![]() |
Rogstah leader combo bota wali sd od razu ekran robi sie czarny od kul lecacych w Rise ... az sie patrzec nie chce ...;/
|
ogolnie opena widze wyszla 32:1 i zabili 60 maga (hahaha) dobra ide plakac ze smiechu w rlu ;d
zawsze mowilem ze sneaki wam lepiej wychodzą XD |
Cytuj:
|
Ogolnie nie rozumiem 2up przedmowce nie byles to sie nie odzywaj.... jescze pokaza na co ich stac o to sie nie boj....
btw a z botem to prawie kazdy potrafi |
Cytuj:
|
Pierdolenie o botach.. prawda jest taka ze wiekszosc ob opiera sie na combo bocie, a Arpensi dostali po dupie bo to ich pierwsze ob i nie potrafili ogarnac.
W sumie to nic dziwnego - war declaration ~19:00 , openka ~21:30 :confused: |
Niby fakt ale nie wypowiada sie samemu wojny nie bedac na nia gotowym
|
O naszą gotowość się nie bójcie. Kilka razy dostaniemy po ryju jak będzie trzeba to się ogarniemy.
Wczoraj była katastrofa ale wnioski zostały wyciągnięte i następnym razem spróbuje się innej taktyki. Gdybym miał się posrać od jednej porażki to bym nie grał w tę grę, bo nie na tym to polega. Proste |
Wszyscy ściągną NG? ;) W sumie nienajgorzej
|
Nie wszyscy po prostu poprawnie wpiszą lidera combo B)
|
:cup: moje zwyciestwo :cup:
Hanson'iczka padła jak mucha 8o :evul: muhahahahahaha! Nie sadziłem, ze to kiedys powiem ale...dziekuje Kopengas :) dziekuje! |
Dont worry be happy :)
Zawsze moglo byc gorzej Ja was nie rozumiem to nasi ktorzy walcza z bottem to trzeba ich wspierac :) |
Cytuj:
|
widze ze masz problemy z odmianą mojego imienia :]
nie tylko ja padlam jak mucha, ale po dedzie lidera wszyscy sie rozbiegli jak muchy;] |
To twoje imie? Nie wiedzialem i wspolczuje.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
odkąd carlos dołaczył do rise nikt nie najeżdza na niego 8o co sie stało ? :D:D:D:D
|
@Up
Bo był i będzie z nami, mimo ze, był w Kopengasach. Eldiwo down. |
Arpensi maja sie czym szczycić. Mieli wszystkich magów i wszystkie wysokie lvle i dali loga w obawie przed 18 ludzmi, w tym 10 ponizej lvlu 100.:baby:
|
Gdybyś wiedział jaka była sytuacja, to byś siedział cicho, a nie oczerniał nas, nie wiedząc niczego.
|
Cytuj:
|
magro prosze cie o jedno, odpierdol sie od rise/arpens czy tam flow i nie komentuj naszych akcji w ten sposób, bo teraz jesteście dla mnie tylko smieciami po wczorajszej akcji
pozdrów romka i reszte jego botów |
Jonthek Fearless
Oct 27 2008, 15:42:13 CET Killed at Level 83 by Kijanczka and by Ghazmolt |
Cytuj:
edit :dobry cavebot nie jest zly, ale combo bota nigdy nie uzywalismy i nie bedziemy uzywac ;) kaczorze |
A Cinek ? ;D
Standardowo mu się usrało i dało loga ;) |
Z opuznieniem ale zawsze :D Wreszcie się coś zaczyna dziac ;D
Sry za ortografie ;D @down Nie mów hop zanim nie przeskoczysz :) |
Rony Clend to kozak ;D widać ze prawdziwy knight ;D a przy okazji, Russel juz powinien zacząć pakować walizki ;)
|
Własnym oczom nie wierzę... Lavio i Lookeyy w jednej gildii z Victeronem? Od kiedy jeśli można wiedzieć, bo ostatnio nie śledzę sytuacji na Morganie na bieżąco, a wydaje mi się, że razem to oni nie byli.
|
No widzisz najpierw rabia im dupe, zarabiaja na nich i robia przewaly a teraz razem :P nie mowie okurat o Laviu bo on ma poczucie przyzwoitosci jako tako. Ale Lookeyy to tylko za pieniadzem i jak dupsko ochronic :P
Ciekawe co by sie stalo gdyby rise wypielo dupe na nich tak jak kiedys sami dostali :cup: |
No po prostu połączyli siły i działają :)
Wczorajsze OB było kompletną porażką, padłem jako pierwszy więc się nie nawalczyłem, w sumie nie miałem mozliwości wyleczyc się z takiego comba:) Mam nadzieje, że następnym razem będzie lepiej. Pozdro Jonthek :) |
Wiedzieliśmy co się święci, dlatego złączyliśmy siły i zapomnieliśmy o wszystkich niesnaskach. Nikt od nikogo nie ma żalu, nawet nie mam urazu do Victerona za przeszłość.
|
Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 11, gości: 6)
Morgana Fight! ;d Odrazu wojna to 17 osob ;> |
yj polaczki addzinjo dupe wam leje ?
|
Cytuj:
hail "twoja stara" dzieciaku :) |
Hansonik
Oct 27 2008, 23:00:35 CET Killed at Level 133 by Rogstah Fearless and by Fureyka Gz Monia :) |
Kolejny ob w dupe przez Flow itd. :((
Film : http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=8v6itnwccdikejdo Kinia Inferno view Pozdro ! |
Hansonik
Oct 27 2008, 23:00:35 CET Killed at Level 133 by Rogstah Fearless and by Fureyka no gdyby to jeszcze ona grala to moze i by bylo czego gratulowac ale puki co tyo tylko walczy na forum :) |
amagad, weźta wy se czasem pójdźcie do szkoły, poczytajcie jakąś książkę, a nuż coś ortografii sie nauczycie.. albo czegoś innego. przegraliśmy, ale co z tego? a akurat Nikola sama leciała, a z tego co ja tu widzę to ona nie walczy na forum tylko wy macie do niej jakieś chore ambicje, chuj wie o co, i gadacie o niej jak o jakiejś pustej pannie, która nie wiadomo co robi, traktuje ta gre jako rozrywkę, a jak ktoś traktuje jak 'randkę w ciemno' no to już nie jej problem, dlatego apeluje do was i każdego z osobna, zastanówcie się co piszecie, bo i tak to prędzej czy później wyjdzie kim jesteście nawet jak nick zmienicie na forum.. zawsze wychodzi to na jaw..
|
Cytuj:
Ona jest pusta niestety :( udowodnila mi to. Czego ona szuka na tibii? powiadasz, ze rozrywki haha no tak tak meza przy okazji, ale wiesz musi miec kieszenie wypchane kasiora i musi miec cztery kolka haha. Zero szacunku do niej, za to ze sharuje kontem. Gdyby nie koledzy nie miala by 130. Nawet 100 sama by nie wbiła. Zenada. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:10. |