![]() |
Cytuj:
A co do poradnika, to jest bardzo fajny ^^ |
Spoko poradnik . . . Ja trenie i mi troche szybciej skille lecą niz tu jest pokazane :D:D
|
Może nie na temat ale czy skille 44/44 som dobre średnie czy do dupy :) .
mam 10 level knight :cup: |
Cytuj:
|
Dzięki Wam Za Poradnik
Dzięki wam nabiłem 20 mlvl w dwa dni dobilem do 17 lvl i robiłem runy fireball :) Thx za wszystko. |
Fajny poradnik!
Akurat knighcikiem na maina wyszlem i przyda mi sie to bardzo... GZ :) Masz talent... Bloody Adventures waiting for me!:] |
Fajny Poradnik....Niedawno tez zaczelem grac knightem wiec mi sie przyda :P:P
|
Poradniczek
Good work ! Poradnik wedlug mnie dobry :P sam skiluje teraz (w8 for pacc).
|
Fajny
Spox poradnik napewno mi sie przyda bo skiluje teraz i nawed nie wiedzalem ze tak jest najszybciej... myslalem ze jak dostane boold hita to leci mi szybciej :baby: hyhy thx za poradnik 9/10 :D nic nie jest doskonale hihi. Tak samo jak ja jak sa jakies bledy ortograficzne lub gramatyczne prosze sie nie denerwowac :D :p :) Pozdro
|
Hello wszystkim
kurde przeczytalem ten poradnik co jest w temacie i robie tak jak w nim pisze, ale skile nadal idą wolno i to bardzo mam 9lvl i skile 29/27 knight i mam p armor chain legs tortoise shield, dark helmet two handed sword a ide skilowac z daggerem, i nie wiem jak skilować czy na full de czy na balance choc mam niskie skile to i tak baaardzo wolno idze gralem na honera i skile szly szybciej nie wiem co zle robie i prosze o pomoc z gory wszystkim dziekuje pozdro:) :) :) :) |
Druid
Kto ma porady dla druida ?
Moim zdaniem idzie mi dobrze, wczoraj mialam 7, a dzisiaj 10lvl.:cup: Ma ktoś jakieś porady co do dobierania broni itd., gdzie najlepiej chodzic na potworki.8o |
Runki
Jeszcze jedno !
Ktry lvl musze mieć i jak sie robi runki na życie ? Kupiłam już 2 blank runes. |
moniah6 mas zopcje szukaj, nie pisz tu takich żeczy, to temat dla Knight / Pall tylko oni musza skilować. Ehhh wbiłem już 30lvl moim knightem i sile mam niestety 54/49. Wybiore sie na skilowanie jutro jak wbije moim 22sorcem 25lvl.
Dwa pytania: 1:Czy różnica w skilu ataku a obrony w następnych poziomach się wyrówna? 2:Ghoul - z czego bić (axe) i jak (full atak, ........) Skilować będe do 70/70 (aby shielding =70, bo skill ataku jest wyższy o 5 ) z góry dzięki za pomoc cya |
Myślałem, że to temat oblegany???
|
Cytuj:
Cytuj:
różnica sie wyrówna tak przy +/-80 pozniej shielding zacznie przerastać. add2 ghoula bij z takiego axa by sie wbijac w niegoraz na 20 sekund hitem nie wiekszym niz 10 |
na rune
:evul: Najlepszym sposobem na nabicie magic level to używanie jak najczęściej runek.Rużdzki wogule prawie nie dają exp do magic'a ja na innym koncie w 2 dni nabiłęm sę przez runki 5 magic level :kat: :kat: :kat: :D
|
Używanie runek nie nabija magic levela. Aby awansować musisz palić manę.
|
Cytuj:
I pragne jeszcze dodac ze to najlepshy poradnik do treningu jaki w zyciu czytalem;) na nim opieram swoje treningi i wszystko sie zgadza a mam 4 knightow kolejno 73/74, 67/68, 82/82 i 58/73 |
Od jakich skilli moge isc bezpiecznie na slimy ?
Obecnie mam 46/56 (zmieniłem bran) EQ Worrior Helmet Knight Armor Knight Legs Guardian Shield Leather Boots Knife (do skillowania) Czy z takim setem i skillami podołem na slimach? |
Czy mój kolega, 22 knight skills 52/52 poradzi sobie z geo do skilowania, tj ja stawiam np 2 monki zeby byly kolo geo, a on bedzie stal po skosie? proszę o szybkie odpowiedzi. i jeszcze skąd tego geo wytrzasnąć, żeby można było 2 potworki na shielding wziąść. Jest to świat no-pvp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |