![]() |
Pawlon widze ze jestes nie kulturalny i nie odpowiadasz na pytania
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przekop ten temat, a sie dowiesz kim jest Pawlon... A zreszta po co Ci to wiedziec? Mozesz byc pewien ze jest w samym srodku tej wojny i to powinno Tobie wystarczyc... |
Ehh czy wy "Polacy" nie mozecie tego zrozumiec ze to jest wojna? (mowie tu to gildii NR) , jak mozecie takie bzdury pisac ze pomagaliscie tylko swojemu koledze , przeciez on wyszedl z gildii waszej i dolaczyl do wojny wiec nie pchajcie za przeproszeniem swojej dupy tam gdzie nie trzeba bo wasze argumenty sa gowno warte ze pomagaliscie koledze. TO JEST WOJNA ! Niech ktos z was jeszcze raz sprobuje pomoc swojemu koledze to bedziecie tego zalowac
|
anevarix zadeklarowal sie na forum.tibia.com ze jego gildia bedzie neutralna i mam nadzieje ze tak zostanie ;))
|
Mam prośbę do was pierzmy swoje brudy na tym forum, aby respektu nie tracić w oczach innych nacji. Zadbajmy trochę o swój wizerunek, bo nikt za nas tego nie uczyni.
Anevarix mam nadzieję, że następnym razem przemyślisz sprawę zamiast obrażać na międzynarodowym forum. Nie mieszaj jednego forum z drugim. Respect... |
Cytuj:
Ja twierdze ze ane~ chcialby sie wykazac ze pomogl Aylithie jak ten byl trapniety by w przyszlosci jak hwl bedzie juz bez zadnego zagrozenia miec u niego plecy:baby: Szkoda ze to zalosne mzonki dziecka, ktore samo nic na tym serwerze nie znaczy..(niech przypomne sobie kto najglosniej krzyczal ze dominion wygra i sie nie poddaja..? jakies sugestie?-.^.. mmmm nikt nie wie?? mala dac podpowiedz?? ok:) kto sie splacil i zrobil nowa gildie a teraz kozaczy?? Tak tak brawo dla pani z pierwszego rzedu, ona widac wie wszystko:)) Mam dalej ciagnac temat?-.^ NR- Ile wam tlumaczyc ze skoro lider zaczyna atakowac playerow walczacych o swoj spokoj gdyz zostali sila wciagnieci do wojny, to rowniez wypowiada im wojne kopiac lezacego i tak juz neutral guilda...-.- @Anevarix- Obys mial sie malpeczko na bacznosci bo za tego bolca co nie jednemu z nas sypnales bysmy mieli pz szybko ci sie nazbieralo:p Powtarzam jeszcze raz: Nie my chcielismy wojny, wladzy na serwerze, pieniedzy za free...!! Chcielismy spokoju i radosci z gry z przyjaciolmi!! Zostalo nam to odebrane;( Jako zdesperowani(tak dobrze widzicie- ZDESPEROWANI)mamy zamiar walczyc o prawo do czerpania przyjemnosci z tibii, na ktora wiekszosc z nas poswiecila wiele miesiecy jezeli nie lat!! P.S.Chcieliscie walczyc z Hwl przeciw komus? macie szanse.. obyscie za szybko od noob charow nie padali a jezeli juz to chociaz nie noscie aoli:p Over and out!:evul: |
A ja powiem tylko tylko że wczoraj złamałem ręke (prawą i jestem praworęczny) i dzisiejsza gra była dla mnie masakrą.
Co do Aylithy to przestańcie traktować tą głupa gierke tak na serio. Znamy sie z Ayl~~ już długo a to że dołączył do HWL to jego wybór. Tak samo jest w wojnie, i mimo że po przeciwnej stronie to nie będe miał do niego żalu jak np. to on złapie na mnie fraga. Dajcie ludziom spokojnie grać i decydować o tym co robią a ja jestem przekonany że mimo iż teraz kilka osób jest moim "wrogiem" to nadal możemy normalnie rozmawiać a po wojnie to już wogóle all wróci do normy. :) Co do anevarixa to nie chce go bronić ale wiem że ludzie czasem są ważniejsi niż gildia co własnie zrobił anev pomagając. I nie mówcie że zaczął asslicking po dołączeniu Aylithy do HWL bo oni już przedtem bardzo dobrze sie znali. |
Cytuj:
Zostawcie Aylithe.. my tez musielismy sobie kilka rzeczy wyjasnic i to ze jest w HWL wcale nie znaczy ze otwierajac channel z nim beda leciec same slowa uwazane za wulgarne |
Cytuj:
|
@PN
Czy myslelisciecie o zasileniu swoich szeregów ludźmi z Strugglers? |
PN to gildia przyjaciol wiec po co im ludzie z strugglers i tak juz walcza po jednej stronie ;)
|
A co do tego pz... To sie Anevarix nie popisal/a... Ja jak latalem z 10 membersami od patsow, kiedys na plecach, to padlem dopiero po 5h uhania (niestety sie skonczyly uhy)... Wiec wszystko zalezy od Ciebie, a nie od ilosci wrogow. !! ;)
Hehe.. ciekawe co ta wojna nowego wniesie na server... Pokoju to na galanie nie bylo dluzej niz na kilka miechow ;/ |
Hehe co do struggers/dominion to są 3 podstawowe drogi jakimi mówią że pójda:
1. Metoda "na Corlica" czyli nie logujemy sie kilka miechów, mamy wszystko w du*** i czekamy na jakaś wojne za kilka miechów między zupełnie nowymi gildiami by wrócić na galane jako neutral. 2. Metoda "na Jana" czyli logowanie i jakaś akcja jak na przykład dzisiaj i chęc zdobycia chociaż fraga. mimo że siły na to nie wskazują. 3. Metoda "paymenta" płacenie po raz kolejny za wolność po 400-500k i myśl że już wszystko jest ok i że jesteśmy już wolni i zaje**ści. Co do całej wojny to zbierając all informacje dopiero koło września będzie dokładnie wiadomo kto gra, kto zmienił server i kto będzie walczył gdyż większość poprostu ma wakacje :) Jeśli chodzi o łączenie gildii to jeszcze można poczekać aż HWL narobi sobie wrogów jak np. CoO albo Dwarfhood? Kto wie ale ja bym sie nie zdziwił :] Btw. Pozdro dla all czytających ten temat i dla zioma Pawlona którego tak lubie :) |
Moim zdaniem Solution......:P
|
Cytuj:
|
a mnie nike nie pozzdowi? :( (jestem lekko pijant)
|
Cytuj:
tylko "cham" pije sam xD |
@Agusia
Tak ciezko jest zrozumiec ze pomagajac mu ingerujecie w nasze dzialania wojne? Nie wazne czy jest waszym kolega czy nie, sam dobrowolnie dolaczyl do HWL. Czyli wybral co chcial. Juz pomijajac temat jego asslickerstwa. @Anevarix Mozna prowadzic dyskusje bez wzajemnego obrazania sie. Zarowno tutaj jak i na tibia.com, ale coz jak sie nie ma argumentow, ida obelgi w ruch. Pozatym ja was naprawde nie rozumiem, najpierw walczycie przeciwko HWL, (Hail Dominiom till The End!) potem im sie splacacie a teraz im pomagacie B) |
Pawlon... pilem za Twoje zdrowie, a Ty jeszcze syczysz :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |