![]() |
Moje:
utevo lux "" CIEMNOŚĆ WIDZE!!! WIDZE CIEMNOŚĆ!!! utevo gran lux "" GDY CIEMNO JAK W DUPIE |
Utevo res....... "Pokemoooonsssss !1!1!1!11!
Otani gran hor "Dalej, dalej wrotki gadżeta !!! Exevo mort hur "bÓm szaka maka- nie podskakuj do polaakaa !!! (obojetnie jaki czar "Uga-Buga! Czary- mary! Twoja stara to twój stary! :cup:8o:D B);):p |
moje :)
Exori Flam " open the fire !!! utani hur " go,go,go !!! albo " berek!!! exori gran " ale mnie wkur*****!!! Utevo Res Ina " xxx " impossible is nothing!!! Exevo Gran Mas Vis " don't f*** with grandma!!! exevo gran mas flam " no i co teraz powiecie? |
Nie wiem czy bylo ale mam 1 :
Exori ""Moje exori cie rozpie****i :) |
utani hur "" ¸.· ¨`·.¸ |`¨¨¨¨| ¸.·` ¸.· | | ¸.·` ¸.· | |¸.· `` ·.¸ ¸.·`..··``|______|
wpiszcie to, zobaczycie co wyjdzie ^^ |
A to sa moje :P
Exura "" Buch Puch Mini Uh Idzie w Ruch :) Exana Pox ""Apap i po bolu :) a to 1 uslyszalem kiedys: utani hur "" Nawet Kubica mnie nie dogoni :] |
utevo lux "nie boje sie gdy swiatlo znika bo mam latarke panasonica
exura "jogobella exura gran" danone exura vita "actimel |
utevo lux "nie boje sie, gdy ciemno jest, bo mam... utevo lux
|
pamieta ktoś może taki dopisek do ue bo szukałem i nie znalazłem pisany takim fachowym językiem? jakby ktoś miał to miałbym prośbe żeby go tu zamieścić :p
|
Moje Własne ;)
Exura vita "" I Will Live 4 ever Utani Hur"" So Bye Bye Exori Gran"" Drink Pepsi To Be Sexy Utani Gran Hur"" Catch Me ! Exevo Gran Mas Vis"" Go To Hell B!tch.. |
Exeta res ""Ten, który się was nie boi, oto przed wami stoi..."
Utani Hur ""Ale wystarczy, że przywalę łokciem i znów za*******asz jak królik po koksie..." |
utevo lux "FLASHBANG!"
utani hur "gtg" exura "snickes" adori vita vis "Evil UH" |
utani gran hur ""przez ogrody i trawniki zap...dala myszka mikey za nia donald ciezko sapie czekaj ku..o ja cie zlapie
utevo lux ""ciemno jak w dupie ale torcha nie kupie utani gran hur "" lapy lapy cztery lapy a na lapach dwarf garbaty kto dogoni mnie kto dogoni mnie moze drag moze ale ty chuju nie :baby: |
A to moje:
UtAnI HuR """"Lapy, Lapy 4 Lapy. A na lapach Dwarf Garbaty :] Kto dogoni mnie? Kto dogoni mnie? Moze drag, moze lag :( A Ty Huju nie! |
Moje:
Utamo vita "I możesz mi nafikać :P Exevo Flam Hur "Zapalić cię? xD |
Sorry jak by sie powtorzylo ale nie chcialo mi sie czytac calego
Exevo gran mas vis ""Co ty teraz powiesz na to ku**o dzi**o pi**o szm**o Exura gran ""Lepsze niz polski szpital Exura ""Gowno daje ale sie przydaje |
Filipek Knight [99]: utani hur "" Trzymaj sie ramy bo s*******amyyyy.....
:d |
Utani hur "Policja spier**lamy..." xD
|
Exiva "nick ""Gdzie jest bobas?
Exura ""Mini, mini, mini UH Utani gran hur ""Twoja stara jeździ pociągiem na de_train |
Utani Hur ""666 km/h Xd
ExOri "" -.- eXoRi HuR "" Ziu... ExoRi GrAn "" Time to Die Bitch Exeta res "" Come to me Bitch |
exura"" Padłeś, powstań PIERDNIJ SE :D
|
ExUrA "Power Up! Pierdnij Znow!
ExUrA ViTa "The Jedi Power! Exevo Gran Mas Frigo "I like your Grandma! Utevo Lux "Nie boje sie, gdy swiatlo znika, bo mam latarke PANASONICA! Utevo Vis Lus "Nie boje sie gdy swiatlo znika, bo mam Reflektor PANASONICA! |
Ja widzialem
Utani gran Hur "Lece bo chce lece bo pk goni mnie czy mam uh'y czy nie lece bo zabije mnie OWN3D? |
Exana pox "Zainwestuj w Tick Tacki bo ci jedzie" 8o sam se wymyslilem albo:
exura "zycie zycie jest nowela raz przychodzi raz odhodzi" XDB) |
Exori "" Die motherfucker die !
exura "" gul,gul,gul, yeah, do you feel it fresh? |
Przeczytałem około 20stron tych podpisów i wszystkie były na maxa czerstwe. Nie widziałem ani jednego fajnego! W sumie nigdzie nie widzialem fajnego. Jedyny, który mi sie podobał, to był ten:
exevo gran mas vis ""uwaga dzieci ue leci :baby: |
@up: czerstwe, tak, ale twój wcale nie lepszy. ;[
@top: jedyny 'opis', jaki kiedykolwiek mnie rozbawił był czymś w stylu exevo gran mas vis ""z tego się pośmiej, puszczone na końcu wymiany zdań z cyklu 'twoja stara'. |
Kto chce spaść z krzesła?
Kiedy to zobaczyłem - spadłem z krzesła, a wy??
utani gran hur "" lecę bo chce, lecę bo stara z tasakiem goni mnie. czy jej ucieknę czy nie, biegnę bo chwile pożyć chcę lol XD |
Utani Hur "" Świzdu Gwizdu Lecę W Pi**u
|
Exeta res ""Pusc to mieso
xD |
Utevo Lux ""Ciemnosc, widze ciemnosc!
Utevo Lux ""I stala sie swiatlosc Utani Hur ""Przez podworze, przez ogrodek za*******a krasnoludek Utevo Res "Swamp Troll" ""Czy to nie twoja stara? Exura ""Power is back! |
exevo gran mas vis "i co sie tak zajarałeś ^^
|
Moje Best ;)
exevo pan" MCDonald i lovin it exevo gran mas vis"Sorry wrong hotkey exevo gran mas vis"Raz dwa trzy dzis wypadasz ty! exevo gran mas vis"Frankie is down! exevo gran mas vis"sry jadlem fasolke exevo gran mas vis"im gm nup! exura vita" Mom halp me plix! exana pox"bo zupa byla za slona utani gran hur"Dochodze,dochodze,zaraz bede,juz jestem, to ja PK'twoj utani hur"Run Forest run! |
exura gran...
exura gran ""uleczenie wielkich ran
exura ""g**no daje ale sie przydaje |
Exori gran ""czy to zoska czy to baska kazda pozna mego ptaszka
exura gran ""i nie dedam |
exevo gran mas vis """ jeb ci z buzy
|
Exori gran ""Norrisowy Polobrot ihhhaaaa
|
Exori Hur ""Uwaga dzieci ,taboret leci xD
|
Widzialem cos w stylu :
exeta res "" ~~ efekt axe ~~ Chociaz nie jest to bardzo zabawne, ale trzeba przyznac - dosc oryginalne ;) |
exura ""Aspirin na przeziebienie,;p Aspirin na ból xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29. |