo to byloby w miare bezsensu kontynuowanie Przygodek Eleva ;p |
Maldoryz
Nie, nie o grę chodzi xd Torog Velrock Też nie oto chodzi xD GargoinX Nie patrz na ten obrazek jako normalny odcinek mojego fake. To taki przerywnik xd Pacz_knight Mogę od razu ostrzec, że niebawem dam new parta, po czym...no, nie powiem, że zniknę. Będę musiał przygotować sporo kolorowych outfitów, przygotować sporo, tym razem bardziej urozmaiconych lokacji i inne bajery. Nie będę się nudzić xd |
Czemu ten idiota nie zrobi sam sobie drewna skoro jest bogiem?
|
;Chodzi o bezsensowny obrazek mający na celu zwrócenie uwagi i zmuszenie na szukanie ukrytego głębokiego sensu, którego tak naprawdę nie ma?
Odcinek ma podtekst polityczno-społeczny: :< giną lasy i nic nie robimy, tylko jak Bogowie żądamy drewna i energii! Buahahah;;; |
Ahh a mi się zdaje, że on nawet broni nie posiada i ma ścinać^^, pewnie z bani będzie musiał pierdykać ; P.
|
tyle postów i nie zwróciliście uwagi że odświeżaX(X(X(
|
@up
Baka! To jest autor tematu -.-" On bedzie kontynuowal fake'a, matole... |
Założę się, że chodzi o to, że pojawi się pomarańczowa plama Sizakropki i zniszczy drzewo! HASUHAHAHAHA!
|
Plax!
Next part plax!!!
|
kiedy next??
|
:cup:kocham ten fake więć MÓRĘ Plaz 10/10 SUPER!!!:cup:
|
Report za archeologię, bo jak autor może dać 'mOre plawx', jak od ponad 4 miesięcy już nie robi fake'a?
|
Może to 'mOre plawx' go zmotywuje xd, chociaż wątpię.
|
Gościu, ten fake został rozpoczęty w 2005 roku!
Autorowi to on już kompletnie zwisa i powiewa, a dodatkowo na 99'9% już nie pamięta, że go zrobił. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |