![]() |
w koncu rusza PLK, wiec mozna zaczac stawiac na powaznie. W dodatku jutro Isia walczy w 1/2 w WTA Tour, ale to wole obejrzec jako-tako na spokojnie, bez dodatkowych emocji zwiazanych z betami. I jakos tak zupelnie wbrew rozumowi, czuje ze kadra Stefana moze nas jutro pozytywnie zaskoczyc.
http://img44.imageshack.us/img44/5/betix.jpg jezu ale bym sie w*****l jakby to weszlo ; |
1 Kupon
Kod:
Portugalia-Węgry 1 1.16 Przewidywana wygrana 16.30 zł 2 Kupon Kod:
Magnitogorsk - Dinamo Riga 1 1.35 Przewidywana wygrana 47.20 zł I tak oto zaryzykowałem za ostatnie 4 zł PIERWSZY WYGRANY KUPON \o/ |
Cytuj:
|
http://img3.imageshack.us/img3/8490/kupon1m.jpg
To na next week, siądzie? |
Arka~ - wg mnie moze Aston Villa czasem z Chelsea zremisowac/wygrac, ale jest to moja osobista opinia po kilku ostatnich kolejkach. Dalbym ew. 20 lub 10 (12 ftw!) i dolozyl jakis jeden mecz do tego z rownie malym kursem, abys mial podobna wygrana (chociazby Everton-Wolverhampton czy Portsmouth-Tottenham).
Ja nie bede stawial przez nastepnych kilka tygodni (w kazdym razie na ligi), bo ostatnio Premiership mnie rozbroilo - najpierw Chelsea z Wigan, pozniej chociazby ManU z Sunderlandem (ktory byl dodatkiem, zeby wygrana pomnozyc x1,2). Wczoraj do tego Anglia - Ukraina. Mysle, ze najbardziej oplacalna, czy jak kto woli - pewna jest LM oraz liga niemiecka. Moze sie na MŚ skusze, chociaz rok temu Rumunia remisujac z Francja na Euro 2008 zwalila mi taki kupon... A liga polska to parodia. btw. te wygrane po 10zl wymiataja! ;x |
@robek
Anglia nie była wcale pewniakiem w tym meczu bo nie grała już o nic.Już większa niespodzianką była porażka z Bułgarii z Cyprem dzięki ,której nie wygram 300zl.:p |
niech mi ktos wyjasni sens stawiania meczow, ktore beda ZA TYDZIEN? Bo ja sensu zadnego dopatrzec sie nie moge... przez ten tydzien moze wydarzyc sie tyle roznych losowych eventow, ze wszystkie typy szlag moze trafic jeszcze przed rozegraniem pierwszego meczu...
|
hoom, ale ja jeszcze tego nie postawiłem, tylko tak planuje ; o
|
so? Ja nawet nie patrze na typy, ktore sa dalej niz 2 dni do przodu ;
|
Nie ma to jak stracić ponad 110 zł w 83 minucie spotkania >.<
|
http://img26.imageshack.us/img26/6789/musiwejsc.png
edit. Postanowiłem zrezygnować z Argentyny i BiH i postawić na ekipy,które muszą wygrać by mieć pewny awans. |
IMO Węgry wygrają z Ghaną i Polski w spotkaniu ze Słowacją nie przekreślaj :D
|
Kod:
San Marino (strz./nie strz.) 2 1.25 |
|
|
http://img394.imageshack.us/img394/147/73497261.png
Taki o kupon na weekand. Z ostaniego kuponu tylko Szwajcaria mi nie weszła. |
weekendowy
Cytuj:
|
Korona K.-Arka Gd. 1
Arsenal-Birmingham H (0-1,5) 1 Freiburg-Bayern M. 2 Lyon-Sochaux 1 Genoa-Inter 1x Ajax-Willem II H (0-1,5) 1 Stawka: 5zł Wygrana: 50.40zł Lech - Wisła 2 Wolfsburg - Borussia M. 1 Lorient - Nice 1 Lecce - Salernitana 1 PSV - Heerenveen 1 Stawka: 5zł Wygrana: 58.10zł |
Moje 3 kuponiki na weekend - pierwsze 2 w miarę realne 3ci for fun :D
1. Kod:
Freiburg-Bayern M. 2 1.55 Kod:
Sunderland-Liverpool 2 2.15 Kod:
Ath Bilbao-Sporting Gijon 1 1.85 |
A ja się wkurviłem i postanowiłem postawić jeszcze dwa;d
Pierwszy typowo na odegranie, drugi standardowy. Kod:
Denizlispor-Bursaspor 2 2.15 Kod:
Portsmouth-Tottenham 2 1.67 |
Typy na dzisiaj:
Kod:
Wolverhampton - Aston Villa 2 Kod:
Manchester City - Fulham 1 |
niech podniosa rece ci, ktorych w ch*ja zrobil dzis Tottenham, Lyon badz Real...
\o_ od dzis stawiam tylko Bundeslige, tam przynajmniej niespodzianki nie trafiaja sie z czestotliwoscia 4 meczow na kolejke... a w ogole to wracam do waczania boksu, bey. |
\o_
\o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ \o_ |
\o_\o_\o_
Totenham! \o_\o_\o_ I wszyscy razem, Totenham ! \o_\o_\o_ |
Na dziś
Kod:
Siena-Juventus 2 |
hej hej, tu NBA, czyli w koncu jest co stawiac ewry dej
Kod:
Dallas - Washington (+8.5) 1 1.80 |
Kod:
Ancona-Piacenza 1 1.87 |
Słyszeliście o planowanej ustawie? Bukmacherki przez internet mają być zakazane, a podatek w naziemnych zakładach bukmacherskich ma wzrosnąć do 25%
|
pierdole ich, i tak bede gral na bwin.com, i w pokerka na unibecie. Jakby mieli chocby odrobine rozumu to by sobie uswiadomili ze ta ustawa to strzal we wlasne kolano, ale coz... a tymczasem:
Kod:
Golden State - Houston (216.5) 1 1.80 |
ENBIEJ!
atlanta-indiana 1 1,3 orlando - philly 1 1,25 boston - charlotte 1 1,15 toronto - lebron 2 1,45 ogólny 2,71 puscilem za 10zl. niby nic, ale wolalem tak niz puscic kazdy mecz i za 2zł. zobaczymy. @hoomik: nie zdziwilbym sie jakby boston ci nie siadl. znaczy il. punktow. |
zakladam 100+ bostonu i rezerwy w 4q, na ktorych charlotte natrzaska troche punktow. Po ciezkim meczu z Cavs pewnie s5 sobie w ostatnich minutach nie pogra.
|
Status kuponu: Wygrany Typ zakładu: Akumulowany
nr. nazwa zdarzenia typ kurs grupa 748 Wisla P.-Pogon Sz. Pilka Nozna - Polska2 2 2.45 754 Gornik Z.-Widzew Pilka Nozna - Polska2 2 2.55 107 Manch.Utd-Blackburn Pilka Nozna - Anglia1 1 1.18 188 Real M.-Getafe Pilka Nozna - Hiszpania1 1 1.42 766 Podbeskidzie-Flota S. Pilka Nozna - Polska2 2 3.0 Wkład: 10.00 zł Wygrana: 282.60 zł Oj ladnie siadlo :-) |
gratzy. ;d ja nic trafić nie moge. xD
|
Cytuj:
|
Atletico Madryt - Chelsea [ 2 ]
Man. Utd. - CSKA Moskwa [ 1 ] Arsenal - Alkmaar [ 1 ] Fiorentina - Debrecen [ 1 ] Sevilla - Stuttgart [ 1 ] Kazan - Barcelona [ 2 ] Jakby ktos w miare obeznany napisal czy raczej wejdzie czy nie, bo mam zamiar to puscic :p |
Barcę spasuj, grają na trudnym terenie (bardzo zimno), więc może im się noga powinąć
|
Witam jeszcze nigdy nie obstawiałem i w ogóle się tym nie interesowałem. Jednak mam pojęcie o piłce nożnej i chciałbym spróbować zagrać, to jak obstawie powiedzmy 5 meczy i daje wkład 10zł to te 10zł rozkłada się na te 5 meczy czyli po 2 zł czy daje 10zł na 1 mecz czyli na 5 meczy będę musiał dać 50zł?
Np. bym chciał obstawić Milan-Real Atletico-Chelsea Manchester United - Cska Moskwa Arsenal-Alkmaar APOEL-Porto I mogę sobie wybrać które mecze chce obstawić czy mówią np. musisz obstawić 10 meczy inaczej zakładu nie przyjmujemy. Wiem tylko tyle że jak jeden mecz z kuponu się spali to nie wygrywa się nic. Pozdrawiam czekam na pomoc :D |
Cytuj:
|
wejdź np na efortuna.pl, tam poszukaj typów na jutro. jeżeli chcesz wytypować jakiś mecz to kliknij na przelicznik, który chcesz wybrać, a z prawej strony otworzy się kalkulator. po każdym 'doklikniętym' przeliczniku pojawi się on w kalkulatorze. Przeliczniki się mnoży, np stawiasz 10zł na 2 mecze (1 mecz przelicznik 1.5, drugi 2.0), więc 1.5*2.0=3.0 ->10*3.0=30zł, odejmij podatek (10%), i masz do wygrania 27zł, czyli 17zł na czysto. Obstawiać można od dwóch zł, możesz postawić tylko na jeden mecz.
|
Cytuj:
Ogólnie podparł bym Chelsea a MU zastąpił Marsylią. Tylko żeby potem na mnie nie było : ) Pozdro |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:08. |