![]() |
Slimy .....
! Witam ! Mam pytanie ..... otorz ..... gdzie moge znalezc ogromna ilosc slimow ? I tak ..... musi to byc miejsce dla facc i gdzies , gdzie jest duzo miejsca , albo jezeli tak bardzo duzo slimow nie ma , to prosilbym o podanie gdzie jest najwiecej ....... . |
Pomoc
@up.
1)Slimy:PoH,Dark Cathedral,Kopalnie Krasnoludów 2)Pisz ze słownikiem 3)"Fajny" podpis(prawie jak po angielsku) @Leonardo Nick Ule na darashii znajdują się tu @jozzi Tak opłaca Ci się.Polecam Ci dwie miejscówki 1) PoH(cyce) 2)Południowe obszary od Thais(Cyce,2xMino Guard) @zelof Trochę dwarf soldierów znajduje się na tiquandzie i here |
@Leonardo~
Mapka spawna waspow na Darashi: http://i71.photobucket.com/albums/i1...wasp_spawn.jpg @BlackWolf Na faccu raczej nie znjadziesz "ogromnych ilosci" slimow. Znam tylko kilka spawnow slimow na Facc: 1) 2x resp slim w thais jak sie idzie na mint~ 2)Carlin 1x resp slim pod miastem 3) Pamietam kiedys byl doysc duzy resp slimow na Dwarf Guardach ale nie pamietam dokladnie gdzie. 4) Dark Caterdal jest tam podajze 4 czy 5x resp slim + beho <- jest to najewiekszy spawn na FACC jaki znam Pozdro Tadin~ |
Przyda sie podziw że ci się chciało to wszystko pisać :p
|
Wasp
Waspy wystepują również nad CARLIN.
A tak to COOL poradnik przyda się. |
Cytuj:
|
Ja nie umiem tyle pisać:)
|
Co do slimowto sa tez na foldzie na 2poziomie...
oto mapka ktora gdzies na forum znalazłam... http://foteka.pl/min/8548.jpg |
Moim zdaniem poradnik ma bardzo wiele luk ;/ Moglbys pozwiedzac mape i podopisywac ;pp
|
Wiecie gdzie może respi się dużo snake' ów? Potrzebny mi naprawdę duży resp. Tylko FACC
|
Resp Vampa
No tak każdy napisał, że vampir występuje na PoH'u, ale jakoś nie widziałem, żeby ktoś wkleił screen'a, lub wytłumaczył gdzie go znajdziemy.. A więc ja wrzuce screena, bo coś mi się nie zdaje żeby ktoś miał zamiar to zrobić :)
http://img469.imageshack.us/img469/5721/vampei9.gif Legenda: czerwony prostokąt - vamp respawn czarny prostokąt - Dark Catedral Do wszystkich palladynów.. nie zapędzajcie się na lewo, bo tam już czekają na Was Orc'owie Rider'zy są strasznie szybkie, a gdy dogonią dla palladyna bez shield'a zazwykle kończy sie to śmiercią. |
To wampiry są na FACCu? o nieźle ;)
|
Cytuj:
|
Nowy Potwor o nazie Wywern
Ten Powtwor znajduje sie w venore ale w innychmiastach pewnie tez ja bylem na nim ale na test servie zadaje po 70+ a zadaje sie mo na 13 levelu po 30 z hmm no to chyba wsztstko znajduje sie on na gorce jak idziemy na rotwormy to jest on na gorce trzeba isc troche w lewo bardziej napewno znjadziecie.:P
|
Gdzie znajdę cyklopy dla facc. Żeby było możliwie dużo cyklopów mało ludzi. :) Chociaż nie wiem czy na Harmonii są takie miejsca. Widziałem wiele screenów z podziemiami pełnymi cyklopów. Gdzie to jest? Jakby ktoś był miły proszę o mapkę. :D
|
Cyklopy są na wzgórzu nieopodal Kazorodnu , tam gdzie sa gobliny i hunter
|
Widziałemscreeny, wdużych podziemiach \. To dla facc?
|
Gdzie znajde Wyverie dla facc (pojedyńczy resp) jeżeli można mapke to prosze
|
nie mam mapki ale wiem ze 1 jest jak z carlin idziesz na gl.. tak na skale jest
|
Ja wiem gdzie są.. Są na foldzie(3) odrazu po moscie, a koło Carlin jest jedna - obok Ghoustlandu .. ale nie w Ghoustlandzie tylko obok! <lol> EEK!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |