![]() |
Cytuj:
1. Data zmiany: 27.09.2007. 2. Przez ten czas mialem dwumiesieczny retired, wiec nie wiedzialem. 3. Nie mam zamiaru sprawdzac codziennie kazdego posta, bo "moze sie regulamin zmienil", bo to bezsensowne. 4. Jezel do KAZDEGO tematu beda wstawiane surowe regulaminy, to ja dziekuje bardzo. Nie chce powtorki z trollami, ze co nie napiszesz to troll/karmienie trolla. |
To ma być Temat - Album - w dziale Tajemnice Rookgaardu ...
I ten regulamin pozwala na dość mało możliwości zaprezentowania swych fotek. Bo poziomy muszą być co 5 le - 5, 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 105. A inne fotki mogą być publikowane jako nadzwyczajne wydarzenia ... Ale dla każdego z nas jest to coś innego ... więc kurcze szkoda. Bo naprawdę wiele fotek jest w każdym razie jak dla mnie ciekawych a nie będą tutaj publikowane z racji obaw przed krytyką w stylu "To nie miejsce na tego typu zdjęcia". Myślę, że regulamin powinien zostać zmieniony na mniej rygorystyczny. A jak nie to niech powstanie temat w którym będzie można zamieszczać każdą fotkę jaką się chcę z Rookgaardu oczywiście. |
Nie byłem tutaj od groma czasu, a powyższe posty Scoobla i Hakuoha były pierwszymi jakie zobaczyłem.
Ten schemat "co 5 lvli" został dopisany bez mojej wiedzy i nie miałem o nim przez dłuższy czas pojęcia (btw. ale te mody się panoszą...)... także już edytuję spowrotem do "30 lvla". Przepraaaaaszam, ale nie miałem o tym pojęcia :( . @Dindsuk, pewnie się cieszysz, że mogłeś kogoś pouczyć, nie? |
jes of kors jestem podjarany jak nigdy -.-
|
@Hakouh
Jak nie bedziesz teraz expic to obiecuje, ze Cie niedlugo dogonie ;) Gratz! :) |
Przebywając na Calmerze czułem się onieśmielony mogąc dotknąć boskiego ciała Eldwarda, wdychać jego orczy zapach i słuchać jego jakże melodyjnego głosu :*
Y'all |
@Cinek
to moze zrobisz jeszcze ss z miejscem gdzie prowadzi tp i drugi ss z miejscem gdzie laduja rzeczy po wrzuceniu |
Tp prowadzi czlowieka w 3 sqm na wprost poza pokoj final roomu (od drzwi).
Kiedy wrzucisz tam itema, to leci o 1 sqm w gore i na prwo (na ukos). xD @down Jest. Item nie robil questa, aby tam poplynac. |
Wezmy pod uwage zolwie w liberty bay, wchodzisz na zolwia teleportuje cie na inna wyspe , wrzucasz item teleportuje go 3 sqm w tyl od tp.
Nie ma w tym nic dziwnego ... |
@up
Jest w tym coś dziwnego ale trzeba pomyśleć.. hmm... |
Jeżeli jest tp(!) po wejsciu do ktorego, wychodzimy przez 2gi tp, to item zrobi tak samo jak my. Lecz jeśli wejdziecie do tp, i wylądujecie w miejscu bez tp, to item ZAWSZE wyleci nie w miejscu przeznaczenia, tylko gdzieś obok teleportu. Więc hmm... Co dało wam to odkrycie? Nic. Jeżeli jakoś da sie dostać przez ten teleport gdziekolwiek indziej niż jego dotychczasowy cel, to napewno nie jest to związane z tym teleportowaniem sie itanz.
|
Pierd#$%#$. Zapewne nigdy nie bawiles sie w twn. OTS i podejrzewam, ze nei wiesz jak powstaja teleporty... Kiedy taki jeden postawisz, to ustawiasz w nim gdzie ma byc wszystko teleportowane. Byc moze i masz ciut racji, ale ja nie widze sensu by zwykly teleport ewakuacyjny mial byc jakims specialnym, ktory gdzies indziej wyrzuca itemy, a gdzie indziej graczy...
@down Moze i masz racje, ale przeciez wiem, ze nie wiem co bym nie napisal, to tera bedziesz przeciw mnie... |
Eh, OTS... Ale zauwaz, ze tak ma chyba kazdy TP w Tibii, a jesli nie to mnie poprawcie...
|
Siemka, jestem tu nowy więc nie wiem ;-)
Ten Mowicz Rookstayer to ma ten Iron Helmet ? |
Nie, to jest fake.
|
Dlaczego mam wrażenie, że ten pan to Mówicz?
Mmm, nie ważne. |
(bo chce zrobic szum w okol siebie wypisujac offtopy :O)
@up nie wiem. |
@ Wojownik Xiaolin
GZGZ 46 lvl dla twojego bota. Tylko zanim wstawisz nastepnego idiotycznego posta to poczytaj regulamin tematu. Mozliwe ze nie masz awansu na 45 bo przeciez przy wiekszosci awansow nie ma cie przy kompie. Aa i te pawy ukladaja sie w jakis ksztalt? Widac cyferek jeszcze nie opanowales. Botuj dalej, a w koncu zobaczysz czerwony napis w profilu. @ Inni uzytkownicy forum Przepraszam za ton wypowiedzi ale nie mam szacunku do botterow ktorzy chwala sie "swoimi" wyczynami... |
Wojownik Xiaolin-Bot
^^ W pełni zgadzam się z przedmówcą. Jako iż jesteśmy z jednego świata dobrze znamy wojownika. Jest to po prostu zwykły botter. Powoli zaczynam wierzyc, że pozycję GameMastera zlikwidowano...
Żeby nie było, że rzucamy słowa na wiatr, mały dowodzik: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37672 Film ukazuje jak Wojownik Xiaolin używa bota. |
@Rookero de'Master(MegaRobal)
Oczywiście gz i pozdro. @Wojownik Xiaolin Nie wiem jak to z tym botem jest, no ale i tak gz. |
#Mega_RobalXXL
Mógłbyś się pofatygować o pełne screeny? Mam na myśli pasek startu i górny pasek tibii(tam gdzie przeważnie pisze ilośc expa do następnego lvla )? Oczywiście gratulacje. |
@adriaanek
Wielkie gz i pozdro. |
@Mic 12
Trapnełes go jak bocił ? @Reszta GZ All I Pozdro xD |
@up
chyba logiczne ze jak bocil. GRATY Lem :P Teraz jeszcze tylko ban dla niego i bedzie wszystko w jak najlepszym pozadku xD |
No gz ubicia i tych adv, ale dlaczego wy cały czas przycinacie pasek zadań i pasek u góry?
|
@up
Bo uosu robi takie forki? Niechce mi sie pierdzielic z paintem i zapisywaniem tak sobie tylko nacisne jeden przycisk i koniec fotka zapisana.... Pozdrawiam |
Bercik:
BP sheng items zarąbisty :P "Using one of 17 magic light wands..." :D |
17mlw... naprawdę niesamowite osiągnięcie :D Moje gratulacje! :)
|
"Gratulacje" dla Bottera
"Gratulacje" dla Wojownik Xiaolin. Największego bottera na naszym serwerze. Umieszczanie tutaj zdjęc przez ciebie jest naprawdę śmieszne. Dosyc niedawno umieszczałem tutaj zdjęcia jak giniesz w trapie podczas "botowania".
Odsyłam do pięknych zdjęc z trapa: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=68466&page=29 Oraz dodaję filmik, który pokazuje że Wojownik to zwykły botter... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/37672 Mic_12 @down Nie chcę się z tOBĄ spierac, żeby nie robic w tym temacie "burdelu". Powiem krótko: rozwaliło mnie to co napisałeś. Dowodów brak, ortografii brak, mózgu brak? Poza tym nie zależy nam czy kolejny botter nas wyprzedzi, gramy dla przyjemności nie dla rankingu. |
Heh..
Jakie to życie jest nieuczciwe, nieprawdasz Lemirel i Regandzie. Obydwoje zawsze byliście lepsi odemnie, teraz role sie odwróciły nie muszisz płaka publicznie że nei dajesz sobie rady. Wiem że też botowałeś na trolach skiluja wkoncu pare kwatkow zarobilem, dzieki tobie.
|
Drogi Samurajeku,
Biorąc pod uwagę zgromadzone dowody, to Ty tutaj jesteś botterem, więc takie publiczne bezdowodowe pisanie, że ktoś botuje jest nie na miejscu. Jeśli chcesz poprowadzić konwersację na ten temat, odsyłam Cie na prywatne wiadomości do danej osoby. |
Temat "album" jak najbardziej spadł na psy,
nikt nie dodaje ciekawych zdjęć, co więcej, tych gorszych zdjęć także nikt nie zamieszcza. Jesteście pewni że wprowadzenie regulaminu było dobrym pomysłem? |
Gratuluje wszystkim osiągnięcia takich wyników na rooku :)
|
@wiele postów up
Jak odznaczysz "Only Game Area (800x600)" Czy coś takiego to będzie robiło wraz z paskiem zadań. Gz lvl's... Jednak chyba ładniej by było, gdyby zamieszczane były tylko równe adv. |
:) dalej rookstayerrzy :D pozdrówka z guardii
|
@Melman92
Heh niezły farcik ;] Gratuluje :D |
@up
Przecież on łamie zasady. Nawet jak lootem jest MLW, to nie można. Regulamin zabrania |
@Prezydent_czuwa (GZ nick)
A Ty może nie łamiesz regulaminu?...awans na 22 poziom NIE MOŻE sie tu pojawic więc sie nie wypowiadaj... "1. Jeżeli wstawiasz zdjęcie z awansem: - lvla, to nie mniejszy niż awans na level 30" Pozdrawiam |
Gratki Amerku, ale nie botuj już na Trollach, bo Cię szatan dopadnie. :o
|
Wole wybijać wszystko twojemu NG Alucardzie, ciekawe jak sie teraz podzielisz z Cezetem? Bo 2 boty, ja, kathe i kilka noobków na paccu to masakra troche.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:22. |