Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Nodivodu 13-10-2006 11:14

rewusowi chodzi chyba o modlitwy

Total o jakim kryzysie mowisz?

Adii Getes 13-10-2006 14:58

xD

Chodzi o taki kryzys że wczoraj Br zaatakowali leandrassow carlin, po czym wszyscy się tam zlecieli. Mam nadzieje że bedzie war.

Rewus 13-10-2006 16:28

@kasprzoks chodzi mi o modlitwe nodi ma racje

a jesli o ten kryzys to sam juz nie wiem, wiem tylko ze wczoraj padl dragon niel (leandrasso trapowal miedzy innymi) i że leandro byłpotem trapowany (widziałem screena adiiego)

Nodivodu 13-10-2006 20:26

Ferumbras padl lol
moze ma xancie tez skocza i go zabija :p

Adii Getes 13-10-2006 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nodivodu (Post 1029637)
Ferumbras padl lol
moze ma xancie tez skocza i go zabija :p

Kto ci skoczy jak adii ma hunta? euHEKUAHEuAHEu Jakbym byl free to polecial bym solo, no może jakbym rady nie dawał to MSg to mitha on wpada poxa by walnol z SDka i dead xD

Totalizator the Wizzard 13-10-2006 22:24

Kal pójdzie solo jak na morgarotha :)

Adii Getes 14-10-2006 13:11

xD

I po wojnie sladu nie widać. Ludzie z Eod coraz bardziej się w*****ają, Lenadrasso zapowiedział że nie zaloguje się więcej jeżeli nie będzie wojny.

Rewus 14-10-2006 14:35

@ totalizator
kal byl na tym morgarocie ale go nie rozjebal solo , na ferumbrasa to moze isc tylko sobie popatrzec xD

krymo 14-10-2006 17:33

Od dzisiaj jak ktos mnie ruszy to go zabije muj protrekt henryk mialhackai ojsrali siem ludzie. hehe i on mi tez nieraz odpisuje na wip
@goralek
dlaczego musiałaś wywlekać poza forum kłótnie z rethronem? Randor pisze teraz, że on jest huntowany. Nie wiem czy jeszcze rethron gra, bo go nie pytałem, ale moim zdaniem zrobiłaś nieładnie. To jest ocena niestety albo stety subiektywna, ponieważ wierzę rethronowi, ponieważ go znam. Jeśli coś z mojej wypowiedzi uraziło Cię mocno, to przepraszam od razu.

Adii Getes 14-10-2006 18:43

xD

A ja wyczaiłem nowe osoby do zabijania :) Są to ludziska z Bloody Moon, ponieważ Rophix jest liderem wiec obrywa cała gildia. Marius, Custea i Vnz team także sie ucieszą ;p.

Rophix 14-10-2006 18:53

Chcial bym Powiedzec Sry do adiego za "09:27 Rophix [41]: kurwa frajerzy"
Wiem ze Byscie mnie rozjebali i nieche zeby przezemnie ucierpiala moja gluida ktura zaczela sie rozkrecac Adi Wileka Soróweczka.Powodzenia W wojnie z brami

Pozdro

Jak niemozesz Z kims wygrac Przylacz sie do Niego XD

krymo 14-10-2006 18:54

tak tak pamiętam to dobrze.

Avelcron 14-10-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 1031046)
A ja wyczaiłem nowe osoby do zabijania :) Są to ludziska z Bloody Moon, ponieważ Rophix jest liderem wiec obrywa cała gildia. Marius, Custea i Vnz team także sie ucieszą ;p.

Rozumiem ze mam hunta bo w Bloody Moon jestem? lol
Mard Toon mnie namówil zebym tam poszedl to poszlem a Rophixa nawet nie znam.
Nie chce sie mieszac w wasze potyczki. I nie chce hunta za nic.

@edit: btw Adii ubiles mnie kiedys na ss xDD. Ale fakt faktem pekowalem i miales skulla wiec moja wina :p, nie wiedzialem wtedy jeszcze ze sie nie da wylogowac na ss xDD

@down: bardzo sie ciesze :p

Rophix 14-10-2006 19:29

Avelcron niemasz sie jush czego bac sprawa jest wyjasniona

Adii Getes 14-10-2006 19:31

:d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rophix (Post 1031055)
Chcial bym Powiedzec Sry do adiego za "09:27 Rophix [41]: kurwa frajerzy"
Wiem ze Byscie mnie rozjebali i nieche zeby przezemnie ucierpiala moja gluida ktura zaczela sie rozkrecac Adi Wileka Soróweczka.Powodzenia W wojnie z brami

Pozdro

Jak niemozesz Z kims wygrac Przylacz sie do Niego XD

Noo, i czy nie można bylo tak od razu?? "sorki?" przyjęte- Podkreślam że nie chciałem zapłaty pieniężnej. Mam dużo pieniędzy a jak narazie staram sie pomóc polakom. Ale już następnym razem nie bedzie tak dobrze, ja polaków nie zabijam (przynajemij nie za nic i tych ktorych choć troche znam), i zawsze starałem się im pomóc, w zamian chcem tylko szacunek. Nie pozwole by jakis 50 level mnie wyzywał bo myśli że nic mu nie zrobie. Może teraz mu nic nie zrobię ale za jakiś czas jak sie war zacznie, ja dalej będę go pamiętał a on będzie mial wiekszy level i cena także będzie większa.

Rophix 14-10-2006 19:35

Thanks Wielkie :) jak sorki niepasuje to Przepraszam :P ponownie nieno chujowo sie zachowalem i tyle ale bylem wtedy troche z agresorowany;p

Rewus 14-10-2006 23:51

a kiedy bedzie ta wojna i czy kal ma wkoncu zamiar ruszyc dupe i zrobić coś w związku z nią ?

Yoshin 15-10-2006 00:44

Szczerze mówiąc wątpie Kal i tak zadługo zwleka a przez to traci na sile.Pozatym jaki on ma w tym interes, jemu jest dobrze. Ja bym na niego nieliczył, lepiej sami rozpocznijcie swoja wojne, polaków ktorzy maja hunta jest dosć a i paru vene i brazyli równez się przyłączy. Oto moje zdanie. Pozdro dla wszystkich.;)

Kasprzakos 15-10-2006 14:50

@up

Myśle tak samo. Dopóki br nie zaatakują samego Kala lub kogoś mu bliskiego pewnie on nie zacznie wojny...

klubmaniak 15-10-2006 14:59

@ Rethron

Dzisiaj Rethron i jego 5 kolegów próbowali ubic członka mojej gildi Mistrza Lukasza. Teraz Rethron hunted

Rethron skoro taki kozak jestes ze 6 osob na 1 idziesz to zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl jak my cie tak złapiemy

To wszystko co mam do napisania
Narx all

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:25.