![]() |
He he. Widze ze ciekawe rzeczy dzieja sie na furorce. Szkoda ze ja zaczalem grac dopiero w sierpniu moze teraz server wygladal by nieco inaczej.
Pozdro dla smerfów i reszty ziomków B) |
Ja też cie kocham
|
Ty wcale nie jestes lepszy. Podajesz sie za innych graczy. Moze powiesz w koncu kim jestes?
|
@up
to jest jakis dzieciak co ma bujna wyobraznie i nie powinnien grac w tibie bo za bardzo siada mu na psychike i mysli ze ejst kims kim naprawde nie jest |
He he pewnie masz racje.
|
@ Rousen i jego pr0 rodzinka Avano
Sczerze to bardzo wielu ludzi was nie lubilo od poczatku , w tym ja ; p Btw , nie ******* glupot kto mial najwiecej do powiedzenia itp~ i jak bylo naprawde z magarmim i rahimem bo widze ze malo wiesz. |
pro?? to hyba nie dotyczy mnie co?
|
Cytuj:
xDDDDD 1) najs poliszh 2) pomysl troszke =) |
Wiem ze to nie fraglist ale i tak dam ;p
Airen Dec 15 2005, 00:50:59 CET Killed at Level 82 by Imargam and by Ratillt @Co do lizania dupy Jedyny raz kiedy sie komus podlizywalem bylo wtedy gdy chcialem wejsc do gildii Mestora zeby byc szpiegiem. Wczesniej bylem przeciwko Dusk~ w 2 wojnie ale za friko odszedlem z gildii Rousena dzieki Rahimowi,jak bym nie mogl wyjsc free i tak bym nie zaplacil. Moj przedostatni frag mowi sam za sibie chyba ze nie lize nikomu dupy. @Ekipa Draverika Jak sie logneliscie ostatnio miedzy 1-2 i tylko Katrila byla online to nawet go nie ruszyliscie na necro bo byscie nie dali rady,zalosc... @Rousen chcesz cos na arcanie wymienic? ;p |
Ostatnim razem jak bylem to o 1 w nocy bylo duzo ludzi z duss wiecej niz nas [dzien po zabiciu ~szu (tego 77najta)]
|
Cytuj:
jestes dokladnie taki sam jak Magrami i Imargam podlizujesz sie tej osobie ktora w danym momencie rzadzi na servie ... ale coz w koncu nie bedziecie juz potrzebni i wy sami wylecicie z serva |
Ema ema cziki rap all.
|
Dobrze że na Tym price-list nie są ceny zbytnio zaniżone bo to by było bez sensu... denerwuje mnie jak ludzie sprzedają war-hammera za 1k :|
PS. Sprzedając taniej sami sobie psujecie grę. Pozdro |
No na bank
|
@up HAHAHAHHAHA dobre....:] zrob cos jeszcze :P
|
Cytuj:
Jakbyś chciał wiedzieć to nie przyszłem tam po Katrile. Katrila to ciota ktora ma 2-3 ownerów <daje loga na max2h i gra tak juz dłuższy czas>, a jak przyjdzie co do czego to o 2-3 w nocy dzwoni na rl do ludzi<żałość>I spamuje im "Wali mnie wali mnie" "pomóżcie fastttttttt" |
|
|
Cytuj:
Dec 18 2005, 13:33:03 CET Killed at Level 97 by Wyrzucilem No no no... sucz evul... |
RATILLT NOOB BAHAHAHAHHAHA :D :D :D
ZABIŁ GO NOOB AHAHAHAHHA GRATZ !!! Character Information Name: Wyrzucilem Former Names: Posiadam Sex: male Profession: Druid Level: 8 World: Furora Residence: Venore Last login: Dec 18 2005, 15:40:51 CET Account Status: Free Account Character Deaths Dec 18 2005, 15:40:45 CET Killed at Level 9 by Cassual Dec 18 2005, 14:36:56 CET Killed at Level 9 by Sadrion Orde Dec 18 2005, 13:37:00 CET Killed at Level 9 by Evan Da'Mort Dec 18 2005, 13:36:11 CET Killed at Level 9 by Evan Da'Mort and by fire Dec 18 2005, 13:35:27 CET Killed at Level 10 by Evan Da'Mort Dec 18 2005, 13:23:21 CET Killed at Level 10 by Suszkin Dec 18 2005, 04:13:08 CET Killed at Level 10 by Victorius Decimus and by Xudopa lol :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |