![]() |
Cytuj:
|
z dedami licze sie ofc
ale wszystk objasni sie tibi bo tutaj zaraz ktos doniesie ( co gdzie jak) |
yyy wydaje mi sie ze ta wojna ma szanse powodzenia. Potrzeba nam jeszcze ludzi w stylu Arvita Kotiego~ Balu kiler Alucar Mistic Pal wtedy ta wojna bedzie nasza. Bedzie Senior Tutor. Gusar terz by sie przydal wsumie on tu niegra a mogl by duzo zdzialac. Niech wezmie przyklad z Puge i Zorlana. Im wiecej ludzi tym wiekrze szanse jednak niemozna zapomniec o ludziach kturzy posiadajom 60+ bo takimi lvl terz mozna wygrac wojne. Moim zdanie najwiekrzym ciosem bylo by zabicie Puge ktury robi najwiekrze PA. Bardzo mily by byl trap Puge i otoczenie miejsca noob harami zeby all swe i slo niemogli przejsc. Na Puge nietrzeba nawet duzo ms. On nienosi tarczy. Wystarczylo by 20 palkow kilka sorcow do sd knighci do bloczenia .Po takim ataku nielogowanie sie przes tydzien i next akcja:] i tak w kulko.Ale tez niebedzie to miec sensu jak polacuy bedom im dawac fundusze na wojne.
|
Ta, ale jakieś debile wystawiają Polaków dla Cruoris, a więc trochę w przeciwną stronę niż tutaj na forum jest to mówione. Do tego debila co mnie wystawił (name'a mam w VIP) 10k Seleniyan/Carlin. Teraz to mi to lotto czy mnie Gady ubije czy nie ale chamstwa u polaczków akceptować nie będę, bo przez takich śmieci jak ty Polacy maja taka opinie jaka maja...
Dzisiejsza sytuacja pokazała mi na kogo mozna liczyć w Tibii, tylko i wylacznie - rl friends, a takie forumowe wieśniaki mogą okazac sie najwieksza zguba. POLSKA! POLSKA! O!MASZ SKULLA! PK! CRUORIS HELP! |
Cos czuje, ze na forum sie juz nie bede wypowiadal...
Asslicking za wszelka cene... Zal panowie |
@Axen: Zapomnij, nie odzywasz sie do Niego!;//
@Quiv~: akurat Twoje posty czytam z najwyzsza przyjemnoscia, pisz dalej i udzielaj porad z ktorych byc moze skorzystaja, bo widac ze masz jako takie doswiadczenie ;) @Mac~: na Twoim miejscu przekazalbym lidera do Etha/Voya, widac ze chlop ma leb na karku i duzo moze. Gdyby Uni~gral wiecej, bylbym za nim, no ale skoro ma lagi... @Aego: prosze, choc troche przyloz sie do pisania postow, meczy mnie juz reportowanie ich. |
Akurat uważam że mac jest dobym liderem , ja jestem trochę zamiękki na to ;P Pozatym zmiana lidera nam nie pomoże nie dal rady Laros nie dam rady ja trzeba poczekac na zmiane toku myślenia pewnych ludzi , i poczekac troche na wyklarowanie się sytuacji...
A to mała refleksja na temat Nebuli: Otóż wczoraj zaczołem grać na nebuli poszedłem na roty i zaczołem pg;) Gdy osiągnołem wypasiony 9 lvl wpadł 30~ ed i 30~ ek oskrażyli mnie o kadziesz loota bo ten knighcik padł , zajebali mnie w końcu gdy okazało się że zawartość mojego bp odbiega od tego co chcieli uzyskać zaczeli mnie pzepraszać (dodam że nie napisał do nich żaden wyższy lvl) , przeprosili za pomyłke i poblokowali mi roty abym szybciej odobił lvl. W tym momęcie zastanawiam się nad zpaczeniem seleny , jak widać po tym porównaniu na Nebuli występuje wspaniała społeczność... Nikt nie robił na mnie pa (jak narazie) Czyżby Nebula była światem obiecanym ^^ ? P.S. to że gram na Nebuli nie oznacza zaprzestania mojej aktywności na selenie , zamierzam tam walczyć mimo wszystko. @Quivee Masz troche racji ale mniejsza o to , pisz dalej im więcej ludzi tym więcej zabawy:P Pozdrawiam Ethiellant/Voyant. |
Ja znow offtop:
Moze mi ktos z was sellnac royal steel, albo wymienic c arm, na r-steel, jesli juz cos wymienialiscie u spoconego ? Z gory thx. Mam nadzieje, ze tym razem ktos sie odezwie :p . Ceny do uzgodnienia. |
@Kavaleri
Od tego jest trade chat ;) |
hehe rozsmieszyla mmoe wypowiedz eaego; "on nienosi tarczy". tarcza ma malo do powiedzenia gdy atakuej sie z sd
ps; puge nosi tarcze |
Cytuj:
Cytuj:
@ Suk Suk jesli o axena chodzi to jest godny zaufania ;)... @Aego wyjdz ;/ Cytuj:
|
@zalfik
Gdybym znalazl na trade, to bym tu nie pisal (a spamuje tym gownem juz z 3 dni). @topic Ten war smierdzi, odkad polacy uznali wyzszosc swe, bye. |
To jest to za co jeszcze wierze w nas :) bo my nie siedzimy jak kretyni po 20h przed ta zalosna gra czy tam przed kompem ogolnie. Oni sie z nas smieja ze jestesmy lamerami ale my mozemy sie z nich smiac bo sa frajerami ktorzy nie widza zycia poza ta gra.
|
DAny karde
Właśnie przed 2 min. padł Dany Karde :D .
You recognize Dany Karde. He was killed by Drache Herr. Padł stojąc przed dp w kazoo atakowany przez jakiegos nooba. Prawdopodobnie afkował bo uważał że nikt takiego kozaka jak on nie ruszy.:cup: ....min później You recognize Drache Herr. He was killed by Nortec Nocturna. Oni to szybko działają:} ps. Troche żal że tam byłem i nic nie zdążyłem zabrać:/ |
Gratz Drache Herr pewnie noob-char Drache Frau'a :)
Anyway taki frag w tej wojnie też jest dobry :) Ciekawe co polecialo :PP Btw.. Mysle ze taki ded byl potrzebny. niewazne ze noob-char, wazne ze morale polakow (bo chyba po tej stronie juz tylko Polacy zostali) wzroslo i udowodniono ze Cruoris wcale nie sa niezniszczalni. |
|
Cytuj:
|
Buahahahahah _Scotty omg -.-'
Przyslowie "lubią się jak pies z kotem" nabiera nowego znaczenia xD |
@Scotty
Tylko ja moge wklejac takie obrazki na tym forum... odgapiłeś :S |
Dzieki panowie ,ze mnie tak wyrozniacie ale narazie nie ma powodu by to robic a same logowanie sie i wyjscie ze szwedami na battle z mysla ,ze rozwale ich i po sprawie to kwestia moze i psychiki:D ale nie wiem czego sie bac padnie sie to sie padnie proste.
Teraz pare slow do goscia ,ktorego jak przeczytalem posta to nie wiedzialem co z soba zrobic;( Aego czy ty sie urwales z choinki??:( Wymieniles osoby ktorym nam potrzeba do wygrania tej wojny a ja kazda z nich skomentuje: 1.Balu Kiler- ma free account loguje sie tylko w weekendy byl tylko na 1 akcji.NC 2.Mistic Pal-nigdy o niczym niby nie wie byl moze na 1 akcji jak wogole byl bo cos go nie kojarze a na vt z nami siedzi caly czas ale jak ma byc kacja cudownie znika nie zle czary co? 3.Alucard de'moon-zajebisty kumpel jeden z lepszych ale zesral sie ze strachu i sellnol chara bral udzila tylko w akcji na fibuli i tyle go widzielsimy. Nie pamietam kogo tam jeszcze wymieniles ale rzeczywiscie wiecej takich ludzi a napewno szwedzi beda mogli sobie spokojnie expic i nie exivowac nas bo nikogo z nas nie bedzie online GZ wyboru! Co do Arvita i Kotiego zgadzam sie w 100% takich ludzi nam potrzeba ale lepiej zeby byli sorkami;) :p Jak macie jakies pytania a bede mogl albo umial na nie odpowiedziec to walcie smialo:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:01. |