Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Ojciec Dyrektor 12-04-2007 10:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1365477)
Naprawde nie rozumiem waszego toku myslenia. Jaka krzywde populacji robia boy pvp? Praktycznie zadna, popatrzcie na dzialanie CO pure PA/PK. Dostarczyli oni juz niewyobrazanej krzywdy dla aldory huntujac ludzi za byle gowno. Przykladem moze byc taki Kirenox ktory bluzga ludzi swoim noobcharem z rs a jak sie go zabije to wraca swoim mainem i sciaga siano. W eternal march nie bylo takich sytuacji (no moze po tym jak Tito Grimgor dolaczyl, ale on dostaje opierdol za kazdym razem gdy cos takiego zrobi i sprawe sie wyjasnia.).
Wiec powiedzcie mi co takiego w nas jest gorsze, dazymy do wygranej w kazdy mozliwy sposob i staramy jak najmniej skrzywdzic popularnosc aldory. A CO skutecznie i metodycznie wyniszcza ten swiat swoim egoistycznym zachowaniem i brania przyjemnosci z zabijania ludzi.

Nie. My tylko chcemy wyjebać was z serwa, a ludzie którzy są hunted to przeważnie osoby które pomagają EM.

elmo_us 12-04-2007 10:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1365483)
Nie. My tylko chcemy wyjebać was z serwa, a ludzie którzy są hunted to przeważnie osoby które pomagają EM.

Mowilem glownie o czasach przed wojna.
Ale widzisz dobrze ze to powiedziales. Popatrz wy chcecie nas wyjebac, a my chcemy po prostu zyc w spokoju. Patrz jaki payment dostal Roshar i inni ktorzy zaplacili a od nas moga sie tylko wyplacic (chociaz juz pewnie nie) knight'y ponizej setnego lvlu i maja paymenty po 2mln+. Jestescie po prostu uzaleznieni od wladzy i tyle.

Didek Boys 12-04-2007 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1365477)
Naprawde nie rozumiem waszego toku myslenia. Jaka krzywde populacji robia boy pvp? Praktycznie zadna, popatrzcie na dzialanie CO pure PA/PK. Dostarczyli oni juz niewyobrazanej krzywdy dla aldory huntujac ludzi za byle gowno. Przykladem moze byc taki Kirenox ktory bluzga ludzi swoim noobcharem z rs a jak sie go zabije to wraca swoim mainem i sciaga siano. W eternal march nie bylo takich sytuacji (no moze po tym jak Tito Grimgor dolaczyl, ale on dostaje opierdol za kazdym razem gdy cos takiego zrobi i sprawe sie wyjasnia.).
Wiec powiedzcie mi co takiego w nas jest gorsze, dazymy do wygranej w kazdy mozliwy sposob i staramy jak najmniej skrzywdzic popularnosc aldory. A CO skutecznie i metodycznie wyniszcza ten swiat swoim egoistycznym zachowaniem i brania przyjemnosci z zabijania ludzi.

Tu sie z toba w 100% zgadzam CO i inni ich kolesie wyniszczaja ten server, kiedys gralo tyle ludzi jak na harmoni nawet wiecej teraz patrze o tej samej godzinie gra 700+ osob a kiedys 900+. CO tyle ludzi juz shuncilo zal.pl
Moj kolega powiedzial ze jak nabije jakis tam lvl idzie do EM ktos o tym powiedzial CO i musial placic 100k BUAHuahUAhuH ja ostanio 20k

CO hajsik wam sie konczy? pamietajcie ci co teraz maja 50-70 lvl wkoncu beda miec 100 lvl i nie liczcie na to ze ktos do was przyjdzie tylko wszystko pojdzie do EM. A ci ktorzy sa za wami w wojnie to w wiekszosci wasi rl ;)

MagField 12-04-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1365061)
Nom, głupi ludzie. X( Nie wiedzą jak jest naprawdę. ;( Na szczęście nie wszyscy tak myślą. :D Jest jeszcze Vu'xiu i jego koledzy, którzy uważają sie za lepszych od innych. :cup:

Sorry ale masz jakieś probelmy ze sobą?

Mihash 12-04-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1365774)
Sorry ale masz jakieś probelmy ze sobą?

Dlaczego tak uważasz?

Didek Boys 12-04-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1365483)

Chcecie ale czy dacie rade. Powiem tak nie daj Boze jak EM przegra na servie podejdziesz do 8 lvla ktory cie bije oddasz mu pisze na priv :
Vagraav: Hunted
Ja: Za co?
Vagraav: PA

Wlasnie to bedzie z serverem jak CO wygra, zacznie pustoszec tylko ci co znaja ludzi CO beda mogli grac

Hail EM!

Jak ktos nie bedzie sie ze mna zgadzal to niech albo zacznie grac na aldorze albo ma kolesi z CO.

Ojciec Dyrektor 12-04-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1366303)
Chcecie ale czy dacie rade. Powiem tak nie daj Boze jak EM przegra na servie podejdziesz do 8 lvla ktory cie bije oddasz mu pisze na priv :
Vagraav: Hunted
Ja: Za co?
Vagraav: PA

Wlasnie to bedzie z serverem jak CO wygra, zacznie pustoszec tylko ci co znaja ludzi CO beda mogli grac

Hail EM!

Jak ktos nie bedzie sie ze mna zgadzal to niech albo zacznie grac na aldorze albo ma kolesi z CO.

Nie no kolego już ci mówiłem iż będą hunted jedynie osoby które pomagały/pomagają EM. A broń Boże tak jak ty piszesz.

Didek Boys 12-04-2007 22:58

No to si :P

MagField 13-04-2007 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1366285)
Dlaczego tak uważasz?

Po twoich postach

Mihash 13-04-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagField (Post 1366793)
Po twoich postach

Przepraszam, od teraz będę sie starał pisać w zrozumiały dla ciebie sposób.

MagField 13-04-2007 13:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mihash (Post 1366808)
Przepraszam, od teraz będę sie starał pisać w zrozumiały dla ciebie sposób.

Dziękuje :D

Didek Boys 13-04-2007 15:28

Magfield i Mihash chcecie sobie pogada o kulturze to wy*******ajcie na chat bo ja nie chcem miec 10 stron z waszymi piepszonymi gownami wiesz cos na temat wojny ok nie wiesz czytaj i nie pisz albo wy*******aj dziekuje B)

Biedny 13-04-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1367148)
Magfield i Mihash chcecie sobie pogada o kulturze to wy*******ajcie na chat bo ja nie chcem miec 10 stron z waszymi piepszonymi gownami wiesz cos na temat wojny ok nie wiesz czytaj i nie pisz albo wy*******aj dziekuje B)

to wy*******aj jak ci sie nie podoba lol

Axx 13-04-2007 19:58

Biedny to jest dopiero Roshar :p

Torn Saximercus 13-04-2007 22:25

@up
Nom
Banished:until deletion because of excessive unjustified player killing

Neevald 14-04-2007 02:03

Btw. chlopaki Kirenox nie wystrzelal w siebie 2 bp tylko ponad 10 bp xD!

Po co sie sprzeczac o boty? wiadome ,ze memberzy oby 2 guildi maja boty czy to Blackd czy to NG:S Jak ktos kiedys powiedzial "Nikt normalny nie idzie na wojne bez bota" ;D

Meteon! 14-04-2007 03:52

@up.
True...

Vuxiu 14-04-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1365497)
Mowilem glownie o czasach przed wojna.
Ale widzisz dobrze ze to powiedziales. Popatrz wy chcecie nas wyjebac, a my chcemy po prostu zyc w spokoju. Patrz jaki payment dostal Roshar i inni ktorzy zaplacili a od nas moga sie tylko wyplacic (chociaz juz pewnie nie) knight'y ponizej setnego lvlu i maja paymenty po 2mln+. Jestescie po prostu uzaleznieni od wladzy i tyle.

wyjebac, zyc w spokoju, jest jakas roznica lol? a co do pejmentow to jesli ktos naprawde chce byc wolny to uzbiera taka kase jakos a my bedziemy miec niejaka pewnosc ze nie bedzie chcial wrocic do wojny, po co mialby placic 2kk i miec limit lvli zeby do wojny dochodzic. szkoda wydawac kase zeby pg zrobic i wrocic do wojny :)

@2up
"banda wariatow anima-niakow" xdd :) to moze to od tego :D

Didek Boys 14-04-2007 13:29

Moze troche offtopic ale tu niespodzianka :)

Name: Roshar
Sex: male
Profession: Master Sorcerer
Level: 171
World: Aldora
Residence: Venore
Last login: Apr 12 2007, 23:08:22 CEST
Comment: Bye.

//Roshar
Account Status: Premium Account

Account Information
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Created: Nov 22 2005, 13:06:30 CET

Cya Roshar :o

elmo_us 14-04-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1368619)
wyjebac, zyc w spokoju, jest jakas roznica lol? a co do pejmentow to jesli ktos naprawde chce byc wolny to uzbiera taka kase jakos a my bedziemy miec niejaka pewnosc ze nie bedzie chcial wrocic do wojny, po co mialby placic 2kk i miec limit lvli zeby do wojny dochodzic. szkoda wydawac kase zeby pg zrobic i wrocic do wojny :)

I jak zawsze probojesz obrocic kota ogonem.
Wyjebac a zyc w spokoju dla ciebie bez roznicy. My moglibysmy zyc razem z CO na serverze, tylko Anima stanowi problem i zawsze go stanowila, tak naprawde to wy wywolaliscie ta wojne, zreszta przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem. I powiedz mi jakim cudem wg ciebie taki 110knight ma wam zaplacic 2kk od reki. Wiesz ze nie da rady. A nikogo innego oprocz knightow nie chcecie puszczac "wolno".

Jiibav 14-04-2007 17:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1368619)

@2up
"banda wariatow anima-niakow" xdd :) to moze to od tego :D

wolalbym sie zrookowac niz zyc ze swiadomoscia,ze nemtor expi za moja kase

Hupe 14-04-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1368947)
Wyjebac a zyc w spokoju dla ciebie bez roznicy. My moglibysmy zyc razem z CO na serverze, tylko Anima stanowi problem i zawsze go stanowila, tak naprawde to wy wywolaliscie ta wojne, zreszta przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem. I powiedz mi jakim cudem wg ciebie taki 110knight ma wam zaplacic 2kk od reki. Wiesz ze nie da rady. A nikogo innego oprocz knightow nie chcecie puszczac "wolno".

Po tym co zrobili watpie zebysmy pozwolili im byc free...no moze niektorym knightow za 2 mln gp;) . A co do kwoty, latwo da sie uzbierac i nawet nie trzeba zbyt wiele robic :)

JHolger 14-04-2007 19:03

Missy Dodzia

Apr 14 2007, 17:11:36 CEST Killed at Level 59 by Jibav

Hail Jibav _/

Jiibav 15-04-2007 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JHolger (Post 1369305)
Missy Dodzia

Apr 14 2007, 17:11:36 CEST Killed at Level 59 by Jibav

Hail Jibav _/

hoho, ale ten jibav to ma pvp :o

@ btw. You advanced from lvl 49 to lvl 50 !

Neaniver 15-04-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1370198)
@ btw. You advanced from lvl 49 to lvl 50 !

Bym cos powiedzial, ale sie powstrzymam :P

Vuxiu 16-04-2007 01:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1368947)

smutne :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

wojne animie wypowiedzialo em. a o aldorze wiesz tyle co ci wmowia twoi guildmatesi wiec o sytuacji z wojna itp wiesz chuja. "przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem" rofl. spytaj sie kogokolwiek czy przed wojna anima - em mial ktos problem z vuxiem, binem, lastem etc. mozesz powiedziec ze masak, ale to masak wygral ten server od bw czy sie to wam podoba czy nie

Jiibav 16-04-2007 06:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1371932)
smutne :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

wojne animie wypowiedzialo em. a o aldorze wiesz tyle co ci wmowia twoi guildmatesi wiec o sytuacji z wojna itp wiesz chuja. "przez ostatnie lata tylko z wami nasz swiat mial problem" rofl. spytaj sie kogokolwiek czy przed wojna anima - em mial ktos problem z vuxiem, binem, lastem etc. mozesz powiedziec ze masak, ale to masak wygral ten server od bw czy sie to wam podoba czy nie

nikt nie mial, ale i tak masak sam nie wygral tego servera, byl jeszcze szwed aka seth drone +mevar/nemtor i kilku innych

elmo_us 16-04-2007 12:00

Cytuj:

wojne animie wypowiedzialo em. a o aldorze wiesz tyle co ci wmowia twoi guildmatesi

Smutne masz racje bo to ty mi powiedziales wszystko o wojnie Anima VS EM, widze pamiec zawodzi.
Oczywiscie ze wiem ze EM zaczelo ta wojne i bardzo dobrz.

Iksdek 16-04-2007 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jiibav (Post 1371999)
nikt nie mial, ale i tak masak sam nie wygral tego servera, byl jeszcze szwed aka seth drone +mevar/nemtor i kilku innych

h@h@h@h@h@h@h@h@!

Marianos 16-04-2007 16:21

@up

Na tym forum nie lubimy rozszerzeń escer

(nie)Powodzenia w dalszym hackowaniu.

Knox 16-04-2007 17:37

@Roshar

Mowi sie trudno, sam wiem co to hack wiec po czesci Ci wspolczuje, ale ktos nie dawno rozwijal temt o BOTach i ze Em to boterzy itd.
Czyzby efekt bocika ? Jezeli tak to masz nauczke i niech inni wyciagna winoski z twojego przypadku. Jak to sie mowi "bez ryzyka nie ma zysku" :)

Szkoda takiego chara, watpie niestety zebys odzyskal postac, tez probowalem rozmawiac z Cipsoftem ( tylko w moim wypadku dostalem bana na 1 miesciac za podawanie linku do programu typu bot - oczywiscie to haker probowal naklonic innych do sciagniecia "keyloggera" wraz z botem ) mialem wtedy 51 lvl EK, CIPSOFT odpisal mi w mailu ze podaja na stronie jak nalezy chronic swoje konto przed hackiem i nic w tej sprawie nie moga zrobic. O ile nie potraktuja Cie ulgowo ze wzgledu na lvl ( co by bylo nie fair ) to dostaniesz taka odpowiedz.

Koniec kropka i zyj dalej, mam nadzieje ze pokaze Ci to ze nie warto tracic czasu na piszczel :)

Ankel 16-04-2007 18:34

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ros'har (Post 1372301)
W Piątek dnia 13.04.07 moje konto tj. 171 master sorcerer nad którym pracowałem na prawdę długie miesiące, a nawet lata, został usunięty z powodu nadmiernego zabijania ( czytaj player killing). Jak to w pechowy dzień bywa dostałem hacka (piątek 13). Hacker zabił około 10~ osób pod depo w thais po czym został przez cipsoft usunięty z gry (delete character)...

Screen z ujęcia filmu hackera
http://hunted.pl/wpg2/main.php?g2_vi...serialNumber=2
Pragnął bym apelować do wszystkich osób które pomogłyby mi udowodnić winę hakera ... Wszystkich którzy coś o tym wiedzą prosiłbym o napisanie na maila pod adresem [email protected] lub na nr.gg. 3456549... Dziękuję za uwagę ....

Krótki filmik WMV dołączony przez hackera na tibia.com
www.speedyshare.com/310630451.html UWAGA

Dzięki jeszcze raz i uważajcie na takich typków ...

Powodzenia w dalszej grze ...

To nie jest prawdziwy Roshar,on umyslnie walnal UE w carlin,dlatego iz nie chcial juz grac ta postacia.Powod chyba byl taki,ze EM dalo mu limit 1 lvl na miesiac wiec po co komu taka gra....;)

Knox 16-04-2007 18:57

@UP

To znacznie zmienia postac rzeczy, no, no widze ze jednak niektorzy maja wystarczajaco honoru i potrafia uznac wyzszosc lepszego ...

W tibi jak w zywciu, trzba umiec zarowno wygrywac jak i przegrywac

O ile to co napisales jest prawda to BYE ROSHAR, U CAN BE PROUD OF YOU

HAIL !

Eleik 16-04-2007 18:57

Cytuj:

Ja mialem z toba problem , nie pamietasz juz ??

Eleik 16-04-2007 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ankel (Post 1372629)
To nie jest prawdziwy Roshar,on umyslnie walnal UE w carlin,dlatego iz nie chcial juz grac ta postacia.Powod chyba byl taki,ze EM dalo mu limit 1 lvl na miesiac wiec po co komu taka gra....;)

1 lvl na tydzien.

Dewyth 16-04-2007 19:09

Dobre i to... zawsze mógł robić runy :D a teraz dupa ;|

Hupe 16-04-2007 20:14

Cytuj:

Cos ci sie pomylilo. Z tego co pamietam, to Masak sie uparl zeby zniszczyc Sacrifice, a EM postanowilo nam pomoc. Tylko Masak zostal wytypowany do opuszczenia Aldory, a wy dobrowolnie dolaczyliscie do niego (=wojna)

Vuxiu 16-04-2007 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1372912)
Cos ci sie pomylilo. Z tego co pamietam, to Masak sie uparl zeby zniszczyc Sacrifice, a EM postanowilo nam pomoc. Tylko Masak zostal wytypowany do opuszczenia Aldory, a wy dobrowolnie dolaczyliscie do niego (=wojna)

cos ci sie pomylilo, to sacrifice chcialo wywalic lr z serva a masak nam pomogl.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eleik (Post 1372682)
Ja mialem z toba problem , nie pamietasz juz ??

taa, i dlatego mam z toba wojne. pytanie bylo o ludzi z ktorymi nie walcze.

Eleik 16-04-2007 23:50

Jest jeszcze kilka osób ktorym sie nie podobałes i nadal nie sa w wojnie :) wolałbym nie mowic name :]

Biedny 17-04-2007 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eleik (Post 1373456)
Jest jeszcze kilka osób ktorym sie nie podobałes i nadal nie sa w wojnie :) wolałbym nie mowic name :]

to po co beltasz jakies niedokonczone info

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:40.