![]() |
Cytuj:
Z tego co przeczytałam to masz racje prawdopodobnie, poniewaz moi kumple jada na pakietach multi ale tych nowych i oni nie maja problemow, nasze pakiety tzn wiekszosci nas tutaj sa stare, moj ma poltorej roku. Takze to co napisal Banczo mysle ze jest dobrym sposobem, tylko najpierw trzeba zrobic do nich setki telefonow ehh :P |
Banczo dzięki zaraz tam jadę i powiem im żeby mi zresetowali te pakiety bo innym pomogło więc może sie udać :)
|
Cytuj:
|
Ja mam pakiet ten sam od 7 lat... to nic dziwnego : p
Po sylwestrze trzeba będzie działać xd |
Uhm...
Byłem 3 dni u babci bez neta, a po powrocie nie mogę sobie normalnie pograć :< Szkoda. |
wlasnie wyslalem im maila... na szczecie mam umowe do konca stycznia wiec jesli czegos szybko nie wymysla to sie z nimi pozegnam:)
|
Cytuj:
|
dalej macie problemu z netem?
|
w tym momencie nie
ale ile to juz razy tak bylo? btw. ja tez z gorzowa |
Siemka wszystkim.Słuchajcie był dziś u mnie p.technik coś pogrzebał i odjechał.Włączam komputer a tu lagi,kicki,lagi .Dzwonie do nich około 15 (czekam na rozmowe z 10min) rozmawiam z kolesiem że mam lagi w tibi i on mówi że mam mu wysłać tracert wysłałem i czekam na odp. Jeżeli coś zrobią to wam napiszę .... Pozdro!
|
Juz laguje znowu :)
|
No ja tez dzis zadzwonilem i powiedzialem ze lagi bla bla bla, ze wyslalem im wczesniej maila bla bla bla, ze tracerty bla bla bla, a gosciu powiedzial ze zgloszenie problemu z dnia 19 grudnia nie zostalo jeszcze rozpatrzone i jak zostanie rozpatrzone to oni zadzwonia (JAK CHUJ!) i ze on znow im wysle zeby to rozpatrzyli.
Tak wiem maslo jest maslane :D |
Ja czekam na ich telefon więc te piczki do mnie po 5 pewnie zadzwonią, a te tracerty, wysyłanie ich, se niech wsadzą w dup*, bo w wszystkim tak mówią, żeby tylko uciec od problemu. X(
|
na sylwestra spam roku 2008 zostanie zamknięty ;)
|
Cytuj:
|
Od 2 dni było dobrze nawet bardzo, nic kompletnie, a teraz z samego rana poszlam expic i w czasie expa o maly wlos nie wylozylabym sie na druga strone -.- Pozabijac skurwysynow tylko ;/
|
mi juz rece opadaja, musze zmienic tego operatora, jak ja sie ciesze ze tylko miesiac, nie wiecie ile sie czeka na nowy internet? jak inni by mieli zalozyc
|
Cytuj:
A jeśli chodzi o założenie neta przez inną firmę to nie jest to jakiś duży czas oczekiwania ; dd |
Litin jak byś mógł prześlij mi tego maila do nich ;) bo dzwonił do mnie technik KTÓRY nawet maila nie zna <hahaha> żal -.-'
|
Gdzieś na poprzednich stronach jest ten mail :P
|
|
Tak wyglądają multimedialne lagi!!
http://img504.imageshack.us/img504/2500/huhudg8.jpg http://img504.imageshack.us/img504/h...jpg/1/w333.png http://img176.imageshack.us/img176/1...jelagifre1.gif http://img176.imageshack.us/img176/m...gif/1/w316.png Więcej grzechów nie pamiętam Mail : [email protected] |
może pracownicy multimedii zapłacą cipsoftowi aby dodać nowego potwora na użytkowników MM aby nie mieli większego lvl niż pracownicy
Multimedia User Monster 8o |
Litin, mam tak samo ;dd
|
01.01.2009 jestem w siedzibie multimedii i pozdrawiam ich srodkowym palcem... moim skromnym zdaniem multimedia na czyms przycina, jakosc jest o wiele mniejsza a kase biora taka sama.... anyway, zycze wam powodzenia
|
Cytuj:
|
Taa pewnie każdy ma tak samo.
"szczenśliwego nowego rokó" |
Cytuj:
wierz lub nie ale kazdy wlasnie tak ma bo mamy ukochana multimedie... multimedii gratulujemy profesjonalizmu |
Multi zamiast pomóc robi promocje. Od 22-6 internet 2x szybszy o.o
My mamy 2x (minimum) wolniejszy. |
Nie wiem jak ty, ja prędkość neta mam normalną, tylko pingi są bardzo fajne :evul:
|
Cytuj:
|
Mi już szkoda słów... kręca jak chuj.. wczoraj rano dzwoniłem,oczywiście całej rozmowy wam nie napisze bo by to trwało z godzine xD
Ja (J) Multimedia M (M) J : dzień dobry mam problem mam lagi kicki freezy i pingi bardzo wysokie w grach online M : prosze wysłać nam trase śledzenia gry J : wysyłałem 3 razy proszę pana :) M : aha (głębokie westchnięcie,chwila ciszy) J : wyczytałem na pewnym forum że bardzo sporo osób ma z tym problemy i wyczytałem także że można zrestartować pakiet czy mógłbym o takie cos prosić M : Ja panu powiem tak że sporo ludzi dzwoni w tych sprawach właśnie do nas albo do naszych kolegów z innych miast ja na dzień dzisiejszy nie wiem co sie dzieje właśnie jeżeli chodzi o te wysokie pingi i prosiłbym też bardzo żeby pan niekierował sie "zawiruszonymi" forami internetowymi tylko wyłanczał może na przyszłość wszystkie programy które mogłyby podwyższać te pingi J : Za każdym razem gdy gram w gry online wszystko mam powyłanczane proszę pana :) M : To ja juz nie mam pojęcia prosze wysłać nam trase śledzenia gry na email i wtedy rozpatrzymy o co chodzi i najwyżej przyjdzie technik który podciągnie sygnał lub zmieni modem J : Dobrze tylko prosze o szybką odpowiedź... M : nie ma sprawy do widzenia i szczęśliwego nowego roku J wzajemnie dziękuje,do widzenia :) |
ich jakos uslugi sie juz dawno spuierniczyla... chyba ze ataki ddos byly przeprowadzanie z ip multimedii i cipsoft jakos blokuje cala multimedie... nie wiem juz tak to sobie tlumacze... bynajmniej jest syf jak diabli xD
|
Ehh. Wróciłem po dwóch tygodniach z nadzieją, że zaloguje się i pogram. Wbijam. Mija pięć minut i ... kick -.-'
|
ku mojemu zdziwieniu caly dzien bez 1 kicka:)
|
Nie czekajcie na zbawienie, tylko telefony w dłoń i jazda.. Czekanie aż samo sie naprawi nic nie da..
|
No ale co to da... dzwonilem 2x i chca tracerty
wysle im i i tak nic nie zrobia... |
Dzwon do skutku, mow ze wyslales tracerty, a staraj sie wysylac te, ktore wyraznie pokazuja ze po ich stronie lezy wina.. Czyli te na ktorych 2 i 3 hopie pingi sa wysokie :]
|
ale u mnie sa wysokie na tych dalszych :P
w sumie to we wszystkich jest uplynal limit czasu zadania... |
O to w tym wszystkim chodzi żeby znaleźć wysokie skoki pingów na 2-3 hopie :> Bo jak im wyślesz z pingami 100+ na dalszych to powiedzą że to nie jest ich wina, i zleją na tą całą sytuację.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:40. |