Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe Questy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85601)

Wujek Nevik 23-07-2006 20:30

To jest forum mo tibi jak masz ja zamiar obrazac to Zegnam...

Herante 23-07-2006 20:40

..........

noobowaty mistrz 23-07-2006 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wujek Nevik
To jest forum mo tibi jak masz ja zamiar obrazac to Zegnam...

A czy ja tibie obrazam? Stwierdzilem po prostu ze jest to jeden z najgorszych mmorpg. Zadna to obraza. Po prostu taki jest fakt, sa lepsze gry. (obecnie - kiedys tibia byla w czolowce)

zick21 23-07-2006 21:18

Mam pytanie czy, bedzie jeszcze cos zmienione ??
(w poniedzalek bedzie jakis nius(zle napisalem?) o zmianach (jutro )

Duch Guardi 23-07-2006 21:33

Mam nadzieje że w środe CipSoft zaskoczy nas update ;)

Shark90 23-07-2006 21:35

edited edited

zick21 23-07-2006 22:34

Czy oplaca sie grac knightem ??

skille: 56/56 :D rosna:kat:
mlvl:3 tez rosnie
swiat:Valoria

noobowaty mistrz 23-07-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shark90
mam dla ciebie propozycje nie do odzrucenia:
CZYTAJ CALY TEMAT ZANIM SIE WYPOWIESZ!!!

Dzieki. Juz sie biore za czytanie 60 stron. ;)

Iontz 23-07-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zick21
Czy oplaca sie grac knightem?

Czy opłaca się pisać bezsensowne posty na forum?

A, żeby któryś z co bardziej złośliwych modów nie pomyślał, by mi warna wlepić, to jeszcze dodam, że update nie spodziewam się wcześniej jak w połowie sierpnia. Tamten teaser o zmianach w grze po update wyszedł wyjątkowo w poniedziałek, ale następny bedzie w środę (jeśli bedzie w ogóle).

Ale te outfity ze screenów z test servera dla tutorów są, szczerze mówiąc, beznadziejne. Już te, co są teraz są ładniejsze. Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił. Widać, ze grafiki są robione "na odczep się". To samo potwory. Te Quara, czy jak-im-tam - klęska. (Massive) Water Elemental wygląda jak nie wiadomo co. To nawet wody nie przypomina.

Elysius 23-07-2006 23:02

skad macie te ss

Elysius 23-07-2006 23:03

skad macie te ss ?

Ivan of Fortera 23-07-2006 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iontz

...Tamten teaser o zmianach w grze po update wyszedł wyjątkowo w poniedziałek, ale następny bedzie w środę (jeśli bedzie w ogóle).

Ale te outfity ze screenów z test servera dla tutorów są, szczerze mówiąc, beznadziejne. Już te, co są teraz są ładniejsze. Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił....

Na pewno bedzie w środe bo nawet pisali o tym(gdzies pod koniec)
Jak nieechcesz nosic outfitów to ich nie noś. Nikt ci ich nie karze nosic ani wykonywać questówX(

Zaphi 23-07-2006 23:28

ssy sa z test servera dla tutorow
a runy nie beda mialy wiecej uzyc- ta cyferka w okienku runy to ilosc uzyc , uh z questa jakiegos 3 uzycia

noobowaty mistrz 23-07-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaphi
runy nie beda mialy wiecej uzyc- ta cyferka w okienku runy to ilosc uzyc , uh z questa jakiegos 3 uzycia

Wykonalem tego questa i mam tego uha z 3 uzyciami ale obok jego ikonki wcale nie pisze cyfra "3". Po prostu wyglada on jak zwykly uh, dopiero po kliknieciu na look widze cos takiego:
21:55 You see a spell rune for magic level 4. It's an "adura vita"-spell (3x).
It weighs 1.20 oz.
Dlaczego wiec te uhy na screenach maja obok ikony cyfry 3 albo 2? A poza tym widzialem jak koles mial w bp 3 uhy: dwa z cyfra 3 i jeden z cyfra 2.
Czy to oznacza ze uhy beda mialy wiecej uzyc? :baby:

Borutnik 23-07-2006 23:41

a mnie jako pala bardzo interesuje ten zestaw sprite'ow http://img.photobucket.com/albums/v636/Tencellar/4.png poniewaz mozna z niego wywnioskowac ze zostaniemy obdazeni nowym rodzajem kuszy, ciekawe jaka moc bedzie posiadac i jaka bedzie jej dostepnosc.
ciekawi mnie rowniez ta tarcza strzelincza mam nadzieje ze nie bedzie to tylko jakas glupia ozdoba ale takze rozwiazanie problemow paladynow zwiazanycz ze skillowaniem;)

Dabek 23-07-2006 23:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iontz
Dobrze, że będą tylko z questów, bo nikt nikogo nie będzie zmuszał, by taki nosił.

A właśnie że będzie zmuszał, nie będzie już starych outfitów tych co są teraz - wszystkie zostały 'poprawione' na nowe.

gasiortufta 24-07-2006 00:01

Ciekawe i to bardzo

Mam nadzieje ze bedzie mozna chodzic pod woda :P

Glowa14 24-07-2006 00:12

Taa mozna chodzic pod wodą tylko musisz miec ten "kask" do nurkowania a jest on do zdobycia z questa.

:)

Airam Naver 24-07-2006 00:42

@up
bezczelnie śmię wątpić, czy cipy wpuszczą cię pod wodę -.-'
/\ proszę mi wybaczyć tę omyłkę :) specjalnie jej nie kasuj żeby all widzieli co sięświęci
http://i65.photobucket.com/albums/h2...rix/test-1.jpg
/\ a ty widać że będzie MOŻNA chodzić pod wodą

Wujek Nevik 24-07-2006 00:53

Cytuj:

Taa mozna chodzic pod wodą tylko musisz miec ten "kask" do nurkowania a jest on do zdobycia z questa.
1. Nie kask tylko Helm...
I do tego mozesz tylko chodzic w odpowiednich miejscach :D

Cytuj:

A właśnie że będzie zmuszał, nie będzie już starych outfitów tych co są teraz - wszystkie zostały 'poprawione' na nowe.
2. Dokonam malego uzupelnienia :)
Zostaly wprowadzone poprawki NP. Pasek obicia na ramionach itp.

Cytuj:

Wykonalem tego questa i mam tego uha z 3 uzyciami ale obok jego ikonki wcale nie pisze cyfra "3". Po prostu wyglada on jak zwykly uh, dopiero po kliknieciu na look widze cos takiego:
21:55 You see a spell rune for magic level 4. It's an "adura vita"-spell (3x).
It weighs 1.20 oz.
Dlaczego wiec te uhy na screenach maja obok ikony cyfry 3 albo 2? A poza tym widzialem jak koles mial w bp 3 uhy: dwa z cyfra 3 i jeden z cyfra 2.
Czy to oznacza ze uhy beda mialy wiecej uzyc?
3. A wyobraz sobie ze na TS (test server) sa GMi... ktorzy tworza co im sie zywnie podoba...
Czemu na twojim UHu nie ma cyferek?? Bo debilu jescze nie bylo update...
No chyba ze masz Tutora i masz ta runke 3x na TS
jezeli tak to zwracam honor

@down
daje 70 % ze dla tego ze Test Server :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41.