Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Obsidia .... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80574)

Zakwas 10-08-2006 10:48

"Damy Rade" ;^) kazda reka, myszka i klawiatura sie przyda.
Powod wojny niewiem jaki jest i chyba sie nie dowiem. Po 2 tyg. przerwie zaczolem gre, a tu mannow szaleje i strzela we mnie niewiadomo za co :baby:, a z natury spokojny jestem :P

A tak odchodzac od tematu wczoraj byl program na tvn4 "o tibi" poprostu nie moglem sie przestac smiac :D

To tyle peace and love & good luck for us :^]

Szaryy 10-08-2006 12:56

09:43 Awolver:09:43 You lose 636 hitpoints due to an attack by Mannow.

Nazgool 10-08-2006 14:09

Jak podejdziecie do sprawy jak to kiedys zrobilismy a mowa o TS czy Ventrilo to slabo to widze 8o

Pozdro dla tych ktorych poznalem na tym smiesznym serwie nawet dla Kiroya, ktory mnie omamucil na 100k;(

Osiol221 10-08-2006 14:18

plax

ej wezmiecie mnie do gildi?? mam 28 lvl ms zawsze jakies sd wam sie przyda xd

Duriel 10-08-2006 14:43

Jezeli chodzi o wojne ... proponuje nie czekac az NG zrobi pierwszy krok ... wezcie ich z zaskoczenia. Chociazby taka banalna rzecz jak najazd na GH... hmm tylko tutaj maly problem ... NG nie ma gh ... ale musza miec jakies miejsce w ktorym sie spotykaja ... to jest dosc czeste dla gildii ze upatruja sobie jakis punkt zborny w ktorym zbieraja sie grupowo i np. train badz cos w ten deseń

P.S.
Jezeli mam jakies niepelne info o sposobie bycia NG to nie bluzgać mnie ... podaje tylko prostą sugestie

Ryba_90 10-08-2006 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duriel
Jezeli chodzi o wojne ... proponuje nie czekac az NG zrobi pierwszy krok ... wezcie ich z zaskoczenia. Chociazby taka banalna rzecz jak najazd na GH... hmm tylko tutaj maly problem ... NG nie ma gh ... ale musza miec jakies miejsce w ktorym sie spotykaja ... to jest dosc czeste dla gildii ze upatruja sobie jakis punkt zborny w ktorym zbieraja sie grupowo i np. train badz cos w ten deseń

P.S.
Jezeli mam jakies niepelne info o sposobie bycia NG to nie bluzgać mnie ... podaje tylko prostą sugestie

Ciezko ich jest wziac z zaskoczenia poniewaz prawie nikt od nich nie expi, moze pojedyncze osoby ale to naprawde rzadko kiedy. Probowalem w nocy i rano ale niestety nikogo nie bylo od NG online :P Oni sie tylko loguja aby kogos ubic i nie sadze zeby gdzies stali i sobie trenowali. A druga sprawa to sa poprostu wakacje i sporo osob (mam na mysli tu shooterow dosc dobrych) z Dejavu wyjechalo gdzies. Wiec jak narazie nie pozostaje nam nic innego niz czekac lub probowac snake atakow :P

Elder Nagan 10-08-2006 14:58

napisalbym cos ale spoleczniaki tu sa wiec tego nie zrobie powiem wam ze jeszcze sie zdziwicie ;]

btw.oni na edron sa zawsze ;)

btw.powinniscie zalozyc prywatne forum gdzie bedzie all o wojnie bo tu to mamy duzo sprzedawczykow

a TaemSpeak robi lagi to lepiej uzywac ventrillo

Ghost111 10-08-2006 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elder Nagan
napisalbym cos ale spoleczniaki tu sa wiec tego nie zrobie powiem wam ze jeszcze sie zdziwicie ;]

btw.oni na edron sa zawsze ;)

btw.powinniscie zalozyc prywatne forum gdzie bedzie all o wojnie bo tu to mamy duzo sprzedawczykow

a TaemSpeak robi lagi to lepiej uzywac ventrillo

Niestety masz racje juz raz byla akcja ze ktos strzelil z ucha na tym forum a TS rzeczywiscie powoduje male lagi. Prywatne forum? Mysle ze Awo cos moze zrobic w tym kierunku :p

Kuan Ti 10-08-2006 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pitt6ull
Vylk a ty sie boisz stracic chara?

TO jest pytanie. ja sie nie boie stracic chara tylko ze jestem hunted od miesiaca to ja mam na sobie 1 bp uh. za duzo chyba nie powojuje. Jezeli ktosm mi zasponsoruje uhy to moge walczyc;] A wogule gdy jeszcze nie bylo tak napietej sytuacji, to chcialem dojsc do Dejavu ale sie nie zgodzili. To czyzbym mial teraz ginac za ludzi co mnie nie potrzebuja????

PS. z tym ze sie loguja zeby kogos zabic to prawda. Ale to tez mozna ominac tylko trzeba wiedziec jak;]
Duriel: ich takim punktami jak to powiedziales sa ich domki ktore sa na edron i venore. Tyle tylko ze NG sa za madrzy zeby siedziec w domkach venore bo tam latwo o trapa

Kiroy Wind 10-08-2006 17:06

Prywatne forum moge ja zrobić jak bede miec chwilke czasu :P

^Awolver^ 10-08-2006 18:47

Co do prywatnego forum.. bardzo chetnie je jutro zrobie...
@Kuan

gadasz glupoty... jestes/byles w dejavu od ponad miecha... i 86 ek ma 1 bp uh ? az nie chche m isie wierzyc... jesli sie myle to przepraszam

Kuan Ti 11-08-2006 07:08

Mam tylko 1 bp uh. Poniewaz zeby dobic na huncie 77 lvl bilem Dle i dragi na pohu a jak kazdy wie Dle i dragi na 77 lvl to niezle waste UH. i z kims mnie pomyliles bo ja mam 77 lvl a nie 86, ja jestem knight a nie elite knight i nigdy niebylem w Dejavu. Ja jestem Vylkano a nie Vallena.

Ptak~ 11-08-2006 08:57

I jesteś od Valleny sto razy lepszy ;)

Kuan Ti 11-08-2006 13:34

O.o takiego czegos jeszcze nigdy nie slyszalem:D

Duriel 11-08-2006 13:53

Ludzie chyba mają racje co do Ciebie ... z widzenia znam Vylkano w sumie odkad zaczalem grac na Obsidii i nie słyszałem ani jednej złej opinii na Twój temat ... nic tylko pogratulować takiej postawy i oby tak dalej :)

Kuan Ti 11-08-2006 13:56

musze podziekowac:) fajnie by bylo gdybym nie byl jeszcze hunted ale ehh niemozna miec wszytkiego^^

^Awolver^ 11-08-2006 14:18

takiej postawy jak walenie w kumpli fire fieldami gdy trenia :)

Kuan Ti 11-08-2006 14:19

ale dodaj ze tez go zgasilem:]

Misterio 11-08-2006 14:49

Owww... Nie bylo mnie kilka dni i z ten temat zrobil sie ciekawy a nie pisanie takich rzeczy które mozna napisac komus na Tibii.
GL Dejavu

Duriel 11-08-2006 16:14

Wlasnie ... jak tam wojna??
Cos sie dzieje juz czy narazie cisza?:confused:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38.