Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Co was w Tibii najbardziej wkurza? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=6521)

Jozzi 26-10-2006 17:52

Lagi i Kicki przez Kicki stracilem Royal helmet i golden armor.

Skutya 26-10-2006 18:07

co mnie wkurza? proste...Tibia.
ta gra polega tylko i wyłącznie na zwabieniu klientow możliwościa gry za darmo, po czym 90% z nich skusza się na PACC. Grafika i frajda z gry zerowe(przynajmniej dla mnie), częściej byłem w*****ony pk itd.
Dobrze że se to uświadomilem po krótkim czasie gry ;)

Falendorf 30-10-2006 19:25

Nooby

Było se dwóch, co gadali jak najęci...
Ja nie lubię takich noobów jak wy. :D :D :D :D

Sir Radzio Angelus 30-10-2006 20:02

Lagi,pk,thiefy,nooby,łamiące się speary,za silny sorc i kilka innych rzeczy...

Falendorf 31-10-2006 07:08

Mnie wkura dobra różdżka Quaqmire Rod, która ma cholernie mały zasięg, nooby, które sprzedają dobre armory za 2 razy tyle, ile są warte. No i PK, którzy blokują wyjście z respawnu z potworami.

Sulfrendil 31-10-2006 08:09

Mnie po:
1) Nooby - skilluje sobie i mi przeszkadzaja zabijajac slimy
2) Przechwały - pisze np. Sell wooden shield a oni podchodza mowią "trade" pokazuja jakas lepsza tarcze i piszą "Hahahahha noob"
3) PK-erzy - powinny być surowsze kary dla PK np. zakaz wstępu do pz. przez 1 godzine.

Zomin8601 07-11-2006 12:52

Oczywiscie n00by!!!

EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.- :o sie ich boje!!! dlatego na pvp gram:evul:
@Skutya
Więc poco jesteś na forum o czymś czego nie lubisz ,szukasz przyjaciół?

Muszufasa 07-11-2006 15:25

Banda noobkow ktorzy gadaja caly czas jakies dziwactwa, jak naprzyklad (zostaniemy przyjaciolmi) choc pierwszy raz go widze ^^ no i gdzie jest ta stara tibia gdzie wszystko bylo prostrze ehh .

Sowa 07-11-2006 18:14

Analfabeci.

zoliax 08-11-2006 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zomin8601 (Post 1067066)
EHHH najgorsze nooby(ja nie mówie że wszyscy nooby tylko ci co już są)
na non pvp np. Secura ja gram mam 7 lvl(na rooko) a tu nagle jakis koles za mna idzie,zacząl mi potwory wybijać i mówić że bedzie za mną chodził ile chciał.Albo idzie za mną noob co krzyczy plx frea itens,ja do niego mówie no(na non pvp)a on do mnie hunted a minute później znowu do mnie tym razem plax fri itens. -.- :o sie ich boje!!! dlatego na pvp gram:evul:

Oj uważaj, bo jeszcze wrócisz na non pvp.
Co mnie wkurza? Polacy... atakuje mnie jakiś leszcz, pare lvli słabszy-załatwiłem go(w obronie własnej:D). Ide pod depo, znów mnie atakuje(po co?); nie mijają dwie sekundy, a zara inni Polacy, zamiast swojego bronić, również mnie atakują. Dzięki za taki naród. Żal patrzeć... Co mnie również wkurza? Polacy-nigdy nie usłyszałem "de?", "usa?", "gb?", raz ktoś mnie spytał czy Brazylijczykiem jestem-ale zdaniem. A dzień w dzień widze: "pl", "pl?". Krew mnie zalewa jak patrze na poziom jaki prezentują niektórzy polscy gracze...
Dlatego właśnie wracam na non pvp. Niestety nie uchroni mnie to przed ludźmi jak w drugim przykładzie... hmmm ale i tak nie mam serca zabijać w RPGach. ;]

Toad 08-11-2006 23:26

W większości postów pojawiła się odpowiedź PK. A mnie PK nie wkurzają :). Dlaczego? Bo dzięki nim gra staje się ciekawsza. Oczywiście zaraz posypią się posty w stylu: "Nie wiem jak ty ale mi sie nie chce odrabiać przez tydzień skilli".
Ale na to jest rozwiązanie :)(nawet kilka :P) Pierwsze: jeśli nie chce Ci się odrabiać skilli to graj sorcem/drutem. Drugie: jeżeli nie chce Ci się odrabiać lvlu to go nie odrabiaj(chyba nikt cie to temu nie zmusza nie?8o). Trzecie: graj na non-pvp(jeżeli masz cierpliwość to noobów bo ja bym tam 1h nie wytrzymał X(). No i wreszcie czwarte najrozsądniejsze wyjście: zainwestuj w manasy/UHy/IHy.
@topic Mnie wkurzają:
- nooby,(fri itanz plax!)
- analfabeci,(hoć pokarze ci muj durzy topur, kturym bije potforki)
- thiefy,
- lagi, kicki,(chociaż nigdy od laga/kicka nie padłem :P)
- l-lvle, które blokują ci drogę jak uciekasz przed jego kumplem (PK)
- "przeklinacze"(uczą małe dzieci klnąc a te robią się takie same :()
- Polacy(niestety...)
- i duuuuużo innych rzeczy, których nie będę wymieniał :P

Evaart 10-11-2006 22:23

mnie PK osobiście nie denerwują. wiadomo, że przecież WSZĘDZIE są mordercy i żądni wrażeń ludzie, nie tylko w Tibii. ;P pozatym fakt, gra jest ciekawsza. mimo wszystko PK to nie zesłani nam z nieba bogowie, nie podoba mi się czasami ich zachowanie. na przykład to, że nie graja fair. biedny uciekinier oddał już wszystko co miał, został golutki, nawet bez butów, a PK z czystych nudów i tak go zabije, no bo "skoro się już tak namęczyłem..." .
ponad to osobiście na maksa wkurzają mnie (oczywiście) n00by. nie rozumiem, jak można być takim kretynem, żeby zasłużyć sobie na to miano. =.=
potem, of kors, oszuści i złodzieje.
następnie zabijanie MOICH potworków. ><"
i jeszcze kilka małych spraw, których nie mam siły przytaczać.

kostooch 11-11-2006 07:42

pierdolone kicki spowodowane niekompetencja cipsoftu

lethal'knight'danera 11-11-2006 22:55

mnie najbardziej wkurza PK ktory biega i krzyczy " hi noob give me items now or dead " ;P bo mam maly lvl i jestem ofiara takiego pk ;p moj nick : lethal'knight wejdzccie sobie na tibia.com/community i zobaczcie ile mam dedow :P

DratrisDxx 13-11-2006 08:24

Mnie kurwa jebany haker co zhakowal 73 knighta i kurwa maila tez ... Kurwa pa , g legs , sov , mms , rh , boh , sb , jakies 70cc w dp i w huj loota :/ No kurwa to bylo przed update a wtedy pacc owned i... nie zrobilem r-keya :/

OtS'oWiEc 13-11-2006 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czkowron (Post 72065)
A mnie wkurza to że 99.9% grających w tibie na jakimś serwerze to :

-dauny
-n000by
-n00bery
-lamerzy
-cioty
-pedałki
-kretyni
-lolki
-thiefy
-pk
-cheaterzy(ale tylko ci z MC , bo zapychają serw.do GG nic nie mam ;] )
-kupy
-palanty
-debil

Edit :

-brauny
-breile

itp. itd.

Dlatego uważam że tibia to syf

Po pierwsze: t wcale nie tak duzo osób jest tak jak ty to ujołeś powyżej
Po drugje: To..... NIE WAŻ SIĘ ZŁEGO SŁOWA POWIEDZIEC NA TIBIE BO JAK PRZYJADE DO TEGO WROCŁAWIA I JAK CI DUPE SKOPIE ZA TEGO SYFA TO SIE NIEPOZBIERASZ. JASNE?! DOTARŁO?! NOOO! I TAK MA BYĆ!!!!!!X(

Bienio_ 13-11-2006 18:47

A mnie najbardziej wkurzają (jak chyba większość z was) nOOby. X(

OtS'oWiEc 13-11-2006 19:12

MniE wkorzają:

ANLFABECI(np:ho to ći cis pokarze)
PKowcy
niskie lvl'e z rd (np: 6lvl rd, ),
rd na rooku,
glupie imiona np: maly sorc, denis rozrabiaka(bez sensu), Zjebalem sie xDDD(powalone)
,,SZUKAM ZONY" ALBO ,,SZUKAM MENZA Z LVL'EM MIN. 30" ZEBY TYLKO WYZEBRAC LOOT'A,
nooby,
pozerzy ktorzy stoja przed depo i sie chwala ze maja UE albo cos w tym stylu,
wysokie lvl'e ktore chociaz mają duze zbendnych zeczy to i tak nie chca oddac ich TAKIM MALUSKIM BIEDNYM NOOBKOM,
oczywiscie tradycyjnie ,,BR"
glupie cioty (niewiem z jakiego kraju) ktore gadają cos w jakims nieziemskim jezyku typu: kasmat kiran dosla horich madanka siol(wziete z tibi)
iiiiiiiiiiiiiiiiiii.........
jedno z najgorszych i najbardziej nielubianych rzeczy ktore sa w tibi a mianowicie:
LAGI KICKI I TYM PODOBNE
i to chyba wszystko8o 8o 8o

Pirus 13-11-2006 19:35

wkurzają mnie 15lvl jak mówią "leave mi respawn" "leave noob" "leave noob plx" "bl?" "leave or reported" "noob"
to mnie dowala... a potem płaczą na prv jak "się" zablokują i padną ... hehe :D

Koshhen 14-11-2006 15:22

podrabianie nicka

Mnie najbardziej wkórwia jak ktos podrabia nick.Robia tak malo lvl nooby i jeszcze gadaja ze sa ich braćmi albo czyms podobnym.To nawet nie jest śmieszne to żalosne.Powinno byc zakazane używanie bardzo podobnych nickow.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:56.