![]() |
test server
potrzebuje filmów z testa nawet z tych najstarszych a najlepiej z tych co będą :p bez żartów z ostatniego i tego przedostatniego
big pls |
film na dzungli z góry thx
|
ja poprosze o filmik z katana room na rooku(solo)
|
Ja bym prosił o:
Filmik z mintwallin najlepiej w wykonaniu sorka od level 15-50 i z jakiegos pkingu knighta level 50 -130
|
Ja bym prosil o:
Filmik z Mintwallin najlepiej w wykonaniu sorka lvl 15-50 i z jakiegos pkingu knighta lvl 50-130
|
Cytuj:
|
Poprosil bym o jakis filmik dla druida 11lv na expienie
|
Chce filma z Dragonami jak jakiś słaby sorcek lub paladyn je huntuje do 20 lvl plz bardzo
|
First Annihilator On Arcania
Chciałbym prosić o filmik o ile takowy był nakręcany z pierwszego annihilatora na Arcanii.
|
PLZ o filmik z dojściem i wyjściem z Demony
to co w temacie
|
Prosil bym o filmik jak trenic druidem na 12 lv bez pacca! Prosze wbijac na ten link http://www.darkthrone.com/recruit.dt...62C30379N30226
|
Ghost ship
Proszę o filmik z ghostship... kolega chcialby tam sie wybrac :p pomozcie jezeli mozecie
|
ja bym chcial zobaczyc czar poison storm w wykonaniu jakiegos wiekszego druida (60+)
z gory dzieki |
ja proszę bo quest anhilator jakis filmik z hero i warlocki :baby:
|
Prosilbym o filmik z expieniem na guardach z monkami.
|
Cycekpolis
prosilbym o zamieszczenie filmu z expienia knightem na cyclopolis B)
nigdy nie bylem tam i niewiem jak mam chodzic :( z gory THX |
kiperlana
słyszałem ze jest filmik z akcji kiperlana vs kirenox i maskarowiec czy ktos mógłby m idac linka??
|
Ja bym prosil o podanie linka gdzie jakis koles z pacciem zmienia stroj. Wiecie, niedlugo pacca se kupie i chcialbym se wybrac stroj. ;)
|
Market Street 5
Ja bym prosił o zwiedzenie domku Market Street 5 <Venore>
Dziękuje. |
Ja bym z miłą chęcią zobaczyłfilm z orc fortress jeśli jest (mam nadzieje że nie bo ja nakręcam w srode xD)Najlepiej solo drut/knight a hunt byle nie duzo osub.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |