![]() |
Cytuj:
|
Verlian, komu chcesz się podobać?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
http://img404.imageshack.us/img404/4...etamenslj3.jpg
Hahahaha!!! Ale raszpla z drutu!! Knight rider :DDDD Lubisz ich jechać w dupe bez wazelinki? PS. Fajnego masz starego. |
@up foto
Tesh mam taką bluzkę :). Knight rider xD. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Verlian ja chce codziennie takie sesje zdjęciowe!!!
I'm nasty!!B) |
Cytuj:
|
Luthi w sumie trochę wygląda jak Kaworu Nagisa. Czy jest gejem?
|
@Drunk: nie Luthi nie jest gejem. Jest hetero.
Stylizuje się bardziej na shamo :p [ o ile on jest normalny pod tymi wzglęgami ;) ]. @edit: Drunk- mógłbys mnie nie spamować na PW?. nie podam ani adresu, ani wymiarów ani nie poslę rozbieranej fotki. Napisalem- hetero. |
Cytuj:
|
DrUnk
Widziałem, że jesteś zboczonym i gejowskim czarnuhem od samego poczontku!!!11 |
@up
No na Polskiej Ziemi się nie godzi takim bytować :). |
Cytuj:
|
Taaa!!!11 Tak siem to teras nasyfa? Rzarty?
|
Drunk co to ma znaczyc?!?! Z nami koniec? Jestes okropny!
Zalamka... |
Sorry, ale miał gładsze pośladki - prawo dżungli.
Nie odchodźmy od tematu ; ). |
Kamos!!!!1111 Mówiłeś, że między Wami to już koniec!!!111 Nigdy już mnie nie dotkniesz... Jak możedz mnie zdradzać!!!!!oneoneone
Wracając do tematu: Luthi mi bardzo przypomina mojego kolegę, z którym się trzymam od przedszkola, za to duży plus :D |
Cytuj:
Korektor: za rękę ? : o |
A fe, puśćcie się!
|
Celoz, na przyszłość pomniejszaj zdjęcia, za nim je gdzieś pokazujesz. (wiem, wiem, szpan, że się ma aparat 15 megaPiXiKów, no ale...)
@down Wygląda zupełnie tak, jak ty. |
Cytuj:
|
Celoz, jesteś prawie identyczny do Drunka =p
|
Właśnie niech większe daje. Rozdzielczość mam 1280x1024, a nie lubię mieć rozciągniętej tapety.
|
Celoz, wyglądasz trochę jak Harry Potter, a on wygląda jak DrUnk, mogię Ciebie sobie umieścić na pulpicie? Wiesz taki wielki fucki'n Celoz, na którego patrzysz cały czas może wprowadzić w obłęd.X( 8o X(
PS. Patrząc na Ciebie poczułem dziwne napięcie.... Nie, nie erotyczne :P Jakbym Ciebie skąd znał, jakbyś mi uratował życie na wojnie a teraz zamiatasz w podupadającym McDonaldzi'e :D edit no.1 @down, To uploadnij zdjęcia na fotosika, on powie, że są za duże i automatycznie Ci je zmniejszy do pożądanych rozmiarów. www.fotosik.pl |
@up: możesz umieścić, tylko wara kursorem od mojego nosa, mam alergie ^^'
Cytuj:
|
Ratuje mnie chyba tylko to, że ma inny kształt głowy i większe oczy...
|
Czytając ten komunikat wykonałem klasycznego krzesłospada połączonego z późniejszym rotfl'em.
No faces detected... xD http://images4.fotosik.pl/292/639c7d4e14cbcc96.jpg |
Celoz - ale szpan basówka, umiesz już wlazł kotek na płotek?
|
@2up
Na początku myślałem, że to kobieta, ale co tam. Nasza kobieta jest bardzo podobna do Doktora. Cesiu, zagraj mi coś! |
Sestorme - Ty, to ten GM-friendly Rookstayer z Askary? :)
|
Cytuj:
|
Dopuki nie zobaczyłem twarzy pod nosem też myślałem, że to jakaś dziewczyna. ; D
Drunk pogryź ich za to, że mówią na Ciebie HP. Wkońcu nie masz blizny to jak możesz nim być... ; D |
Patrząc na zdjęcie Celoza i Drunka zastanawiam się , czy to nie jest ta sama osoba...
@Drunk P Pociesze cię , mnie też porownywano do HP @Celoz Zetnij te włosy. |
Celoz, umyj włosy bo wyglądają na przetłuszczone ;p. No chyba, że chcesz być tró brudem.
|
Cytuj:
Celoz - a tak serio, niedbanie o włosy to brzydka sprawa, bo one najbardziej śmierdzą. |
@Celoz
Wypasiony styl rodem z lat 80' xD Total oldschool. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:15. |