![]() |
Gratz Orzeszku :]
Może Cię niedługo troche podgonie ;) Cya around B) Tomy. |
srry orzech
ch**owo wyszlo ;( wiem co o mnei teraz myslisz i srry :( . Ja nie mam rl ziomka na 119 lvl i to co typa wypadlo to bylo dla mnei na mase. Powiedz co ty bys zrobil w tej sytuacji teraz juz nie gram w tibie
Ty all za wszystko W szczegolnosci wigg orzech i Andrzej Teraz juz nie gram w tibie |
........
I nie obczajam czegoś takiego ......;[
ame: Akrodian Mytos Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 162 World: Danera Position: Tutor Moze nie znam sie najlepiej :/ ale to chyba nam powinna pomuc :/ albo przynajmniej byc neutralna .....a ana jeszcze biła VEAGO :/ ale nie dobila ...szkoda mam zamiar to umiescic na tibia.com//// nie wiem na huj to robila ale po to jest skull na taich SERWACH zeby go bic .. a jeszcze bije mojego ziomka z RL :/:/ Orzech szary wyslal ci chyba linka jak widac ze zabil tego typeczka OK ...kurwa juz mnie tak ta tibia w*****a chyba juz z nia koncze ....ale na danerze bym sobie pogral ale juz chyba nie da rady :/:/ Tutor zajebany ...zbanowac ja powinni :/:/ ale tez nie wiem jak byscie postapili w naszej sytuacji .....jeszcze raz SORY wszystkim i thx za zajebista gre ..CYA ALL X) |
lol
Ciekawe od kiedy tutorzy nie moga ludzi atakowac/zabijac:confused:
Tomy. |
@All
Dzięki wszystkim:) (Tomek omg8o:**) @Szary Ja wszystko rozumiem. To fakt, nie masz tu kumpla z rl na 119, ale on mi fri itanz ciągle nie daje, eq itp. mam z huntów. Wigget pomaga mi expić(thx nigga;s), jednak nie zawsze grałem na Danerze i nie zawsze miałem takie wsparcie. Co do tego co bym zrobił na twoim miejscu: nie pozwolilbym narażać innych na problemy i oddałbym k legi i c arma, a teraz zapłaciłbym co tylko mam, chociaż tego c arma i k legi, żeby nie być hunted. Mam nadzieje, że wrócisz do gry, ale jeżeli będziesz miał problemy to ja już ci nie będe mógł pomóc. i btw. faktycznie, brazyle ścigali i próbowali zabić Georga(jeb**i P.A-.-), ale dogadaliśmy się i już nic mu nie zrobią. @Do wszystkich polaków Jeżeli jeszcze raz zdaży się taka akcja jak w Thais, że się zbiorą polskie nooby, żeby niby nam pomóc i będą gadać tylko te teksty typu "Gogo Poland" "Poland rox" i wyśmiewać brazyli itp. to osobiście ubije. Nie jestem rasistą - nie będe nikogo bił za pochodzenie, ale to również przejawia się w tym, że nie zawacham się zabić polaka jeżeli na to zasłuży. @Arcaso To, że Akro jest tutorem nie znaczy, że nie może zabijać- znaczy, że ma obowiązek zgłaszać ewentualne bugi w grze, odpowiadać na pytania na help channel itp. więcej informacji znajdziesz na www.tibia.com xD That's all PozdroB) |
......
troche nie o to mi chodzilo ....bo uwazajm ze powinien byc neutralny w tej sytuacji bo my mielismy racje .....zabilismy pk i niem mieli prawa wbijac pod nasz domek i nam wrzucac !! a jak wy poszliscie to akrodian zachowywala sie jak rasistka ...masowy przypal odjebalismy ale juz przepadlo tibia czy nie tibia nikt mi nie bedzie wrzucal na rodzine :/ tak jak np ten SIR z RS
|
|
mort hur
@down
Gz loota... ja tez dzisiaj mialem isc na hero ale sie bloker wykruszyl.... ;( |
To mój ss z lotem z hero[z dziś]:
http://i6.photobucket.com/albums/y24...igget/hero.jpg wrzuciłbym ss z lotów z hydr ale nie było czasu nawet ich zrobić ;p |
Gratz mlvla Royal i loota z Hero dla Wigga i Orzecha :)
|
Ej kurde.... zdjecia jakies małe wychodza... o co loto kurde?
|
Wow
Gratz ladnego loota......zdjecie troche kijowe ale moze byc8o :cup:
Royal tez masz Gratz CHLOPIE jak ty mnie wkurzasz:D:D:D |
Wiggi~ byś pokazał swój eq ;) Wiem, że sie wstydzisz :P ja mam lepszy.. iauehuiaehai
Tomy. |
Porki? :)
sami powiedzcie co o tym myslicie ;] |
~~no koments~~
ROTLF!!!!!!! :D |
|
@Magnus Arthur
Gratz Royalku:* btw. Cytuj:
|
just big lol a co to stwożenie mad chcialo cie zabic ^^
lol again jak cos to ci pomoge buahahhaha a i zaliczylem dzis bk questa resp me plax xD ale niewiem jak wstawiac flimy na rapidshare wiec nie pokaze ;p Małpa:edit zrobilem na pv zrobie i tu :) GZ royal Białystok rox xD |
jony sola
Pisze z kata kolegi bo mnie zbanowali :P gratzz all, Royal i Orzech coz za dobze wam idzie ^^ Royal tylko tak dalej , Jony dryidka sie niezle denerwuje na widkok twoich awansow :D
|
Cytuj:
Edit : Mieliscie kiedys cos takiego :D ? http://i24.photobucket.com/albums/c1.../scarablol.jpg |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:12. |