![]() |
A oto inni:
-Kartofel Podpulka -Marian miales zadzwonic -Placek jagodowy |
Ja Tu Tylko sprzątam(Titania) :D
|
Debil ******* (nova)
|
smieszmy nick
Chciałbym napisać nick takiego goscia: a mianowicie.....
Rolnik Max;) |
nick
spotkalem kolesi o nicku:"nielubie kapusty","Wojtek of Pogrompa","Lady Tik-Tak" To chłopak "Lady Mentos" to juz baba "Mezo Wampir".
|
a ja spotkalem takie oto nicki :)
- Wycieraczka Samochodowa (Askara) - Leon Cukrowa Tarcza (Thoria) - Ej Cze (chyba juz nie ma) (Aurea) |
Ja ostatnio widzialem na xerenie na rooku nick "Kocham wino of Xerena" :P ale dostal bana i chyba zmienil nie wime na jaki :)
|
You see Obszczana Renata (Level 8). She has no vocation.
n/c ^^ |
łan more:
ufajdana WC kaczka |
Goscinne krocze ((hiberna rox!! ;p ))
Lodzia Tramwajarka ((my dear hiberna)) |
:d
PawieOczko - to brzmi glupio...
|
A ja znam taki kozacki nick na Infernie chyba, - Gotuje Kisiel
|
Daje dupy za talez zupy (rubera) - ta postac juz nie istnieje
Kananapeczka za zupeczaka (rubera) Zupeczka za kanapczka (rubera) Zgrasowany maly (celesta) |
Lodziara (Elysia)
Bzykanko (Aldora) Deleted =] Daje dupy za Talez Zupy (guardia) |
oto nicki z furory (chyba):
- dupka do wylizania - zepsol mi sie telewizor - mam dzis ladne kalesony - kupa janusza :D |
ja widzialem na jamerze :
-je. czajnikowy kuta. garbaty :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
UltimateHealingRune i chodzil na niebiesko ale to bylo dawo, mial delete (kolega)
tatomniebije - rookslayer Tato Tylko Nie Pogrzebaczem Moria Goblin (moze niesmieszny ale mi sie podoba ;p zawsze chodzil na zielono i czesto siedzial na goblinach drac sie 'help goblinkiller! itd (;) tez kolega jasiu Kartofel golibroda i jeszcze...; p |
Nieuhwytny Cel co prawda na mainie ale osobiście go uchwyciłem jak mial 19 lev xD
|
Ja Widzialem nie dawno:
Murowany Beton Rc Ciocia Klocia padniesz odemnie Rc CZysiu Pan roz**bnik Kutas z lodu :D LoLz8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
wiec tak:
wiec takie nick'i widzialem ja
"Hujowy druid" i jeszcze jeden "Glupi mam nick ale i tak cie zabije" i kolejny bye terz taki niewiem jak teraz "Mis bez oka" widzialem rownierz taki "Palka Michalka" podejzewam ze takich postaci juz niema ale byly ...8o |
babcia klozetowa,zdmuchane husteczki to mnie rozsmieszyło do łez !! :D
|
Muj nik na Silverze to <Zjedz Moja Glowa> oraz <Zesraj sie Klocek> i HIT nr.1<Mozesz wlorzyc mi w dupe>(jak pisze hi do NPC to dopiero jaja sie robią!!) *przetłumaczone- Witam, w czym moge ci pomuc Mozesz wlorzyc mi w dupe?
|
Na amerze
Na Amerze spotkałem:
Zmielone Kopytko Rozklapciana Owca (to mój kumpel) Pryszczata Pupa Dojade cie Suko |
Ja widziałem takie dwa niewiem czy już były(celesta)
-Sapiący Kalafior -Vodecka Knight:) |
Kto zna...
...Zapraszam do gildii
...zgadnij ile mam lat |
Na valorii byl Jacek wibrator i zona wibratora
|
Najśmieszniejszy nick jaki widzialem
to: Padasz Nobie - berylia
Alfons Pompka - berylia |
Ja kiedyś mialem nick Katron Stararura ale mialem bana za oszustwa na 3 miesiące i skasowałem
|
hujdupacipos - danubia
|
JA MAM CALKIEM FAJNY NICK ^^ :D
~~Hubi zapinacz(rubera) moze byc nie ?:P |
Hahaha
Skur Bakum (losowe)
Ostry Pomidor Psi Ku**sek Babcia Kalapita Te imione były napewno!! Zapewne niektóre dostały deleta.:p |
17:50 You see Miauw Wuff Wuff Miauw (Level 6). She has no vocation.
ludzie to maja wyobraznie |
A to pobija wszystko :P
To na securze albo na securze nie pamietam. Wylizany przez rota 8o 8o 8o 8o 8o :] :] :] :D :D :D :D <lol15002900> <lol>:fool: Secura: 18:38 You see Walom mi jaja (Level 8). He has no vocation. |
Qurwa Jakie Lagi
Ide Expic Kto Mi Da Tarcze Pyszne ciastko |
babcia trzy g- obsibia 8o 8o
pindol-obsidia misiu chce siusiu-obsibia B) |
Szyszka w lesie (shivera)
|
Nick na hibernie
:D :D :D Co się gapisz lolku:D :D :D
Potem taki gościu ciągle gadał Co się gapisz loku:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Ja tu Expie (Morgana)
|
Na Shiverze taka jedna ksywka: Leave 'or Hunted czy jakoś tak. :]
|
Guardia coming :)
Na moim świecie:
Dawaj Mietek Mietek sie zmachal Skrzat pogromca cyconoszy Mortal Kombajnista Pedalski Ryj Nie wiem jaki dac Deska nie ma oka Romek Pogromca Biedronek Zgredek Kradziej Kredek Niektóre mogą być usunięte (do kolegi należały ;) ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |