Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Dawergo 17-03-2008 18:45

@uP
Ja nie chce zebyscie mi w 20 masek wpadli a ja sam :P

poreda 17-03-2008 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1957019)
@uP
Ja nie chce zebyscie mi w 20 masek wpadli a ja sam :P

Jakbyścię się spotykali w obrębie 20km~~ od Łodzi to też bym przypełzł. Ale że spotykacie się na wsi to nie ma opcji 8o

Dawergo 17-03-2008 18:51

@up
Noo niestety to na wsi nie ale jak chcesz to mozemy przyjechac do ciebie czekaj jak sie ta twoja wies nazywa... nie pamietam chyba lód czy jakas łódź czy jeszcze jakos inaczej

@Darkkz
Ja tez nie mam pojecia gdzie :/ popytam kumpli ale nic nie obiecuje :P bo oni to raczey takie puby gdzie alko sie leje wiadrami i nic innego nie ma, wiem ze wy pijecie ale to tez sie chyba czasem nudzi no nie? :P

edit:
A moze sobota na mecz pogoni wyskoczymy? I tak bede z kumplami szedl wiec mozemy w wiecej osob isc xD

poreda 17-03-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1957033)
@up
Noo niestety to na wsi nie ale jak chcesz to mozemy przyjechac do ciebie czekaj jak sie ta twoja wies nazywa... nie pamietam chyba lód czy jakas łódź czy jeszcze jakos inaczej

@Darkkz
Ja tez nie mam pojecia gdzie :/ popytam kumpli ale nic nie obiecuje :P bo oni to raczey takie puby gdzie alko sie leje wiadrami i nic innego nie ma, wiem ze wy pijecie ale to tez sie chyba czasem nudzi no nie? :P

edit:
A moze sobota na mecz pogoni wyskoczymy? I tak bede z kumplami szedl wiec mozemy w wiecej osob isc xD

Moje MIASTO nazywa się ŁÓDŹ. Mi się wydawało że chcecie robić to spotkanie w Szczawinie, o sry tzn Szczecinie i dlatego mówiłem że wieś, ale jeżeli nie to przepraszam :D

DarkKZ 17-03-2008 20:32

@Dawergo
Nie 20 xD
Ja, Solar, Pomoc zoltan, Vegeta Zoltan, Marinezi, Arek zoltan i moze Dark kiler zoltan:D
Mecz? hmm moze... tylko nie wiem czy w sobote bedzie pasowalo;/

ErAgOg 17-03-2008 20:38

Wszystkich postów nie chce mi się czytać i pewnie już było mówione, ale co do tego, że Deosita jest przeciw ftp to true. Ostatnio w thais przed ss na niego full ftp się rzuciło.

@EDIT
Jakieś spotkanie w Szczecinie ma być? Bym też poszedł, bo często tam bywam, ale dla was to ja pewnie za młody :P Non-dorosły

DarkKZ 17-03-2008 20:42

@Up
HAHA, kto ty?:baby::baby:
Nie;/

ErAgOg 17-03-2008 20:46

@Up
Ogólnie to ja tylko śledzę czasem ten temat i nikt mnie nie zna, no ale się przedstawię: Eragog here :D W tibii (na silverze) Sharla. Już sobie przypominasz? No to sobie nie przypominaj :d No, ale kilka osób stąd mnie chyba kojarzy ^.-

Dawergo 17-03-2008 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1957128)
Moje MIASTO nazywa się ŁÓDŹ. Mi się wydawało że chcecie robić to spotkanie w Szczawinie, o sry tzn Szczecinie i dlatego mówiłem że wieś, ale jeżeli nie to przepraszam :D

A ja byłem pewny ze jakaś DUDŹ czy SRUDŹ ale jak ŁÓDŹ to przepraszam ;p

Boromir_Silvera 18-03-2008 16:21

@Dawergo
Mi w sobote pasuje, a na mecz chetnie pojde, szkoda tylko, ze 4 liga :(

btw. bedzie leo?:p

Kacperka 18-03-2008 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1958199)
@Dawergo
Mi w sobote pasuje, a na mecz chetnie pojde, szkoda tylko, ze 4 liga :(

btw. bedzie leo?:p

LoL bez przypalu ze daw by z tata przyszedl :D

Michalakmee 18-03-2008 17:30

@Darkkz
Od kiedy solar to twoj kumpel? Z tego co pamietam to kiedys przyjechal i chcial cie na*******ac xD

Dawergo 18-03-2008 19:41

@Boro
Dwóch moich kumpli tylko będzie bo z nimi miałem na mecz iść także pójde z nimi a jak wroce to juz sie okaze xD

@down
Japa nie nasza wina że pogoń co chwile sie zmienia i spada do 4 ligii xD

Michael Rzotkiewka 18-03-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1958704)
@Boro
Dwóch moich kumpli tylko będzie bo z nimi miałem na mecz iść także pójde z nimi a jak wroce to juz sie okaze xD

o.O interesujecie sie pilka na wysokim poziomie xD

poreda 18-03-2008 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1958704)
@Boro

@down
Japa nie nasza wina że pogoń co chwile sie zmienia i spada do 4 ligii xD

Hahaha! No tak Pogoń w czwartej lidze hahah! XD

Ty, ale mnie nie zagniesz że ŁKS ma niskie miejsce w pierwszej, bo my z wami wygraliśmy najpierw 4:0 a później 2:0! :evul:

Dawergo 18-03-2008 20:22

@UP
My mamy lepszych kibiców hAHUhasdhuahdeuAIHDSAUHdiADhaISd OWNED B)B)B)B)

poreda 18-03-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1958850)
@UP
My mamy lepszych kibiców hAHUhasdhuahdeuAIHDSAUHdiADhaISd OWNED B)B)B)B)

HAHAHAHA! Po 2 tysiące na meczach (kiedyś pierwszo ligowych) + brak oprawy, + 17 miejsce w rankingu TMK Ultras (na 20) + brak bandy :D

Kozak kibice XD

DarkKZ 18-03-2008 21:22

@Destro
Pogodzilem sie z Solarem :p
Btw.Czekam na twoja fote;)

Kacperka 18-03-2008 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1958953)
HAHAHAHA! Po 2 tysiące na meczach (kiedyś pierwszo ligowych) + brak oprawy, + 17 miejsce w rankingu TMK Ultras (na 20) + brak bandy :D

Kozak kibice XD

HAHAHAHA

http://ekstraklasa.net/tabela.html

przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

Michael Rzotkiewka 18-03-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1959227)
HAHAHAHA

gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

neee przeciez pogon byla w 1 lidze ale padlo haslo: "pogon brazylijska albo zadna" no i peszeq :D a zreszta co ma do tego wielkosc miasta? przeciez jest bardzo malo takich przypadkow ze w klubie graja zawodnicy z tego miasta gdzie znajduje sie stadion. od czego sa transfery? :D no chyba ze mowa o jakiejs okregowce cos w stylu 5 liga ;p

Kacperka 19-03-2008 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1959253)
neee przeciez pogon byla w 1 lidze ale padlo haslo: "pogon brazylijska albo zadna" no i peszeq :D a zreszta co ma do tego wielkosc miasta? przeciez jest bardzo malo takich przypadkow ze w klubie graja zawodnicy z tego miasta gdzie znajduje sie stadion. od czego sa transfery? :D no chyba ze mowa o jakiejs okregowce cos w stylu 5 liga ;p

xD dobra bez szczegolow ;D
A co do tego "Pogon szczecinska a nie brazylijska to myslalem ze to tylko w zachodniopomorskim a nie w calej polsce slychac o.O"
I tak pogon rox <3 A nie jakas Śródź hehe xD

poreda 19-03-2008 07:52

Cytuj:

HAHAHAHA

przed ostatnie miejsce w tabeli ;> pewnie spadnie do 2 ligi ;> wiec nie masz sie czym chwalic ;D a Pogon rox bez wzgledu na to jak graja.. :P gdyby szczecin byl wiekszy to pogon by byla w 1 lidze ale tak to szczecin maly jest wiec malo ludzi jest wiec mniej szans na kogos dobrego ;( I kibice ze szczecina tez rox :cup:

Nie liż mu dupy bo dobrze wiesz że nie spadniemy, Żydzew został zdegradowany, a z drugiej ligi awansuje Śląsk, tak więc my jesteśmy prawie bezieczny.

@Edit
Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj. _/

HellFrycek 19-03-2008 12:24

Polonia Bytom Rox!

Kacperka 19-03-2008 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1959359)
Nie liż mu dupy bo dobrze wiesz że nie spadniemy, Żydzew został zdegradowany, a z drugiej ligi awansuje Śląsk, tak więc my jesteśmy prawie bezieczny.

@Edit
Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj. _/

LoL xD Paosoapspa ze komu lize dupe ?:>
"Pozatym ty się z tej swojej wsi tam nie odzywaj."
Drugi gorti? hauidshuadh I nie mieszkam na wsi tak btw ^^

oVvN3eR 19-03-2008 12:32

..........

Kacperka 19-03-2008 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1959523)
Nie 2 Gorti , tylko 2 twój stary :):):)

Huashduauhs jaki na tym forum sie zal robi.. Kurwa ty jakies dziecko z piaskownicy chyba jestes.. Jeszcze niedawno wjezdzali na doskonalego ze na starych wjezdza a teraz to samo robi :baby: haha jaki tu jest zal omg 8o

Boromir_Silvera 19-03-2008 13:34

Cytuj:

HAHAHAHA

Nie zgadzam sie do konca, bo patrz na taki Dyskobolie Grodzisk, albo Korone Kielce. Miasta duzo mniejsze od Szczecina, a kluby jedne z lepszych w Polsce. Pogon ma po prostu pecha z wlascicielami. Ale z tym ze pogon ma najlepszych kibicow to sie zgadzam w 100% :]

Michael Rzotkiewka 19-03-2008 13:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1959573)
Nie zgadzam sie do konca, bo patrz na taki Dyskobolie Grodzisk, albo Korone Kielce. Miasta duzo mniejsze od Szczecina, a kluby jedne z lepszych w Polsce. Pogon ma po prostu pecha z wlascicielami. Ale z tym ze pogon ma najlepszych kibicow to sie zgadzam w 100% :]

KORUPTER korona kielce?

oVvN3eR 19-03-2008 13:53

..........

Kacperka 19-03-2008 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1959604)
No i?
To ty chcesz być pro wyzywając mnie...
Będe pisał co chce i mam wyjebane na takich frajerów jak ty : >

Btw.
Po chuj chcesz inva do S.A , nie lepiej iść do Deosity gildi i dokończyć lizanie dupy?:>

JA CHCE INVA DO S.A? LoL? HUASDHUAHSDUASDUH :cup: OmG!!! zal..
Ja chce byc pro wyzywajac cie? ja cie wyzwalem? aa no to chyba wyzwalem ciebie tym ze porownalem do ciebie neo o.O kurde to sorry..;(

A to ze masz wyjebane na takich frajerow jak ja to piszesz prawie co wypowiedz wiec mozesz sobie juz tego darowac...

A co do Deosity to nawet nie wiesz jak bylo a pierdolisz :D najlepsze jest to ze to jest jedyny br z ktorym gadalem na msn i nawet pro u niego nie mialem oficjalnego, a ty piszesz z polowa hlvli z tego serva i lziesz im dupe ze mala bania i mi tu wypominasz jedna deosite lol:D Nawet chyba nie wiesz ile br ma juz ciebie dosyc.. ;(

oVvN3eR 19-03-2008 14:31

..........

HellFrycek 19-03-2008 14:38

@up

Przyklady ?yyy...no to np. mi^^ hsaudausdashd

Boromir_Silvera 19-03-2008 14:48

@gorti
to, ze lizesz dupe to prawda np. temu neoxterowi albo gobryslowi :baby:

@down
teraz jego moze i friend, a na poczatku mu lizal dupe...

Mendolina 19-03-2008 14:55

@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej.

oVvN3eR 19-03-2008 15:14

..........

Michael Rzotkiewka 19-03-2008 15:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1959684)
@Boromir
LOL, jak może lizac Neoxterowi dupę jak to jego best friend, zresztą i mój też. Jak czegoś nie wiesz to nie pisz lepiej.

Zdaje sie ze Neoxter jest mlody w rl, bo tam ktos na forum.tibia.com mu zyczenia skladal jak mial urodziny :D no ale to spoko koles, jak otsa stawialem to tez tam gral i normalnie sie nie znalismy a on do mnie 'bro' jechal.:p

Co do tej niby wojny barinasow z ftp - http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2063731
"Its ridiculus, we are not in a war or even in troubles with eachother.
It was some mistakes, and its solved already."

A tak w ogole to dzis 18:30 puchar ekstraklasy Legia - Wisla, JAZDA JAZDA JAZDA Biala Gwiazda :D moze wreszcie Skorza wystawi pierwszy sklad >.>

@edit
@up
A mowiles ze nigdy nie sharowales :C

Kacperka 19-03-2008 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez oVvN3eR (Post 1959651)
A ty ciągle zaprzeczasz prawdzie o Deosicie..
Nawet nettona mówił że podlizujesz sie deosicie ale ty se wmawiasz że tak nie było.. No ale spoko.

Pierdolisz tak ciągle i ciągle że liże każdemu dupe.
Przykłady plx ;x

Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!

I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...

A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...

I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby:

@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/

Mendolina 19-03-2008 15:27

@Kacperka
Wyloozuj, Destroyerem sam wlazłem do Deosity gildii. A wiesz po co? To się domyśl, a jak się domyślisz to nie pisz tego publicznie ^.-.

poreda 19-03-2008 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1959725)
Ty kurwa szmato pierdolona! jak ty mozesz tak klamac! omg nienawidze takich pojebanych ludzi kurwa. jak mozna tak sobie all zmyslac i pisac na forum.. kurwa jak ja bym cie chcial teraz w rl dorwac kurwa bajkopisarzu jebany... Nettona ci mowil ze sie podlizuje deosicie... OMG!

I kurwa jeszcze pierdolisz ze nigdy nie lizales dupy gobryslowi? Ja pierdole to jest kurwa nie do opisania jak ty tu chuju klamiesz jebany...

A ty shaka ostatnio pierdoliles ze vegeta i blood~ do guildii deosity dolaczyli... Zobacz w jakiej guildii jest teraz twoj rl...

I ty gorti chuju nawet nie odpisuj ze i tak ci nic nie zrobie czy nie ze sie nie boisz bo to tez zalosne jest jaki kozak przez internet jestes :baby:

@Royal
On zawsze byl kurwa niewinny, nie sharowal, nie bootowal.. pamietam jak pisal na forum ze nigdy w zyciu nie uzywal boota.. a ja na gg mam xx~ dowodow na to ze uzywal :/ ale nie chcialem go wtedy wydawac bo wydawal sie spoko :/

EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.

Kacperka 19-03-2008 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1959741)
EJ sry ale ja już kiedyś pamiętam że ty miałeś skłonności lizodupne i chciałeś sobie u FTP coś tam załatwić, ale to było bardzo dawno.

Omg chyba tylko sklonnosci i to na 30 lvlu ~ jak jeszcze nie wiedzialem co tu UH chyba -.- i zalatwilem kilku osoba unhunta dzieki temu -.- a nie to co gorti robi.. to co ten idiota robi to tylko chyba ja wiem on i jeszcze kilka osob... zal poprostu kurwa zal... Nie chce mi sie pisac o takich rzeczach na forum bo i tak ta menda jebana wszystko zaprzeczy troche powyzywa starych i wyjdzie ze ja klamie.. jak zwykle jest z takimi dziecmi kurwa..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23.