![]() |
Zastanawiam sie dlaczego ten poradnik jeszcze tu jest, jest przestarzaly i za krótki. Jestem za usunięciem.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Poradnik dobry, ale mógłbyś opisać, gdzie są dane potwory...
|
I troche go zaktualizowac (na 10 lvl nie robi sie hmm no chyba ze na otsach) a tak ogolnie jak bedzie zaktualizowany to moze byc.
|
Nawet fajny poradnik dla maga ale na 45 to ja wolał bym iść na Giant Spider'a bo wtedy SD się robi i z SD można walić :] :baby: a Użytkownik Tao16 Jak tatuś zrobi dziubek, -to nie ma huja we wsi- ! to ten tekst ma z www.bluzgator.prv.pl
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po pierwsze BH shield trafia sie praktycznie 30% z 100 becho wiec jakies 3 33 BH shield kosztuje jakies 2,4k i kasa to jakies 3 k no wiesz jak masz lvl 8 to moze wystarczy ale jak na lvl np 22 to jest nic wiec ja bym proponowal dragi z blokerem i gsy :) ale Dobre na kase i exp sredni sa dwarfy gwardy na uciek |
Gdzie expic oplacalnie ...
Kto mi powie gdzie moge expic oplacalnie 20 drutem ?B)
|
super, najlepsze o osach.
lecz ja zawsze przed nimi na rooku uciekałam i zawsze skubane mnie dogoniły. xD super poradnik :] |
...
ladny poradnik ale jakos nie wyobrazam sobie siebie walczacego z dragami lub demonami brrr ;(
|
Ten Poradnik Jest Nieaktualnyx(
|
Z GSami to nawet przed update'em bezpieczniej było na 50lvl... Oczywiście że można i na 25lvl ale jest to kompletnie nie opłacalne solo... Zresztą kiedy to było...
Osobiście dla posiadaczy PACC z lvlem 70+ poleciłbym Crystal Spidery. Nie na górach przy Svargrond ani nie w kopalniach tylko wewnątrz na poziomie +1 - przechodzi się przez Frost Trolle. Jest tam dobra miejscówka 6 CSów i 6 Ice Golemów, zawsze wolna i nigdy nikt nie wbijał na resp, po prostu takie ciche miejsce. Nabiłem tam 20lvli od 80 do 100. Brałem 10bp mf i wyciągałem z tego 70-80k expa w godzine do półtorej. |
A ile ci się z tego zwracało? Bo z CSa jest kiepski loot.
Ta miejscówka o której mówisz jest najlepsza dla maga. |
Ludzie zrozumcie, nie cytujcie tego poradnika i wypowiedzi. On jest stary, a wtedy inaczej się grało. Runki były od ~10 lvl, nie było różdżek, a połowa pisze jak powinien wyglądać...
|
POradnik na temat exp
Proadnik jest spox gz dla Ciebie ,ale brakuje mi wzmianki o minosach (lecz mało kto na nich exp).8o
|
Ta poradnik fajny szkoda tylko ,że jest nie aktualny...B)
|
LOL nie grałem w tibię od 3 lat
Jak w tytule nie grałem w tibie od trzech lat.
Mam 58 Master sorca oczywiście z pacc. Gdzie mam expić (w okolicach Ankh bo kocham to miasto a poza tym mam tam domek :cup::cup::cup: :):):):) |
zapomniałem dodać z 51 mlvl
|
Fajny poradnik dobrze szybko i na temat mam taki poradnik moze troszke bardziej zaawansowany dla sorcrerera pallka knighta druida na innym forum.:cup:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:55. |