![]() |
podczas proby odpalenie ktoregokolwiek z filmow cichego wywala mi taki blad:
http://img40.imageshack.us/img40/3200/19su.jpg czy moze mi ktos powiedziec jak to naprawic? wszystkie pozostale filmiki sciagane z tibia.pl dzialaja poprawnie |
Film jest do wersji 7.5 a ty masz 7.6 albo na odwrot
|
Czyli musisz ściągnać właściwą wersję Tibi, i na niej uruchomić TibiCam.
|
RoltF czemu Bake sAMO NA 2 NOWYCH FILMACH RAZ JEST fEMALE a RAZ MaLE LOL
|
Nie szkoda ci tak paradować z aolkiem jak friend goni koło ciebie?!?!?!?!?!?!
|
Z przyzwyczajenia go nie zdejmuje.
EDIT: W najnowszym filmie zdecydowałem się nie ujawniać wejścia. |
cichy, czy wsrod filmikow jest jakas miescowka z duza iloscia ghula dla facc (oprocz ghostlandu)? jesli nie, to czy myslisz ze da sie cos takiego zalatwic?
[przepraszam za brak konkretnych namiarow;)] |
Dal free acc jest ghostland, hellgate... i chyba tyle jeśli chodzi o większe ilości dla free acc.
|
eh cichy a było tak fajnie tam expic prawie nikogo nie było a teraz pełno nobów sie zleci :/
|
A oglądałeś chociaż ten film?
|
Cytuj:
Cichy rob lvlek bo Demon Hell do zwiedzenia jeszcze jest ;D. |
Ja chce filmik z behemotami na cyclopolis, ale calosc:P
Na wczesniejszym filmie z behe dales tylko 1 poziom, nie dales reszty gdzie sa po 4 behe:P |
behe
Na wczesniejszym filmie z behe dales tylko 1 poziom, nie dales reszty gdzie sa po 4 behe:P |
behe
Byłem tam, ale innym razem. Generalnie tam gdzie są 4 behemoty jest mała pojedyncza pieczara, której połowa już została pokazana na przez samo wejście.
|
:|
Double:/ |
Prośba: usuń filmik pokazujący ukryta jaskinie, na tym to polega ze jest ukryta i malo oosb o niej wie, a nie ze ktos opublikuje film i juz cale spoleczenstwo Tibii bedzie o niej wiedzialo :/. Prosze!
Problemy z tibia.pl, sorry jesli bedzie double post. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cichy...Usun ten film... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:00. |