![]() |
@Pan Klocek
Zgadzam się. Same trole :D |
@Dark Alphadron
Hmmm GRATZ, ale czy zdajesz sobie sprawę, że te zdjęcie nie powinno się tam znaleźć? Bo nie spełniasz wymagań. Przeczytaj może regulamin najpierw. @Ciufcia Fajna kolekcja :D Jednak ja bym uważał na Twoim miejscu :P jeśli ktoś wie jak to tam można się dostać. Blokowanie drzwi nic nie daje. Szkoda by było gdyby ktoś zaczął kraść taką kolekcję. Jak nie wiesz o co chodzi zapraszam na PW ^.- |
No i widać od razu kto czyta regulaminy a kto nie.. a potem się dziwić, że tutaj tyle trolli i forum spada na psy.
|
@Ahaj
Gz, 25 shield na 9 lvlu. :o |
@Ahaj
No no. Nice skills. Ja takie miałem na... hmm... 30 lvl. |
@Ahej: Gratuluję wytrwałości. Chyba po zmianach jesteś 2gim 9lvl'em, który umieszcza tu swojego ss'a zgodnie z regulaminem. :)
@Ciufcia: Tobie też gratuluję. |
OMG takie skille na 9 lvlu?
Zaraz mnie dogoni ze skillami normalnie 8o |
teraz wiemy, że POLAK POTRAFI! ;D
|
Dawno nie komentowałem zdjęć, gdyż nudzi mnie komentowanie ciągle tego samego=]
Jednakże widze, że Pan Ahej bardzo się postarał i zdołał zwrócić moją uwage=] Takie skille na takim lvl to już jest jakieś osiągnięcie i przełamuje to monotonność zdjęć w "Albumie". Szczerze gratuluje wytrwałości i cierpliwości w wyczekiwaniu na te upragione kilka sekund białego napisu :) PS: Ile czasu poświęciłeś na skillowanie? Y'all |
@Instynkt
Hehe...Coraz więcej gildii na Rooku :) |
Te gildie są w większości bez sensu bo i tak nie dochodzą do skutku, a jak już udaje im się ją założyć to pada po pierwszym miesiącu :/
|
@All Dzięki za słowa pochwały :)
@Yallah Już nie liczę tych "przeskillowanych" godzin. Ale trenuję "hardcore'owo" od około 10 dni (conajmniej 4h dziennie, skille urosły od 17/20 do 20/26). |
@Drudka:
Ani jedna z Twoich fotek nie jest zgodna z regulaminem tematu 'Album'... @Ahaj: Chciałem pogratulować Ci skilli, na takim lvlu to naprawdę nie lada wyczyn ;) @Instynkt: Nudzi Ci się być najlepszym polskim rookstayerem [a raczej polską rookstayerką] pod względem lvla, skilli? Widze, że tak bo prawie w każdym poscie mówisz o tym, aby Cię ktoś wreszcie do/przegonił. Rax |
@Instynkt
No ja myślałem, że tu jakiś awansik a tu...ludzie co nie maja oczu robią z siebie debilów na oczach całego forum xD |
Brawo Panie Klocku piękny addon :D
|
@Klocek
Gz addona xD. |
@Trudna'Jezyka
Nie wiem czy to pierwsze zdjecie z awansem cluba powinno sie tam znalezc gdyz nie pokazalas na ktory on byl poziom. Y'all |
Ups. Trudno usune je. ;)
|
Cytuj:
2. Owszem nudzi mnie bycie naj w PL oraz naj w kilku kategoriach w calej Tibii. 3. Zanim skoncze z graniem i na dobre poswiece czas na Forum i pomoc innym mam zamiar zrobic jeszcze 2 rzeczy. Poki co musze z tym poczekac, gdyz nie mam mozliwosci powrotu do gry. 4. Im wiecej osob przegoni mnie w statystykach tym wieksza bede miala motywacje, bez ktorej ciezko sie gra, a odnoszone co jakis czas sukcesy nie beda smakowaly tak samo jak te, ktore pozwalaja Ci podniesc poprzeczke komus przed toba. |
@Ciufcia
GZ . Już 34 lvl. jak ten czas szybko leci :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |