![]() |
Fajny film, nareszcie najwiekszy lizodup azury dostal to na co zaslugiwal ;)
|
Filmik niezły :) tylko żeby zniżać sie,jak Zeus napisał, do jeżdżenia czyichś rodziców .... n/c
|
OGŁOSZENIA DROBNE:
------------------------------------------------------------------------------- organizujemy zlocik. odbedzie sie prawdopodbnie w weekend poprzedzajacy swieta tj 21-23 XII w Warszawie imprezowac bedziemy w klubie Paradox --> na al. Ujazdowskie 6a, wejście od ul. Matejki. ------------------------------------------------------------------------------- Dla zaufanych osob mysle ze nie bedzie problemow z noclegiem. U mnie pewnie bedzie mogl sie ktos przenocowac, a mamy jeszcze pare naszych ludzi w Wawce wiec na pewno cos sie zawsze znajdzie :) dokladna data moze jeszcze ulec zmianie ze wzgledu na dostosowanie terminów pod konkretne osoby - mam glownie na mysli chlopakow przylatujacych do Polski na swieta z UK - licze ze wpadna Ci co poleca przez Wawke. jako ze nie do wszystkich zlotowiczów mam telefony albo msn, wiec zeby ich powiadomic to napisalem to ogloszenie. zainteresowanych prosilbym o wczesniejszy kontakt ze mna: (bo pare detali, a nawet glowne motywy takie jak data czy tez samo miejsce moze ulec zmianie, -- wiec chcialbym miec mozliwosc np zliczenia ilosci chetnych zeby dokonac wczesniejszych rezerwacji i w razie jakichkolwiek zmian poinformowania wszystkich) moj msn niezmiennie [email protected] , kom 501797123 ps. 1 - Łódzka ekipo z ktora pilem w ten weekend :P zlapcie mnie plx na kontaktach podanych powyzej bo gdzies zgubilem kartke z waszymi tel :S ps. 2 - w tym albo najdalej w przyszlym tygodniu lece z Drazem na piwko, wiec mozliwe ze go namowie zeby tez wpadl na nasz zlocik. o ile nie pojawia sie protesty ze strony dofowiczów na takie "atrakcje" :p , , , , , , |
zapomnialem dodac ze prosze wszystkich "haterow" o nie wysylanie do mnie sms czy dzwnienie po pijaku zeby mnie poinformowac ze "przyjdziecie tam z ekipa i wszystko rozk*****"
takie bajki juz przerabialem i sa po prostu nudne |
@co do movie Sigga
jakby skrocic owy film o ~30 sec, to bylby najlepszy movie jaki widzialem _/ |
@Cors Ent
A znajdzie się miejsce dla mnie i Garguśka/Aresa Sunblade? |
Cytuj:
Ja w wanted bylem 100x razy dluzej niz ty jako nowy owner Feasa w Punishersach, i ja nigdy nikomu nie musialem lizac rowa w przeciwienstwie do Ciebie.. wkleic Ci Twoje gadki z gg buhaha, co do akcji wystraczy ze bylem na prawie kazdej w ktorej Ty padales. :) @Zeus Czemu ciagle pieprzysz o rl zyciu, skoro i tak pierwsze co robisz siadasz do kompa o odpalasz forum... zeby pieprzyc pierdoły. Yours Waszka |
@up
Przyjedź do Opola to wtedy pogadamy bo chyba piszesz o sobie samym. |
Przyjedź kiedyś Zeus do Wrocka to się jakiegoś piwka napijemy ;) :dance:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No to ten weekend odpada bo mnie nie będzie :/ trzeba w końcu odwiedzić dom :D
|
Cytuj:
Przestan czlowieku.. nie taka jest prawda? Wystarczylo poczkeac kolo 20 min a juz pojawila sie odpowiedz z Twojej strony. :kon: buehe |
Cytuj:
|
Heh ale cipy prezent zrobily 7 dni pacca i 7 dni 2x expa :o.Od wtorku zacznie sie bitwa o expowiska wanted pewnie wszystkie zajmie :P
|
Cytuj:
@Gorrath Jakie 20 minut? Widzę że masz problemy z matematyką :( Jesteście głupsi niż ustawa przewiduje ;o |
Skoro wszyscy sa tacy glupii to po jaka cholere z nimi piszesz, he ?
Czytajac te wasze wypociny czuje sie jakbym ogladal Mode na suckes. Zal.pl Pozdrawiam, H2o |
Misko-kaczor
Nov 21 2007, 20:13:46 CET Killed at Level 117 by Patanou and by Sandra Magnus btw.- nie offtopujcie |
Cytuj:
A co do matematyki nie jestem z niej orzel 8o Yours Waszka |
Cytuj:
Moja nokia 3310 forum spam by twój stary ma opoznienie ze sledzeniem postow na biezaco :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
#up
nom, wciagajaca gierka ;o u mnie cala szkola w to gra <lol> |
Cytuj:
|
Wow, na azurze jest az 770 osób online :)
|
Dragoholikus
Zangief Zamaran quintus Dalipi Greymir Xyro Wolfwerine Stofieballofie Tegax Beefschieber von odium vincente valantine |
Nov 25 2007, 19:47:24 CET Killed Tegax at Level 105 ok
dla Ciebie Corsie :*~~ |
jest filmik ? ;d
|
Najs fragi, czy jest jakiś filmik udostępniony ? :D
Od jutra zaczyna się podwójny exp, więc zrobie na azurze sobie jakiegoś skromnego MS-a :) |
Cytuj:
Bye bye Azura, Hello Titania ;D |
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
ciekawe jakim to sposobem sie ich pozbedziecie |
Zangief
Nov 27 2007, 15:07:37 CET Killed at Level 137 by Dragoholikus and by Alethea Levon |
Cytuj:
|
Ciri....Ten MS to jest do PK :)
A palkiem będę grać nadal... Więc nie wiem po co odrazu krytyka... Mi na securze brakuje Pk :) Więc postanowiłem sobie że na podwójnym expie szybko sobie zrobie MS-a do pk |
Cytuj:
lub holota wyjdzie na ulice. czytaj: pk/pa wanted na niewinnych osobach, a jak to oni mowia: powod zawsze sie znajdzie, chocby wyssany z palca. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
[CHAR]Crimmish[/CHAR]
Nov 28 2007, 02:40:19 CET Killed at Level 99 by [CHAR]Urbexx[/CHAR] and by [CHAR]Sapphire Deoxys[/CHAR] I już wbił po raz miliardowy 100 lvl. Pozdrawiam ... |
Wy nolifujecie a ja sie rozwijam xD
http://img137.imageshack.us/my.php?i...nuj0001il2.jpg ^^ imageshack ;) |
Patanou
Nov 29 2007, 09:56:22 CET Killed at Level 139 by Dragoholikus and by a warlock |
Cytuj:
9:40: Warlock [1] says: Utevo res "kundel |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |