Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hattrick (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=61499)

Mikhalov 16-07-2006 22:40

jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg)

Dregar 17-07-2006 01:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Patol
Moze ktos zagra spara z IX ligi??

Ja moge zagrac ^^ Moje ID to 1303480 zuc mi wyzwanie bo ja tam zagladam raz na tydzien :P

@Topic

Ja zaczolem grac w hattricka mhmm w maju chyba, przegralem 2 mecze nie liczac sparow (to chyba dobrze jak w to nigdy wczesniej nie gralem ^^)

Iron 17-07-2006 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mikhalov
jeśli komuś niechce sie czekac na zespol moge mu dac jest w IX
jesli ktos zainteresowany to prosze na PW ( nie na gg)

Wątpie żeby jakaś osoba długo pograła sobie twoim zespołem.Gm widzi na jakim ip user zalozyl konto na jakim się logował i na jakim po oddaniu konta będzie grał.W najlepszym wypadku bedzie ok,jesli nie to skonczy sie to kara finansowa,lub usunięciem konta..Wniosek: Najlepiej poczekac na aktywowanie konta i nie robic sobie niepotrzebnych problemów.

Matek 17-07-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron
Wątpie żeby jakaś osoba długo pograła sobie twoim zespołem.Gm widzi na jakim ip user zalozyl konto na jakim się logował i na jakim po oddaniu konta będzie grał.W najlepszym wypadku bedzie ok,jesli nie to skonczy sie to kara finansowa,lub usunięciem konta..Wniosek: Najlepiej poczekac na aktywowanie konta i nie robic sobie niepotrzebnych problemów.

A gdzie jest napisane, ze uzytkownik ma obowiazek logowania sie z jednego IP? A przeciez mnostwo ludzi na Neo i zmienne IP;]

Te lapanie ludzi to pic na wode. Swojego czasu gralem 4 miechy oszukujac i robiac zawyzone transfery. Dopiero jak cos przebakalem, ze oszukuje GM sie obudzil i zbanowal.

Fiszbin 17-07-2006 15:03

Wygrałem 3:0 i umocniłem się na pozycji lidera IX.500. Przedemną mecz z aktualnym vice liderem, a później z drużyną z 3 miejsca. Mam 1 pkt przewagi nad vice liderem i 2 pkt przewagi nad drużyną z 3 miejsca, więc wszystko się może zdażyć.

Tomek Zabijaka 18-07-2006 18:41

Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni .

Iron 18-07-2006 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomek Zabijaka
Wciągu jakiego czasu dostaje się swój zespół ????????
Ja zekam już 2 dni .

Nie ma określonej reguły która mówi w jakim czasie dostaje się zespół .. może to byc dzien 5 dni a nawet 14 dni trzeba cierpliwie czekac:)

Straznik Monopolowego 21-07-2006 10:52

Harry Hawthorn:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z kiepski na słaby.
Wigberg Ewen:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z zadowalający na solidny.
Angel Vasilev:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z solidny na znakomity.
Renátó Hajdú:
Jego poziom kondycji poprawił się z przeciętny na zadowalający.
Roman Pohorecki:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z nędzny na kiepski.
Quinto Zinn:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z kiepski na przeciętny.
Daniel Posch:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający.
Reint Hazenak:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z fatalny na nędzny.
Wojtek Zielkowski:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z przeciętny na zadowalający.
Tomasz Kaufman:
Poprawił poziom kondycji, z przeciętny na solidny.
Ferdynand Niewiatowski:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z kiepski na słaby.
Ariel Wąchała:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z przeciętny na zadowalający.
Jacek Łagowski:
Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny.
Clive Sheffield:
Ciężka praca dała efekty! Jego poziom kondycji wzrósł z słaby na przeciętny.
Georg Haitzer:
Wzorowe przykładanie się do treningu zaowocowało wzrostem poziomu kondycji z przeciętny na zadowalający.
Niklas Rehpenning:
Poprawił poziom kondycji, z kiepski na słaby.
Csaba Puskás:
Poważne podejście do reżimu treningowego pozwoliło mu podnieść poziom kondycji z słaby na przeciętny.
Ernest Oset:
Jego poziom kondycji poprawił się z słaby na przeciętny

Own3d :)

Matek 21-07-2006 11:05

no przeca kondyche trenuja wszyscy:)

Kele 21-07-2006 11:45

Morale drużyny: wściekli

Oni nie jedzą ludzi?

Patol 21-07-2006 11:46

Dregar wyzwalem cie, twoja druzyna to Pidzama Rangers czy cos takiego nie?? Gramy w srode. Ostatni sparing wygralem 4-5.

Straznik Monopolowego 21-07-2006 13:09

Kiedy sie poznaje rywala pucharowego??

Matek 21-07-2006 13:13

w nowym sezonie

Straznik Monopolowego 21-07-2006 17:44

Supp sie skonczyl odziwo zostaly numery na koszulkach logo i stroje klubowe -.^
Potrzebuje programu ktory mi powie komu co podskoczylo w danym tygodniu z kad taki wziasc?

AnElKa 22-07-2006 16:12

Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...

Iron 22-07-2006 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AnElKa
Na 2 kolejki przed końcem straciłem szansę na awans:/ No cuż po wzmocnieniach powinienem wyjść w przyszłym sezonie...

Na 2 kolejki przed końcem mam szanse zając 2 miejsce czyli więcej kasy niż za 3 które na dzien dzisiejszy mi grozi:(
Ps.Może się myle ale zdaje mi się,iż twój podpis za dużo waży.

Smetana 22-07-2006 17:39

Ja już praktycznie jestem w VII lidze i 2 ostatnie mecze to tylko formalność :). Ale i tak będę chciał wygrać, aby skończyć z kompletem zwycięstw :).

Straznik Monopolowego 22-07-2006 21:33

Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??

Monte 22-07-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Bardzo wazne pytanie ;P
Czy morale druzyny co maja teraz bede jeszcze na 1 meczu pucharowym czy juz sie zrobia takie jak zawsze na poczatku ligi??

Na mecz pucharowy morale Twojej drużyny będa już "wyzerowane"

Haha. Po 38 minutach przegrywam z Matkiem 0-4 xS

Straznik Monopolowego 23-07-2006 14:51

5-0 :(
Liczylem na wiecej, po pierwszej polowie bylo 4-0 do przodu razem 3 bramy boczynych obroncow (maja razem 10 bramek to 1/4 mojich wszysykich bramek) ale wreszcie jeden z napadziorow sie przelamal (moji dwaj napastnicyh przez caly sezon strzelili razem 2 bramki xD)
Jeden z bocznych obroncow dostal zolta kartke (3 z koleji a wiec w nastepnym meczu nie zagra i juz sobie w tym sezonie nie posotrzela)
Pewne 3 miejsce ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.