![]() |
hehehe....git fetysh :D ale jednak troshke za dlugie kosci pistrzelowe w porownaniu do ud :P, a jezeli chodzi o cienie to popracuj olowkiem naprade bedzie o wiele lepshy efekt :D ale wez tak hmm 2B i potem po tych cieniach przejedz 2-4 H uzyskash taki fajny efekt przejscia, a co do zgiec to wiem mniej wiecej o co Ci chodzi z tym latexem :P HEEHEH ale lepiej jakos je zlikwiduj :P
|
Co wy chcecie? latex jest sexi :D :D :D
|
ehhhhhh.....OK.....rozumeim ze moja praca jest kitowa skoro nikt jej nie chce skometowac ale prosze niech przynajmniej jedna osoba ja skomentuje
http://img355.imageshack.us/img355/...eomacner8zv.jpg |
hej a ci co przynajmij zglosili prace dostanom cos ???
|
Cytuj:
|
no wlasnie stary ==> qui~ <== ona poprostu nie chodzi :D
|
rzeczywiscie :) przepraszam ale maly blad techniczny :D tak wiec juz wam podaje prawidlowego linka bo tamtego zle skopiowalem z tematu Tibia....prace :D tak wiec prosze o wyrozumialosc i komenty
http://img355.imageshack.us/img355/5...omacner8zv.jpg |
quiqqly > a wiec tak po pierwshe proporcje leż± i "kwicz±" (tak jakby to ujela moja pani z plastyki) :P, hmm....twarz taka jaka¶ "nietwarzowa", po za tym ogien taki hmm....."kaktusowaty", ogolnie trzebaby jeshcze duzo pozmieniac i popracowac nad pracka. Wierze w Ciebie mash jeshcze czas do 9.10 :p po za tym jeshcze brak perspektywy, troche bledow jest
|
Dziwna jest praca Knight'ka cos nie chce mi sie wiezyc ze to sam robil nawed niema zadnej zeczy co jest w tibi omg choc mugl kilka dodac ale wiecie jest troche inaczej robiona nisz inne przyjzyjcie sie:) dobra dosc krytykowania na dzis yhy moze niedlugo dam swoja ale zapewniam ze sam zrobie B)
|
czyli krotko mowiac : Ľle??
|
quiqqly > no nie badz az tak samokrytyczny ;) chodzi o to ze "troshke" trzeba poprawic ale nie przejmuj sie jest jeshcze duzo czasu ja swoja prace zmieniam prawie cala :D wiec sie nie przejmuj
|
Poza tym, nikt jeszcze od razu nie nauczył się rysować...ja swoje prace sprzed kilku lat spaliłem (ze wstydu) >.>
|
heheh blacu¶ :p > ZGADZAM SIE W 100% ze od razu nie bedziesh wymiatac jak np: ANRY :D, "cwiczenie czyni mistrza" a zeby wshystko wychodzilo jak marzenie to trzeba RYSOWAC, RYSOWAC, RYSOWAC i po ostatnie RYSOWAC (slowo rysowac mozesh zastapic slowem TWORZYC), ale co do starych prac to ja lubie sie na moje popatrzyc poniewaz widze bledy i fajnie tak sie posmiac i widziec postep :D
|
Cytuj:
|
inaczej robiona pewnie dlatego że ołówka nie widać :D.. hmm.. to dobrze czy Ľle ? Strona 1 (skonczyłem cieniowanie jutro może wrzuce po obróbce)
|
Cytuj:
|
praca wampirek007 jest to chyba przerobiony screen z gry lineage2 albo jakiejs podobnej (http://img151.imageshack.us/img151/8495/tibia7xk.png)
Ale jest duzo prac majacych duuuuze szanse na wygrana ;D |
;)... te wszystkie wyczebiste prace robione w olowku z najwieksza dokladnoscia a na nich :miech, rycez itd... uwazam za jakies takie malo przyciagajace liczy sie pomysl a nie czy ktos pieknie rysuje. Moim zdaniem najlepsze prace na ktore komisja powinna zwrocic uwage bo sa naprawde dobre i mi sie przynajmniej spodobaly i jakos zapamietalam to :
- praca frienzen a (niezly spis runek) - praca Kobi Knight (lubie taki sposb rysunku to takie slodkie ;P) - praca Terranova (naprawde mila dla oka uwazam ze to jedna z tych cio powinna wygrac) - praca Nenkus (powinna zajasc 2 miejsce jest ladna, starana, ciekawa, duuuzy zwiazek z tibia i w ogole mam nadzieje ze zajmie 2 miejsce bo pierwsze juz od dawna jest zarezerwowane dla:...) - Dari Dari Dari Dari!!!!!! MUSI WYGRAC!!!! nie znam czlowieka ale praca najlepsza!!!! poprostu najlepsza!!!! nadaje poziom temu wszystkiemu!!!! jak nie wygra to naprawde jakas lewa komisja sprawdzala!!!! juz jak 1 raz zobaczylam te pracke to utkwila mi w pamieci!!!! boooze jaki sposob, estetyka, pomysl!!! wlasnie jak mowilam na poczatku liczy sie pomysl!!!! a to jest pomyslowe i w dodatku z sensem!!! niooo niech mi ktos wskarze lepsza prace... owszem moze sa... ale na tej jest swiat ukazany z punktu widzenia postaci jaka gra kazdy z nas!!!! praca poprostu najlepsza na 1 miejsce!!!! jeszcze czyjasc grafika mi sie podobala ale nie zapisalam nicku :P wiem ze Palladyn bylo to byla najlepsza grafika jaka widzialam do tej pory ;P |
No cóż,aktualnie pracuje nad kolorkami mojej pracy (str 36) Kupa roboty ale tak to jest jak sie nie ma tableta tylko myszke... -_-'
http://i19.photobucket.com/albums/b1...thircolour.jpg (edit) Kolorowanko zakończone,enjoy! :) |
Patrze ze jest wysoki poziom trudno bedzie wygrac xD
S± tutaj rysunki w niezlym wykonaniu i gz dla ich wlascicieli |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:53. |