![]() |
"Damy Rade" ;^) kazda reka, myszka i klawiatura sie przyda.
Powod wojny niewiem jaki jest i chyba sie nie dowiem. Po 2 tyg. przerwie zaczolem gre, a tu mannow szaleje i strzela we mnie niewiadomo za co :baby:, a z natury spokojny jestem :P A tak odchodzac od tematu wczoraj byl program na tvn4 "o tibi" poprostu nie moglem sie przestac smiac :D To tyle peace and love & good luck for us :^] |
09:43 Awolver:09:43 You lose 636 hitpoints due to an attack by Mannow.
|
Jak podejdziecie do sprawy jak to kiedys zrobilismy a mowa o TS czy Ventrilo to slabo to widze 8o
Pozdro dla tych ktorych poznalem na tym smiesznym serwie nawet dla Kiroya, ktory mnie omamucil na 100k;( |
plax
ej wezmiecie mnie do gildi?? mam 28 lvl ms zawsze jakies sd wam sie przyda xd
|
Jezeli chodzi o wojne ... proponuje nie czekac az NG zrobi pierwszy krok ... wezcie ich z zaskoczenia. Chociazby taka banalna rzecz jak najazd na GH... hmm tylko tutaj maly problem ... NG nie ma gh ... ale musza miec jakies miejsce w ktorym sie spotykaja ... to jest dosc czeste dla gildii ze upatruja sobie jakis punkt zborny w ktorym zbieraja sie grupowo i np. train badz cos w ten deseń
P.S. Jezeli mam jakies niepelne info o sposobie bycia NG to nie bluzgać mnie ... podaje tylko prostą sugestie |
Cytuj:
|
napisalbym cos ale spoleczniaki tu sa wiec tego nie zrobie powiem wam ze jeszcze sie zdziwicie ;]
btw.oni na edron sa zawsze ;) btw.powinniscie zalozyc prywatne forum gdzie bedzie all o wojnie bo tu to mamy duzo sprzedawczykow a TaemSpeak robi lagi to lepiej uzywac ventrillo |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. z tym ze sie loguja zeby kogos zabic to prawda. Ale to tez mozna ominac tylko trzeba wiedziec jak;] Duriel: ich takim punktami jak to powiedziales sa ich domki ktore sa na edron i venore. Tyle tylko ze NG sa za madrzy zeby siedziec w domkach venore bo tam latwo o trapa |
Prywatne forum moge ja zrobić jak bede miec chwilke czasu :P
|
Co do prywatnego forum.. bardzo chetnie je jutro zrobie...
@Kuan gadasz glupoty... jestes/byles w dejavu od ponad miecha... i 86 ek ma 1 bp uh ? az nie chche m isie wierzyc... jesli sie myle to przepraszam |
Mam tylko 1 bp uh. Poniewaz zeby dobic na huncie 77 lvl bilem Dle i dragi na pohu a jak kazdy wie Dle i dragi na 77 lvl to niezle waste UH. i z kims mnie pomyliles bo ja mam 77 lvl a nie 86, ja jestem knight a nie elite knight i nigdy niebylem w Dejavu. Ja jestem Vylkano a nie Vallena.
|
I jesteś od Valleny sto razy lepszy ;)
|
O.o takiego czegos jeszcze nigdy nie slyszalem:D
|
Ludzie chyba mają racje co do Ciebie ... z widzenia znam Vylkano w sumie odkad zaczalem grac na Obsidii i nie słyszałem ani jednej złej opinii na Twój temat ... nic tylko pogratulować takiej postawy i oby tak dalej :)
|
musze podziekowac:) fajnie by bylo gdybym nie byl jeszcze hunted ale ehh niemozna miec wszytkiego^^
|
takiej postawy jak walenie w kumpli fire fieldami gdy trenia :)
|
ale dodaj ze tez go zgasilem:]
|
Owww... Nie bylo mnie kilka dni i z ten temat zrobil sie ciekawy a nie pisanie takich rzeczy które mozna napisac komus na Tibii.
GL Dejavu |
Wlasnie ... jak tam wojna??
Cos sie dzieje juz czy narazie cisza?:confused: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:38. |