![]() |
Mam palla i sorca ale lepiej mi się gra magiem,po prostu wolę magiczne postacie
:D Głos na Sorca :) |
Ja mam dwie postacie palka i sorca ale wole grac sorcem bo jestem przyzwyczajony mialem 24 sorca i go hakli a teraz mam 20 palka i 12 sorca bo zaczelem go robic dwa dni temuale jak sorc sie rozkreci na 25lvl to pekujesz i co z tego ze druid nie robisd i ze kupi szybciej sdeki niz sorc zrobi ale blank runa kosztuje 15 gp to jak by sorc za sdeka zaplacile 15 gp a druid 300gp jest rurznica co nie?;)
|
spox thx:)
|
Mam 32 knigtha knight ma dobre to w sobie bo ma duzo HP i CAPA ale ma malo many ;/ Sorcek moze robic SD ale za to Drut ichy i uchy ;p Kazda postac wg mnie ma swoje dobre i zle strony :D
|
Paladyn ;)
|
Royal Paladin.
Sam sobie robi amunicję (lub ulepsza). Odnosi w miarę małe obrażenia. Fajnie się leczy... i ma specjalny potion regenerujący manę i HP jednocześnie. |
Paladyn ;)
Na razie skiluję jeszcze 50% do 80 hihi :D Potem mała przerwa , szkoła itp Zbieram na pacc.. Potem do 100 lvla ;) Paladyn zarabia 3,5-5k na godzinę na wyspie nargor (piraty) |
Cytuj:
|
Ja gram palladynem, jest to według mnie najlepsza profesja ( nic tutaj nie sugeruję, poprostu palladynem najlepiej mi się gra)
|
Ja zaznaczyłem EK.
|
Ja gram Sorcererem. Jest to nowa postać, wszystkimi innymi grałem.
Ale wiem, iż zaraz będę Master... |
haha jeszcze nikim bo mam 4 lvl
|
Paladyn
Narazie gram Paladynem lecz Najlepszy jest Knight xD
|
Knight potęgą :)
Głos na Knight'a |
Ja gram knightem ale umnie trohe cięzko ze skilami ;]
Głos na knighta ;p |
Gram Knightem , mati31 masz 100 % racji , skillowanie to u Knighta najwieksze cholerstwo xD
|
A ja gram elder druidem :) Jakos idzie :) Gralem wszystkimi ale jakos nie ukladalo sie :D
|
glos na none tzn rookstayer =]
|
Ja gram wszystkimi profesjami oprócz druida :P. Kiedy chce poexpić pallkiem gram pallkiem, kiedy chce kinghtem to gram knightem xd
|
#
Zawsze Knight ( Elite Knight )
Nie Ma Lepszego Capowca ^^ |
Ja gram Knightem:crusader: i uhmakerem:mag: glos na kina
ale racja te skillowanie **** |
ja wczoraj załozyłem sorka i narazie mam 9 lvl Kosty Fajn nick< narazie fajnie ale potem jeszcze niewiem:mag:
|
Cytuj:
człek ma racje ja gralem 2 lata knejtami niema lepszych postaci:wiking::crusader: |
Ja gram pierwszy raz i wybrałem Knighta, nie wiem czemu ale zwykle w taich grach najłatwiej się gra wojwnikiem walczącym bronią białą.
|
Ja gram knightem i taką odpowiedź zaznaczyłem
KNIGHT ROX :cup: 8o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pallek ROX, wymiatam!!!
Miał być knight ale nie mam czasu na skillowanie :/ |
:D:berserk:Knight ROX!!!
Tak też wybrałem. Wiem skillowanie jest nudne lecz jakie są owoce tego skilowania dopiero patrzymy puzniej, grałem wszystkimi postaciami lecz knight ma to coś czego szukałem i znalazłem. Dla mnie to najlepsza profesja:crusader: :cup: |
Chcialbym znac wyniki sondy z roku 2004 (Tibia 7.4), wtedy ja zaczynalem grac.
Gralem wieloma postaciami, ale zaznaczylem Sorca, poniewaz od niego zaczynalem swoja przygode z Tibia |
Cytuj:
|
Obecnie najtów jest dużo mniej niż kiedyś ponieważ zostało ułatwione prowadzenie rozgrywki innymi profesjami ;]
|
ja zacząłem przedwczoraj grać pallem, bardzo fajnie się gra i skillowanie nie męczy jak w przypadku knighta
właśnie dlatego zaznaczyłem palka B) |
E knight wymiata mam nawet wiecej zkalec od mojego kumpla shorka a gosć sie z lepzsego uwarza (no i wyszszy lvl mam ) knight nabilem naj wiekszy lvl i nim gram wiec go wybralem
:):):) |
Uważam Sorca(/Master Sorca) za bardzo trudną profesje, po 45 lvl wymiata...
pracochłonne. Knight jest najczęściej spotykany, nudny... ma malo many. Druid jest dla mnie jeszcze za slaba postacią, rzadka. WYBRAŁEM PALLADYNa ponieważ po wyskillowaniu gra jest przyjemna i szybka, jest dużo przedmiotow dających dodatkowo distance, hp i mana przy 35+ idzie b. podobnie. |
Postacie są wszystkie dobre.
Ja grałem druidem (24lvl), paladynem (26lvl) oraz knightem (obecnie gram 20lvl) Paladynem mi się najłatwiej expiło i miło skillowało. Do Knighta trzeba mieć czas (minimum 2 tygodnie skillowania), ale kto powiedział, że tibia to gra na miesiąc lub dwa? |
Obecnie gram Paladynem ;)
|
Grałem wszystkimi profesjami .... B)
Druid i Sorc są spoko ale trudny początek bo małe hity z wand/rod. Wszyscy popierają knighta, a ja właśnie nim już nigdy nie zagram. Miałem Elite Knighta 52 lvl i było dupnie :( expisz na słabych potworkach co jest nudne i monotonne, słaby pod względem magii, skille tragicznie wolno rosną w porównaniu do pala. Jednym słowem mówiąc według mnie oczywiście, knight jest do zarabiania i botowania 8o :cup: Obecnie gram paladynem i na niego głosuje.:cup: Popieram paladyna shielding rośnie tak jak knightowi, a dist o wiele szybciej. Do tego takie hity sie sadzi :D, jest dobry pod względem magii także:) Jedyny minus pala według mnie to amunicja, która nie pozwala ci na kilkugodzinne expienie tak jak knight, ale i tak jest good :cup: Zachęcam do gry palkiem ;) B) 8o |
Knightem gram ;)
|
Ek
Ja gram Elite Knight:cup:. Poboba mi się także paladin ale głos na EK
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |