![]() |
Aktualnie gram druidem i mysle ze jest najlepsza porfesja :D ale to moje zdanie.. Kazdy moze myslec inaczej
|
(Battle :P ) Elder Druid - hobby blokowanie smoków... Ogólnie fajna postać do expienia, a z paccem wspaniała do zarabiania (UHy jak ciepłe bułeczki schodzą).
|
Ale sie rozpisalam;]
Moim zdaniem najlepszy jest palek bo mocno wali a jak ktos go atack to moze zalozyc tarcze jak sciagnie bowa/crossbowa a jak ma speara to nie musi go sciagac:] Palek szybciej expi niz inne profesje bo strzela z dystansu ale zeby byc palkiem to trzeba jednak miec ta kase:D
Na drugim miejscu jest knight jest podobny do palka tylko nie strzela z luku i na dystans:] Knight podoba mi sie ze mozna nim zrobic wielkie skille [nie radze skillowac na rooku za duzo czasu] jak juz sie wybierze profesje knight na mainie to wtedy mozna skillowac;] I jak sie go wyskilluje dobrze to mamy dobrego knighta;] Na 3 miejscu druid tylko dlatego ze moze robic uhy i ihy i moze sie dzieki temu niezle wzbogacic;] Na 4 miejscu sorc lepszy od druta ale nie robi uhow ihow najlepsze czary ma wlasnie sorc bo druid ma wiecej czarow z runami niz bez a sorc ma walsnie te bez tych runek;] |
:) ja anrazie paladin ale za niedlugo royal paladin
|
ja w tej chcwili gram sorcem choc moja najsilniejsza postac to palladyn.
|
A ja obecnie gram wszystkimi profesjami, począwszy od rookstayera, a kończąc na elite knighcie. :p
|
Wg. mnie najlepsza profesja to pall :) na wyższym lvlu z dobrym shieldingiem jest lepszy od knighta, bo ma Magic Shielda i Exure Vite :) Moze używać najsilniejszej runy ofensywnej w Tibii, czyli SD :) Atakuje na dystans, czyli taki GS nic mu nie zrobi ;) ma Invisible, co tez bardzo sie przydaje :) w ogóle pall ma dużo plusów, ale wady ma takie ze duzo capa strzaly zajmuja :/ oddałem glos na paladyna, ponieważ TERAZ nim gram :>
|
Proponuje zamkniecie i 'odklejenie' tego tematu. Nie ma juz chyba sensu w nim pisac skoro kazdy moze wpisac sobie jaka ma profesje pod nickiem w statsach postaci.
|
@up. To prawda ...
|
Ja gram druidem, myślę że za prędko nie zmienie tej decyzji, bo jeszcze mi druid nie podpadł ;)
|
Ja jestem knight xD
Hey aktualnie gram Knightem 10 lvl skile 27/27 niewiem czy nie zmienic na druida...
Mam problem dlaczego niemoge sie polaczyc z moja postacia z serwerem... HELP!!!!! :( niewiem co robic... : pomóżcie... :( |
Jak ja gram Sorciem i Knightem to co zaznaczyc lepszego??
|
ZAznaczaj kogo chcesz ja nie zaznaczam bo kazda profesja jest dobra.:P
|
Ja gralem magiem do 37 lvl az pare razy dedlem pozniej zamienilem go na knighta i teraz gram tzn skilluje knightem :D
|
Royal Paladin
Ja polecam Grać Royal Paladynem(paladynem)możesz z marnym lvl'em chodzić na
Ds(Demon Skeletony)lub Slimy Obecnie Gramm Palkiem i Trenie:lucznik: |
Ja gram od dzisiaj palem i mam już 26\21 :P
Tylko głupio, że speary sie łamią. A mój brat gra knightem. |
Normalnie żenada
Cytuj:
Po 2 jeżeli miałeś 105 lvl( w co wątpie) to po co takie pytania? Szkoda mi ciebię |
Jestem knightem ze klillami 33/30 :dance: 12 lvl :baby: 1mlvl:p
|
Ja gram Knighetem, ale niestety robie to z przymusu bo internet nie jest zbyt swietny i granie innymi profesjami byloby troche ciezkie. Ale nie bede nazekal knight jest dobra profesja, a elite knight to juz zupelny wypas :D.
|
Gram drutem, ihy, uhy, i inne takie - to raz (zarobek niezły z tego)
moze robic niewiele mniej runek od sorca i znacznie wiecej od palla (to dwa) no i na razie jest to moja ulubiona profesja 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |