![]() |
p armor i p legsy - to było dawno temu na securze (zabity przez zlurowanego gs'a X( )
|
:(((((
Mi najczeszciej wypada zbroja bp w bp 4k :((
|
Cytuj:
|
najcenniejszego??
hmmmmmmmmmmmm mimo wielu dedow najlepsze co stracilem to serpent sword i bp hmmow xD mam szczescie do padania. padam czesto, lecz duzo nie trace xD |
Właśnie przed chwilą: Dragon Hammer... a czemu nie np. legsy... ;(
|
3,5h na bk loot: Bohy, K-armor, K-axe, W-Helmet i takie tam rupiecie :)
|
Ehhhh
Co tu dużo gadać na necro przyjąłem kicka i wyleciało mi 5 bp hmm , 3 bp gfb, 1 bp sd no i k legsy ;(
|
No coz najlepiej to mi wypadlo 0,5 bp hmm i plate aromor taki slaby bo mialem dopiero 11 lvl Pozdro wszystkich moich kumpli :cup: :cup:
:flaga_pl: :flaga_pl: |
podczas smierci wypadl mi kiedys dragon shield... B)
...ale oczywiscie nie podczas mojej smiarci tylko śmierci mojej ofiary pk... :evul: B) :evul: |
mms, bohy 17 bp uh , 3 bp explozji
|
Mi kiedys podczas śmierci wypadl p set guardian shield i 3 bp of uh kture ukradlem godzine przed dedem
|
Mi po smierci wypadl bp u ktorym byl pelniutki bp uhów i bag gfb ;(
|
Zartujecie, mi przez pk wypadl dragon lance ;(
|
Bs
podczas trenowania, atakuje 2 PK. Wszyscy trenujący giną, ja tracę Bright sworda i od wtedy nie gram :D
|
Mi wypadł Devil Helmet ;( , którego dał mi koleś za darmo :) i bp z rzeczami.
|
MMnie? ;( ;( ;( Szkoda muwic plecak.(5k)Zbroja(Dark Armor) BRON(Serpent sword) ;( ;( ;( @#$@#e orki!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
mi najcenniejszego bright sword,platinium amulet i demon shield naraz co za pech na securze :(
|
Mi wypadła c-mace i plate armor.
|
ach te kobiety
Ja jak bylem na amazon camp moją drugą postacią to dostalem kicka i witch mnie spalil ;( X( Stracilem spike sword i 600 gp.
|
Mi najcenniejsze wypadl bp a w nim 6 bp uhow 1 hmmkow i 1 gfb i przy tym bp boltsow ale to byla kumpla postac wiec sie nie martfie B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |