![]() |
mam 2k level 17 i co mam kupić??
|
Co kupić??
Mam 10 k (beznadziejnie wiem) 20 lvl moje eq: -Knight Armor -plate legs -warrior helmet -leather boots -scraf PS. co mam kupić do EQ a nie broń. |
Cytuj:
|
4 dedy=2 lvl down :/
Ok. Zaczne:
Mam 16 lvl bo zaliczyłem 4 dedy w jeden dzień (a dokładnie 3 w jeden 1 wcześniej) i 15 mlvl-DRUID. Eq: -noble armor, -plate legs, -dwarven shield, -leather boots, -dark helmet, -moonlight rod. W depo mam jeszcze 2.2 K. Więc moje pytanie: Co robić dalej, na czym expić i co kupić? |
Mam knighta po hacku ;x eq:
bs & gs dwarven shield plate set steel helmet. Czesto z kumplami chodze na gs hunty, co kupić, azeby mniej obrywac od GS'a? co jest najwazniejsze? |
@up przed wszystkim sobie kup duuzoo lepsza tarcze, tower, crown...
i przestan chodzic w palte armorze! kup se crown lub najt dobrze by bylo kupic sobie lepszy helm i lepsze legsy kup se także scarfa/platinum amuleta |
Mam 22 lvl'ek! Eq : crown armor, crown legsy, p ammy, vampire shield , f axe ,crus helmet !!!! Co mam teraz kupić?? Zbierac na bohy czy d lance ? ;>8o
|
SŁUCHAJCIE ;) :
Mam 15 lvl bo zaliczyłem 5 dedy w jeden dzień (a dokładnie 4 w jeden 1 wcześniej) i 14 mlvl-DRUID. Eq: -noble armor, -plate legs, -dwarven shield, -leather boots, -dark helmet, -moonlight rod. W depo mam jeszcze 2.2 K. Więc moje pytanie: Co robić dalej, na czym expić i co kupić? |
knight 15 lvl , 3 mlvl ,moge wyciągnąć 10 k |gram na chimerze
EQ: plate armor plate legs dragon shield scarf zwykle butki Weapon: serpent sword Myślałem o kupnie fire sworda(5k) i knight armora(5k) , albo bright sworda 10k POMOCY |
13:44 You see a tempest rod.
It can only be wielded by druids of level 33 or higher. It weighs 21.00 oz. It grants you the power of striking your foes with furious thunderstorms. 13:44 You see a crown armor (Arm:13). It weighs 99.00 oz. 13:44 You see a vampire shield (Def:34). It weighs 38.00 oz. Dark powers enchant this shield. 13:44 You see knight legs (Arm:8). It weighs 70.00 oz. 13:44 You see boots of haste. It weighs 7.50 oz. 13:44 You see a crusader helmet (Arm:8). It weighs 52.00 oz. 180k w depo, co kupić :/ |
ja mam 20k co kupic?Promo czy pozbierac na bohy?:P
|
Promo <10>
|
Na co zbierać kase - oto jest pytanie
na Aola czy na Demonke, na Skull Staffa czy na Vampke, Na Crown Legi czy zostawic sobie na runki. w jakiej kolejności kupować te rzeczy lub jeśli macie pomysły na inne items (oprócz BoH) - walcie śmiało My EQ: -Cruz helmet, -K armor, -Warhammer, -K legs, -Dragon hammer :D, -Beho shield xD |
18 knight skille: 70/71
EQ: Crown armor Crown helmet Vampire shield leather boot bs gs plate legs Co mam kupic cown legs czy bohy?? |
@VAlex:
bohy na tym lvlu ci nic nie dadza, a zamiast c-legow kup se k-legi |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
mozesz kupic pare bp uhs...a resztze kasy zostawic na pozniej i kupic c legi za jakis czas... Cytuj:
To tylko moje skromne zdanie ;) |
Nie ma sensu kupować c legów, chyba że nie ma na co się kasy wydawać.
|
A ja mam 13k. Na co lepiej zbierać - c-legi czy g-arm? (Jestem po hacku :( )
|
Cytuj:
|
hiho:)
Moje eq: Crus helmet P ammy BS Crown Armor Vampirka K legs GS BoH Jestem Knightem xD 30 lvl :) na co radzicie teraz zbierac bo nie wiem co kupic? Royal Helmet? Steel boots? Demon Shield? a moze cos innego? (do 40k) pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39. |