![]() |
ooo Azared juz nie jest najlepszym knightem na Obsidii
|
Cytuj:
|
Ja uwazam ze Axio to jeden z teletubisiow. Stawiam na Lale albo Po. Jeszcze nie jestem pewnien. Musze zobaczyc kiedy sie logowal
|
Cytuj:
:x // btw cze all. |
teletubis pedal... teletubis pedal...
axio to by sie nadawal na jedne wakacje z giertychem. ;D kurde a tak btw. ludzie nie pijcie alko... to zaaaaabija <lol2> |
Cytuj:
|
Na coś trzeba umrzeć ;p
|
Chyba sie karmi napije.....
|
Oj od dluzszego czasu zamiast gadac i problemach obsidii poruszany jest temat teletubisi, alkoholu i innych bezsensowych spraw, gz dla pyro ze pisze sensowne rzeczy ; d
|
byla wojna - nie bylo pa (mowie tu o ludziach pokroju ripplaha itp)
nie ma wojny - jest pa i widac czego obsidii potrzeba :d |
You really wanna put your feet on my rug. Don't ya?
|
Cytuj:
Podobno ng nie chce wojny i zabilo rota za pa a o ripplahu co robi najwieksze pa zapomnieli, cos tu smierdzi ; d |
Cytuj:
No i po prostu po zabiciu kogoś losuje taki kartonik:). To mu ułatwia prace przy wymyślaniu reasonu, dlaczego zabili tego a nie tamtego :). Ot co... u Rota~ wylosowano kartonik PA :P |
Cytuj:
|
jest kilka reasonow i pa jest jednym z nich ale to byl najmniejszy problem :P
jego kasa , i takie tam jego nick tez zreszta przeczytajcie go od tylu zrozumiecie :P i z tego co wiem nie mannow decydowal o zajebaniu tylko sie przylaczyl |
reason byl taki ze sie robil zbyt mocny dla ng ;)
|
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing
Sorry van ;( |
Senah ...
btw...
Co slychac u random Senaha?? :D Peknol kogos...:D spoko typ z niego..;p pewnie kazdy sie ze mna zgodzi :D B) |
ripplah to meraz wiec jak go ng ma ruszyc :P to raz :P druga sprawa nie ma wojny na kogo robic bo eth aka trevlig myslal ze ma kumpliw ng :P wiec lipa
pozdro wuja kiroy |
czy bedzie war ? hahaha 8o8o:D
|
Moose darkshade
Aug 23 2007, 09:06:11 CEST Killed at Level 97 by Vylkano and by Ak'rap Juz runy grzeje :] |
szacunek za akcje i ze nie daliscie sobie w kasze dmuchac :D
|
Byla jeszcze okazja zabicia Rh'auma bo na mnie pz zrobil ale ak'rap nie chcial :P
|
nareszcie sie ktos postawil :0 gz chlopaki
|
Tak tylko że połowa już spierdoliła...
|
bylo praktycznie pewne ze tak bedzie hehe tak samo jakby wyszli na ob to by sie skonczylo pogromem zapewne ale liczy sie gest ;)
|
Cytuj:
Beware Beware! Cuz Slayah~ is herrrrre! |
Bordo bardzo sie skurczylo, dziwia mnie ci co zwiali na co oni licza na to ze ng ich wezmie do siebie kiedys, Brawa za tych co zostali, oby tak dalej xD
|
lol povverB) chętnie powalcze z NG :] :))))) haha
|
widac juz chloptasie opuszczaja gildie bo 'straca level :(' (pozdro myllion i reszta)
lepiej miec te 5 lvli wiecej i byc dla kazdego cipka czy 5 mniej i miec chociaz troche honoru? :) darota mocny, oj mocny na tym forum bo ma Next Generation kolo nicka :) ciekawe czy znowu jak zobaczy kogos ze skullem na ekranie to szybko logout&leave guild bo w tym jest naprawde dobry, szybki i przede wszystkim doswiadczony :) |
hahaha mocny na tym forum to ty jestes moze przede wszystkim raczej zalosny
Pisanie na forum tibia.pl noob charem jest naprawde mocne :D Wracajac do tematu nie chcialem sie wypowiadac na forum ale kiedy czytam takie posty jakie pisze Nirwator o x laskach i wogole ze jest zajebisty to mnie krew zalewa. |
Jakiś filmik z akcji : >??
|
Cytuj:
Nikt cie nie zmusza. Nie musisz czytac forum jezeli nie chcesz. Co to zalewania przez krew, to musze ci powieciec ze chyba do lekaza pownienes/powinnas pojsc. Takie dolegliwosci moga spowodowac nadmierne wydalanie hormonu jajowodowego homolutoscylozy. W razie potrzeby skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta. Slayah~ |
OO kolejny poeta sie znalazl chetnie pojde do "lekaza" tylko tak sie sklada ze nie wiem kto lub co to jest.
Jestes strasznie madry ale tylko na forum nic wiecej. Idz z NIrwaratorem poogladac te x laski bo jestescie tak samo plytcy. Pozatym nie chce mi sie juz prowadzic z toba zadnych bezsensownych konwersacji. |
vany hod i jego ziomki wykopani z ng ,slodko
|
Skonczylo sie pa raczej w ng pozatym oni dalej pkuja w tym momencie chyba Peero jest na celowniku ;o
|
Mannow
A co sadzicie o tym, ze mannow udaje sie na emeryture przynajmniej na razie. Bedzie kociol?
|
motyw szkoda mi Ciebie komentowac maly brudasie =]
|
Nirwarator
until Aug 31 2007, 10:54:01 CEST because of advertisement not related to game (Posting links to unsupported websites is a violation of Tibia Rule 2c. "http://www.xlaski.pl") Hahahahaha ale ze mnie idiota xD Ale i tak darotke po jej rozowych majtoszkach pojechalem xd |
Tadam!
Panie i panowie. Coz. Niezly ranek dzis byl.
Nieto Histo Aug 25 2007, 09:41:57 CEST Killed at Level 92 by Memy Chemics and by Senah Ripplah (aka mr. Bot and i'm gone) Aug 25 2007, 09:37:21 CEST Killed at Level 100 by Senah and by Mieze (juz prawie bylem na miejscu :P) Harvester or Sorrow Aug 25 2007, 10:13:24 CEST Killed at Level 111 by Rotanimod Eht and by Rundo Tejparn (Bez mojego paralize pewnie bysmy sie z nim sporo meczyli :D, Nirwa Oblivion prawie fraga zaliczyl tylko Rundo go uprzedzil xD) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:34. |