![]() |
może ten quest na spike sword będzie otwarty później. w starszej tibi(nie pamiętam której) golden helmet lootal z demów ale i był na niego quest i co juz go usunęli ale może pożnie będzie jeszcze raz może jak będzie mało graczy w tibie grało to włącza i aby ich zachęcić ??
|
@up
Nie. Prawdopodobnie (prawdopodobnie!) czegoś się dowiemy w następnym update. Czekajcie cierpliwie i nie kombinujcie bo wasze baryłki się przegrzeją. "ziomy" nie są mile widziane na tym forum... lepsi normalni użytkownicy -.^ |
Cytuj:
Masz jakieś dowody że Spike Sword jest nie do zdobycia ? @topic 7 grobów ale wydaje mi się że to tylko ozdoba. Boots of Waterwalking nie wiadomo jak je zdobyć. Mógłby ktoś powiedzieć gdzie można je zobaczyć? (na Rookgardzie) |
Cytuj:
Do ghoula? Nie bądź śmieszny... Każdy mob istnieje po to by reprezentować daną klasę: tarantula - pająki w PC MM - minotaury w mino hell ghoul - szkielety w KR Ciężko na to wpaść? Do żadnego się nie idzie dostać i według mnie taki był cel dodania tarantuli. Miała pokazać, że jako do "bossa" nie da się na rooku dostać. Ale ludzie ofc wolą dalej pisać z MM po polsku... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Apprentice Sheng? Tylko uczeń maga, "bossa". Kiedyś go nie było. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Munster - zmienione Monster (potwór). Dla mnie to by brzmiało dziwnie jak na bossa szczurów (a to szczury są takie, że mają władcę/przywódcę?) Według mnie to bardziej żarcik niż boss. |
zalozylem ten temat ponad 3 lata temu a on nadal sie ciagnie heh :) ostatni wizyta na tym forum moja to grudzien 2007 ^^ w tibie juz nie gram ze dwa lata :) milo patrzec ze moj temat nadal odwiedzany :) pozdrawiam wszystkich tibia maniakow, wyrosniecie kiedys z tego jak ja :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wg. mnie pokazane są potwory reprezentujące bossów. Bossowie nie są dostępni, ponieważ:
a) to jest Rookgard-reprezentecja tego co na mainie b) są za silni na ten poziom c) można zobaczyć te potwory nie ryzykując dedem na low levelach |
@up
Podziemia jednej z piramid ankrahmun- pokazane silne potwory, również nie trzeba ryzykować deadem, bo są zamknięte. ...Ale jednego z nich można uwolnić. Rozumiesz, co mam na myśli? |
Cytuj:
Możliwości są dwie: - munster (ser) - munster (ang. monster) - nadanie pewnej ironii dla szczura, który jest bardzo słaby by nazywać go monstrum Więc czekam na dowody. BTW - porażka/fail to następne popularne wyrazy po "żal"? Pogubiłem już się w tym :( |
Cytuj:
|
Nie ma dowodów, póki się nie spyta kogoś z wewnątrz. Tym chciałem udowodnić, że nie ma podstaw by pisać iż popełniłem jakikolwiek błąd czy "porażkę". Nie ma dowodów - sory dżordż. Napisałem, że taka moja opinia -.^
Pozdro |
Cytuj:
...nie rozumiem po co doszukiwac sie jakiegos "glebszego" znaczenia |
Cytuj:
- Tibia Bug (Bug) - Hacker (Orc) - Grynch Clan Goblin Masz rację - po co sobie utrudniać, wymyślając takie nazwy! |
Cytuj:
Najbardziej bawią mnie te dzieci próbujące zdobyć "spike sworda" albo zabić ghoula a nigdy jeszcze nie przeczytały książek z biblioteki Rookgaardu (nie wspominając o innych źródłach). Powodzenia. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:10. |