![]() |
Cytuj:
|
ubili bezoka....niestety kolejny raz polska gildia została zdradzona przez scott~ i oriona~ którzy nie wbili skulla kiedy przyszło arc ('bitwa' toczyła się w poblizu carlin), bezok zaczął bić oriona z aureliusem i kims jeszcze. Niestety reszta uciekła do pz, lub po prostuz wiała, a bezok uciekł w okolice statku na sensje i niestety poległ.
|
I ktoz na temat Scotta mial racje, Bartlomieju? ; )
|
Bezok:
Sep 15 2006, 20:12:36 CEST Killed at Level 130 by Orion Luca and by Chealino |
i co sie cieszysz zamiast im pomoc bezok padl dlatego ze zrobilismy bląd przyjmujac scottyego i oriona do gildi i na ventrilo
btw Tiesto zginoł w wypadku ??? |
@up:
niestety błąd kosztuje. A wiecie co mnie najbardziej bawi. Ze jak szedłem sobie tam noob charem i lecą nasi leci arc ale i tak wszysyc exiva "kash~. ;D Nie wiem za co oni go tak nie lubią ale za wszelką cenę chcą go ubić ;p @adolp tylko nie Bartłomniej...afff:( Bartosz plax:> ty jako humanista chyba wiesz czym to sie różni ;D |
@up: cholera wie. Ofc, bez urazy.
Cytuj:
|
Cytuj:
co do wojny narodowosci... "NO CÓŻ ŻE ZE SZWECJI" xDD |
Cytuj:
Btw, wiesz doskonale, ze dowodca DB na wojnie zawsze byl Ezekiel. Nawet za panowania Malavona, akcje byly planowane przez niego, co sprawia, ze Twoj post az ocieka ironioa, chociaz - mam nadzieje - niezamierzona. ^_^ Ale konczac sprostowanie, nienawidze rozkazywac. Heh, DB i walka z wami, tooo byly czaaasy! Pamietam, jakiego focha puscil, gdy podalem sie na forum za jego lidera =D @down, tak to byl dosc przyjemny czas. ; ) Co do pytania skierowanego do Alory, swoim zwyczajem pozwolilem sobie przypieprzyc sie do Ciebie i tam. Przeczytaj posty powyzej. ;> |
Cytuj:
@Alora odp na moje pytanie up plxxxxxxxx |
Cytuj:
A tu link: http://www.powerplay.pl/wiecej.php?lp=272 Szkoda błędu ze strony Kasha ale chyba można było się spodziewać ze Scotty i reszta mogą zdradzić :<... |
Lesley mac'leod:
Sep 16 2006, 01:13:53 CESTKilled at Level 109 by Affelaffe and by Dous Elwor oto powód dla którego powienien ethical pomoc wedlug mnie tu macie foto jak padl ;/ http://s77.photobucket.com/albums/j7...gAnch=imgAnch1 |
Cytuj:
|
zabili lesleya;/ najlepiej im jeszcze podziekujcie.....
ciekawe za co huh moze za to ze zabil o 1 draga za duzo albo jajecznica byla za slona? Jestem bardzo ciekaw..... |
Hehe. Lubie lesleya, no ale pewnie huncil kogos, chcial ubic, ubil, oskarzal, insulitowal itd itd, Ludzie to nie jest wojna narodowosciowa!! Poprostu szwedzi zabijaja polakow;p;p;p
|
Cytuj:
|
heuheuhue wiedziałem że ethical zaczna padać , btw oni to robia żeby all pl sie zjednoczyli i mieli trudniejsza walke ; - ) kiedyś zrozumiecie moje słowa . Idzcie sobie dalej expić ; D , a w przyszłości i tak padniecie . Swe się zawsze trzyma razem . Tyle ~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dexusah, jasne, swe sa zli. Ofc, 'swe' = kazdy nie mowiacy po polsku, a nie bedacy brazylijczykiem (pozdro Scott, Orion, Helun i inni evul swe).
@Myanato, osoba bedaca na ventrillo gildii przeciwnika jest jego potencjalnym sojusznikiem. Les w ten sposob wpieprzyl sie w gowno, jakim jest ta wojna. Zrobil to swiadomie i dobrowolnie, wiec powinien byc tez swiadomy zagrozenia. Coz, moze nie wzial pod uwage mozliwego szpiega. ;f @Rank, szczerze, to troche przyjebales z tym 'przypadkiem'. ;f |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:01. |