Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=54243)

Anum 23-04-2006 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
Polaką? co to za word jest?

A jak według ciebie powinno być :P?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez citizen_lc
lize nie lize jego sprawa. Aure byl wielki kumpel, Jurek byl wielki kumpel... widzicie jakas regule? zeby byc ich kumplem to musisz byc z uppsali i miec -son na koncu nazwiska ;] a co danth robi? a ch.. was to, dobrze wiecie ze kazdy kto bedzie przy wladzy bedzie PA, tyklo kwestia wybrania strony

Koniec dyskusji na temat Dantha :)?

last smiter 23-04-2006 22:03

@Citizen
Masz racje. Moze kiedys Kashrius, Danthorr, Bezok zobacza na wlasne oczy co to znaczy "friendship" z innymi kolegami w arc. Narazie macie spokoj ale to tylko kwestia czasu. Teraz arc sie juz powoli stabilizuje tzn podochodzili nastepni kumple z uppsala, inni spotykaja sie w lan party itp. W pewnych czasie stwierdza ze panom z Polski juz podziekujemy za ich przyjazn i skoncza sobie z huntem. Ktos kiedys powiedzial ze gildia moga rzadzic tylko qmple z rl i uwazam ze to jest prawda w 100%.

@Bentero
Masz racje co do tego ze frelle to rasista. Bylem tego swiadkiem na gc (wiele razy) kiedy pisal ze polacy to nooby, nasmiewal sie itp, huntowal polakow za free. Inni tez zabijali polakow za nic. Sesulo jak zabij kumpla od nas z rl to sie jeszcze smial.

Btw gratuluje bitwy na edron. Fajna zabawa byla ;D

citizen_lc 23-04-2006 22:16

Polakom.
Anglikom, Francuzom, itd... zreszta rob tak jak nie jestes pewny:
http://www.google.pl/search?q=Polak%...pl-PL:official
http://www.google.pl/search?hs=M2O&h...tnG=Szukaj&lr=
i porownaj ilosc wystapien.

@dyskusja: ja uwazam ze nie ma co sie strzepic.

Jinikao 23-04-2006 23:05

Twierdzicie ze Bezok i Kash maja wyjsc z Arc?? Ze maja pomagac Polakom? Hmm śmieszne, każdy wykorzystuje swoje 5 min, kiedy Yama rl team byl w Arc to też sie przed tym nie bronił tylko wykorzystywal to mogac expic spokojnie. A że na każdego przyjdzie czas to jest wiadome.

Szelma De'Master 24-04-2006 00:13

hahaha

Nieglupi ss Bardzo Ladny Death Wszyscy Mileiscie Wkierze lv wtedy odemnie A Zabieglem Dosyc Daleko Bo Niezginolem w tamtym miejscu ;] Bic 30 lv w 6 tyle czasu Jestem Dumny Z siebie ;] ;]

Mattt 24-04-2006 04:15

"Aha czyli jeśli zaproponuje komuś pomoc w ubiciu kogoś jestem jego dupolizem? Fajnie masz człowieku."

- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt

Danthorr 24-04-2006 08:21

Matt,

Każdy widzi to co chce widzieć.

I jeśli myślicie, że jesteście fajni to macie racje, dawno nie miałem dzięki bluzgom takiego dobrego humoru.

'Trzech ownerów pokazało, że potrafi expić' <-- Saroth

Jazda z was,

Ps. Czemu nie walczyliście wczoraj ? (Matt,Szenlong)... było by 10:1 =/

Gradt 24-04-2006 08:27

To ja teraz poprosze o jakieś linki do filmików :)

Lovah 24-04-2006 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Danthorr
Matt,

I jeśli myślicie, że jesteście fajni to macie racje, dawno nie miałem dzięki bluzgom takiego dobrego humoru.

Jazda z was,

Matt nie ma PACCa, a Szenlong sprzedał chara.

Jinikao 24-04-2006 10:01

Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.

Szelma De'Master 24-04-2006 12:14

Czemu Niewalczylismy Ja Wiem Czemu Ja Niewalczylem Bo niemam Czym ;] Jestem pusty po odzyskaniu hara ;]

Pr23m3k 24-04-2006 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Po obejrzeniu filmu z bitwy na Edron musze przyznac jedno - Arc ma niesamowitego farta. To nie pierwsza bitwa ktora wygrywaja mimo ze nie powinni. Nie gadajmy tu o dobrym PvP bo takiego na Iridi raczej nikt nie posiada. Chodzi mi o to ze np Dous byl kilka razy na red hp bywalo ze mial ok 200 hp-.- a jendak nie padl, kilku innych mialo tak samo. Dziwi mnie ze wielu nie wyszlo walczyc. Shamala siedziala u Yamy w domku itp. Coś mi sie zdaje ze po tej walce juz jest koniec wojny.

O ktorym filmiku mowisz?

Mattt 24-04-2006 15:22

Cytuj:

Matt,

Jazda z was,

Ja jakbys niewidzial to juz niegram w tibie, niemam pacca.
Loguje sie tylko czasem na 10 min pogadac z kumplami i to wszystko...

A Twoj czas dupolizie nadejdzie, widzialem takie zdanie w ktorym mowiles ze nieodrozniamy dupoliztwa od przyjazni, HAHAHAH LMAO ty tu mowisz o przyjazni ? niebadz smieszny moze ty ich uwazasz za przyjaciol (lol) oni ciebie napewno, jurand, aure i reszta zalogi tez byla przyjaciolmi i co ? hahah zobaczysz twoj czas nadejdzie ... poki co enjoy iridia, faggot.

~ Matt

Anum 24-04-2006 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matt
- Niebede sie z Toba klucil i tak kazdy wie ze danthorr to dupoliz, a ty tylko go bronisz.

baba.

~Matt

A kto tu mówi o kłóceniu? Widzisz… nie odpowiedziałeś mi na proste pytanie, które wywnioskowałem z twojej teorii.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao

No widzisz Jini różnica jest taka, że Arc większość comb robi siedząc na Ventrilo. Kwestia tego, że teraz nie liczy się liczba ale wspólne zgranie. Jak dobrze zauważyłeś… 200 hp miał i to często, poza tym też zdarzało się, że wpadał do trapa i nie padał. Jak dla mnie to Arc wygra bez problemu jeśli AO nie zgra się i nie zacznie myśleć.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
O ktorym filmiku mowisz?

Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia :)

TyranX 24-04-2006 17:19

Jinikao * Jak możesz to daj link sam chetnie bym zobaczył film

Someone88 24-04-2006 17:49

Żal mi Was.....
Danthora sprawa czy lize dupe czy nie....(DOWODY PLX) Tekst: "jak bedziecie mnie potrzebowac to wiecie gdzie jestem" (czy jakos tak) o niczym nie swiadczy, raczej przyjacielska oferta z jego strony. Tak czy inaczej bedzie jak narazie grac i expic... a niektorzy z Was nie moga.. moze dlatego ta nienawisc i zazdrosc...
P.S. naprawde mozna sie zaprzyjaznic z innymi ludzmi ktorzy nie sa pochodzenia polskiego... (dopuscie do siebie ta ewentualnosc)
Jak zawsze sa ludzie wporzo i ci zli... postawa niektorych "Arcow" nie moze mowic o wszystkich membersach..
Jeszcze jedna sprawa apropos "nabijania" sie z wygladu niektorych "arcow"
Ch... Was obchodzi jak wygladaja, spojrzcie na siebie i nie wyladowywujcie swojej nieporadnosci na nich...
To All:
Zastanowcie sie czy przy ewentualnej przegranej Arc, wygrana strona bedzie lepiej rzadzic... (np Aureliuss-PA, Jurand- ponoc thief, itp. itd.)
P.S. i nie jestem milosnikiem Arc czy Danthorra, poprostu gram i widze co sie dzieje. moja obiektywna opinia!!

Pr23m3k 24-04-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum
Zapewne o tym z wczorajszej walki.

Miłego (słonecznego) dnia :)

Moze jak masz to bys moze zapodal link bo bym chetnie zobaczyl go.

ripper 24-04-2006 22:41

Temat dnia: "Czy Danthorr liże dupe?" - żałosne.
Ilu z was naprawdę wie, co mówi Danthorr, dlaczego to mówi i jaki jest? Raczej niewielu. Jak wyjdzie na byciu w Arc~; czas pokaże.
Ja uważam, że prędzej czy później go wykickują z serva, ale mam nadzieję, że się mylę.

@Szel~ i Mad~
Omg, takich kretynów jak wy dawno nie widziałem. Nie macie podstaw by sądzić, że Danth liże~, a zachowujecie się jak conajmniej wszechwiedzący. Poza tym, jak już piszczecie na publicznym forum to trochę znajomości języka polskiego i logicznego myślenia jest wskazana. Ja nie twierdzę, że Danth jest całkowicie wporządku, ale:
a) to tylko gra,
b) jest po stronie silniejszych, nie widzę w tym nic dziwnego, lepiej móc grać niż nie.
Przesadzacie i to grubo.

Madus 24-04-2006 22:52

@UP A ja mam nadzieje ze sie niee mylisz i ze go kickna z serva :D !!! hehe :D

~Hail Free Iridia
~Madus

Danthorr 24-04-2006 22:59

@UP

Nawet mnie nie znasz, zazdrość?

evilKRIK 24-04-2006 23:03

Danthorr się zkończył

Donthorr moze lize dupe, moze nie, ale już ztyknie na ten temat(Danthorr nie robie tego z sympati, poprostu są ważniejsze zeczy)
Więc te ważniejsze zeczy otórz glidia Defenders of Faith została rozgromiona (członkowie albo uciekli albo są huntowani albo obie zeczy)
Chodzi o zabicie Enigmat Menths`a przez Mayano i Oreha przez tego samego Mayano. Więc Defenders of Faith po zabiciu członków glidi ZEN zaczeło huntować ludzi z Zen(oczywiście Mayano był huntowany przez zen(za Enigmata równierz przez część arc) za Enigmata i Oreha) Sam zpotkałem pewnoego Roayl Palladyna,przyjaciela Defenders of Fait który zaczoł mnie atakować, szybko jednak zwiał(niestety time ring mi się zkończył a miał wyższy lvl, szkoda bo red skull, dodam ze byłem sam)
Tak więc potęzna Glidia Zen, która nigdy(raz prawie)nie brała udziału w wojnie wytoczyła działa, ale przeciwnik już ledwo dycha.

ripper 24-04-2006 23:04

Zazdrość straszna rzecz. Ale na dobrą sprawę, czego tu zazdrościć? Zmarnowanych godzin na grę. Nie mówie, że jestem lepszy (sam wiesz), z tym, że ja nigdy nic w Tibii nie osiągnąłem i nie osiągnę (Hail rzucanie Tibii). Aczkolwiek, nie wątpie, że za Madem przemawia zazdrość.

Madus 24-04-2006 23:05

@Danthorr: To niee zadzdrosc poprostu cie niee lubie :D !!! Nie gram juz w Tibie bo uznalem ze to strata czasu wienc po co milabym ci zazdroscic ?? I tlyko niee mów ze Arc kikneło mnie z serva. Bo dolonczylem do wojny IA vs. Arc tlyko daltego bo juz niee chcialo mi sie grac i chcialem troche zabawy :D

~Hail Free Iridia
~Madus

Anum 24-04-2006 23:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
Moze jak masz to bys moze zapodal link bo bym chetnie zobaczyl go.

Sry ale:
Cytuj:

Anum (23-04-2006 22:13)
film do użytku publicznego?
Dant~ (23-04-2006 22:13)
ta
Dant~ (23-04-2006 22:13)
ale nie dawaj dalej
Więc nie moge :(.

Maxxonek 25-04-2006 00:15

Tak, DB jest złe, DB huntuje bez powodów, DB kazało płacić 7k każdemu z Voltix (nigdy nie widziałem tej sumy od Was wszystkich razem wziętych). Weźcie krzesła i wpadnijcie po każdego z nas jak Wam ulży. Co do Dana, kto go poznał to wie jaki jest. Nie chcę się wypowiadać na ten temat, bo co bym nie powiedział to zostane zjechany, bo w końcu jestem z tego złego, głupiego DB o.O Dobranoc.

@Szelong - kurdę nie wiem jak to jest, z tą Twoją matematyką, ale na tym screenie ja widzę: Szelong de'Master, Maxxonek, Szczurusek, Yavasa, Anumrati. Cztery osoby od nas - skąd wytrzasnąłeś 6 to nie wiem. Z tego co pamiętam to AŻ tak długo się nie trzymałeś, a my tam mieliśmy 40 lvle. W sumie gratulację i tak. Osobiście nic do Ciebie nie mam, tylko taka uwaga (poszukam ten filmik).

Madus 25-04-2006 00:24

Hmmmm... ja osobicie nic niee mam do DB nigdy mi niee zawadzalo. Ale kilku ich członków niee trawie z jakiegos powodu i jednym z nich jest Danthorr( były czlonek DB ) :D!!

~Hail Free Iridia
~Madus

Danthorr 25-04-2006 07:18

@ Madus,

Dziwne, bo nawet mnie nie znasz. No i raczej już nie poznasz.

zielp~ 25-04-2006 11:33

Ja mam tylko taką jedną skromną myśl, kiedy DB dostanie znow hunta od arc, czy danthorr wam pomoze chlopaki^^, smiem twierdzic ze nie bedzie w stanie, no niestety ..

Pr23m3k 25-04-2006 13:02

No i po dlugim kolowaniu znalazlem filmik:D Jak by ktos chcial to dam link

http://rapidshare.de/files/18761226/...tleao.rec.html
(ostatnia battle na edron:D)
tylko nie mowcie ze to geyloger

Szelma De'Master 25-04-2006 14:01

lol

To ty juz Niewiesz Chwile Potem Przylecial walczacy axami i jeszce jakis kretyn;]

Maxxonek 25-04-2006 16:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zielp~
Ja mam tylko taką jedną skromną myśl, kiedy DB dostanie znow hunta od arc, czy danthorr wam pomoze chlopaki^^, smiem twierdzic ze nie bedzie w stanie, no niestety ..

Sugerujesz, że już się przymierzacie? Hmm..Nie uważam, że Dan nam pomoże i nikt nigdy tak nie myślał, więc nie wiem skąd Twoje stwierdzenie o pomocy. Wątpie, że Dan poszedł do Was po to, żeby nas bronić ...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szelma De'Master
To ty juz Niewiesz Chwile Potem Przylecial walczacy axami i jeszce jakis kretyn;]

Nie twierdze, że nikt później nie przybiegł, ale mówię o tym, co widać na screenie.

Anum 25-04-2006 16:58

Cytuj:

Tak jeszcze co by ci się za dobrze nie powodziło. Ja miałem wtedy ~33 lvl, Yava miał ~25-26? Tylko knighci mieli dużo wyższy od ciebie lvl od ciebie i nie... nie zaszedłeś daleko.

Mattt 25-04-2006 18:14

Cytuj:

@ Madus,

Dziwne, bo nawet mnie nie znasz. No i raczej już nie poznasz.

Niektorych ludzi nietzreba znac, wystarczy popatrzec na ich zachowanie i odrazu wszystko wiadomo.

Danthorr says: Chau chau

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anum
Tak jeszcze co by ci się za dobrze nie powodziło. Ja miałem wtedy ~33 lvl, Yava miał ~25-26? Tylko knighci mieli dużo wyższy od ciebie lvl od ciebie i nie... nie zaszedłeś daleko.

Ciekaw jestem jak daleko ty bys zaszedl ?!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maxxonek
Nie twierdze, że nikt później nie przybiegł, ale mówię o tym, co widać na screenie.

Nastepnym razem niewypowiadaj sie jesli czegos neiwiesz.

~ Matt

Maxxonek 25-04-2006 18:19

Cytuj:

Szelong - kurdę nie wiem jak to jest, z tą Twoją matematyką, ale na tym screenie ja widzę: Szelong de'Master, Maxxonek, Szczurusek, Yavasa, Anumrati. Cztery osoby od nas - skąd wytrzasnąłeś 6 to nie wiem. Z tego co pamiętam to AŻ tak długo się nie trzymałeś, a my tam mieliśmy 40 lvle. W sumie gratulację i tak. Osobiście nic do Ciebie nie mam, tylko taka uwaga (poszukam ten filmik).

Tu nie chodzi o to, czego nie wiem, ale o to co widać na screenie. Zaznaczyłem to, widocznie nie doczytałeś. Powiedz mi jak mam nie wiedzieć o tym jak było skoro sam tam byłem? Błyskotliwe pytanie.

Danthorr 25-04-2006 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mattt
Danthorr says: Chau chau
~ Matt

Ehmm, zamknij ryj?

Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kurwa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz.

ps. czasami matt, nie wszystko widac na 1szy rzut oka, czasem trzeba nad czyms pomyslec, a wiem ze tobie myslenie sie akurat przyda ;s

cfk 25-04-2006 21:48

taak..myślenie nie boli =D

Mattt 25-04-2006 22:53

Cytuj:

Tu nie chodzi o to, czego nie wiem, ale o to co widać na screenie. Zaznaczyłem to, widocznie nie doczytałeś. Powiedz mi jak mam nie wiedzieć o tym jak było skoro sam tam byłem? Błyskotliwe pytanie.

Jak sie niemyle Szenlong mowil o oglonej liczbie osob ktora go bila, niemowil ze sa one wsyztkie umieszczone na screenie, a ty wyskoczyles jak to jest z jego matematyka skoro ty widzisz 4 sooby. Jaki z tego moral ? pomysl.

Cytuj:

Ehmm, zamknij ryj?

Nie wiesz jak sie zachowuje i w dodatku nie masz zadnych dowodow na to ze lize komus dupe, daj mi jakis kobieta lekkich obyczajówa cytat.. a dopoki nie dasz, stul pysk, i nie wypowiadaj sie na mój temat, bo gówno o mnie wiesz.

ps. czasami matt, nie wszystko widac na 1szy rzut oka, czasem trzeba nad czyms pomyslec, a wiem ze tobie myslenie sie akurat przyda ;s

Nietrzeba miec dowodow, to widac golym okiem jak sie do nich podlizujesz, w kazdej sytuacji na forum itp zawsze ich bronisz i nawet na pierwszym lepszym filmiku kreconym przez Frelle odrazu mozna zauwazyc. W dodatku gadasz nam jakies bzdury o przyjacielstwie, czlowieku zastanow sie kur*A . JESTES DUPOLIZEM KONIEC KROPKA.

DO NOGI DANTHORR !!

~ Matt

Maxxonek 25-04-2006 23:01

Cytuj:

Nieglupi ss Bardzo Ladny Death Wszyscy Mileiscie Wkierze lv wtedy odemnie A Zabieglem Dosyc Daleko Bo Niezginolem w tamtym miejscu ;] Bic 30 lv w 6 tyle czasu Jestem Dumny Z siebie ;] ;]

Ludzie oglądający tego screena i patrząc na podpis, że było nas sześciu mają prawo zgłupieć. Moim celem nie było pokazanie, że Szelong jest głupi (bo nawet go nie znam), ale zwrócenie uwagi, żeby ludzie nie myśleli ile w końcu ich tam było. A więc jeśli któregoś z Was urazilem tym to przepraszam.

Banditos 26-04-2006 15:20

Chcialem spytac czy AO sobie odpuszcza ??? bo widze że ostatnio 0 akcji ;/

cfk 26-04-2006 18:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mattt

Nietrzeba miec dowodow, to widac golym okiem jak sie do nich podlizujesz, w kazdej sytuacji na forum itp zawsze ich bronisz i nawet na pierwszym lepszym filmiku kreconym przez Frelle odrazu mozna zauwazyc. W dodatku gadasz nam jakies bzdury o przyjacielstwie, czlowieku zastanow sie kur*A . JESTES DUPOLIZEM KONIEC KROPKA.

DO NOGI DANTHORR !!

~ Matt

ech wiesz w przeciwieństwie do niektórych on jest aktywnym graczem i kiedy jego gildia prowadzi wojne po prostu w niej uczestniczy i juz chyba zaliczył nawet 2 fragi więc myśle że dobrze mu to idzie.
a co do dupolistwa to mając taki level po prostu też chciałbym być w gildii która ma podobne levele i mi pomoże w razie potrzeby. Jak narazie niewidze innej sensownej gildii na tym servie która nie powstała na czas wojny.
i w ogóle troche kulturalniej sie zachowuj na forum-.-

@Banditos:
myśle że to koniec wojny po prostu 2 bitwy pokazały kto jest lepszy chociaz na początku było ciekawie (1-1)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.