Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Dreso 09-01-2007 10:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Namitura (Post 1182364)
Nom gipo elysia, wiekszośc nemesis thoria a ruin zostało samo na serwerze ze swoimi noob charami na mc i paroma "lojalnymi" polaczkami w stylu komanndoos, kauczuk, vatariel :)

Odp... sie od Vatariela. Co Ty wiesz o tym servie? W ogole czemu na jego temat sie wypowiadasz;) Zal dupe sciska? To on ma 130 palla. To on gra tu dalej. To on nigdy nikogo nie zdradzil i potrafi myslec. Moglby juz dawno dojsc sobie do Ruin ale jakos tego nie zrobil...majac przyjaciol po obu stronach jedynym wyjsciem jest neutralnosc. Btw. Ls popelniejac szereg bledow, a juz najwiekszym posmiewiskiem stali sie przez 5 dni pokoju, udowodnili ze nie sa na tyle sprytni by wygrac ta wojne. Przez miesiac moze dwa bedzie panowal pokoj na Berylii...wojna jest nieunikniona...zbyt wilu dobrych graczy spotkalo na tych ziemiach.

Co do hakow...Ywis Akak, Nathocik...sami oddali passy w rece Ruin...takie sa skutki naiwnosci Polakow...ktorzy potwierdzili to 5 dniowym pokojem chociazby.

Corso 09-01-2007 14:00

co tam chlopaki zdobyliscie ? xd
13:58 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz.

13:58 You see 3 candies.
They weigh 0.15 oz.

13:58 You see red balloons.
It weighs 0.10 oz.

13:58 You see a fireworks rocket.
It weighs 1.00 oz.
Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.

13:58 You see a party trumpet.
It weighs 0.50 oz.

13:58 You see a bar of chocolate.
It weighs 0.10 oz.

Szkut 09-01-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1185160)
co to chlopaki zdobyliscie ? xd
13:58 You see a party hat (Arm:1).
It weighs 7.50 oz.

13:58 You see 3 candies.
They weigh 0.15 oz.

13:58 You see red balloons.
It weighs 0.10 oz.

13:58 You see a fireworks rocket.
It weighs 1.00 oz.
Do not use in your backpack or while asleep. Keep away from animals or children.

13:58 You see a party trumpet.
It weighs 0.50 oz.

13:58 You see a bar of chocolate.
It weighs 0.10 oz.

Niedlugo bedziesz tu gadac sam ze soba ale co tam.., Rzeczy urodzinowe do celebracji 10 urodzin tibii

Wala 09-01-2007 14:36

@Up

moze nie sam ze sobą ^^
a zreszta jak widać wypoiwadają sie tu ludzie którzy graja na innych serwach :p
PozdroB)

Guardian anubite 09-01-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreso (Post 1184980)
Odp... sie od Vatariela. Co Ty wiesz o tym servie? W ogole czemu na jego temat sie wypowiadasz;) Zal dupe sciska? To on ma 130 palla. To on gra tu dalej. To on nigdy nikogo nie zdradzil i potrafi myslec. Moglby juz dawno dojsc sobie do Ruin ale jakos tego nie zrobil...majac przyjaciol po obu stronach jedynym wyjsciem jest neutralnosc. Btw. Ls popelniejac szereg bledow, a juz najwiekszym posmiewiskiem stali sie przez 5 dni pokoju, udowodnili ze nie sa na tyle sprytni by wygrac ta wojne. Przez miesiac moze dwa bedzie panowal pokoj na Berylii...wojna jest nieunikniona...zbyt wilu dobrych graczy spotkalo na tych ziemiach.

Co do hakow...Ywis Akak, Nathocik...sami oddali passy w rece Ruin...takie sa skutki naiwnosci Polakow...ktorzy potwierdzili to 5 dniowym pokojem chociazby.

witamy adwokata vatariela , weź może i zatrudnię cie do mojej obrony! Za pewne on jest na tyle inteligenty by sam się odowłać do oskarżen co zrobił wyżej.
Oddali passy.. w jaki sposób?? tak sobie na prv?? Ciekawe .. powiedz coś więcej.

71fifi 09-01-2007 18:57

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1185272)
witamy adwokata vatariela , weź może i zatrudnię cie do mojej obrony! Za pewne on jest na tyle inteligenty by sam się odowłać do oskarżen co zrobił wyżej.
Oddali passy.. w jaki sposób?? tak sobie na prv?? Ciekawe .. powiedz coś więcej.

PO:
1. Pomysl logicznie jak by Dreso nieznam Vaty to by sie nie odzywal...
2. PO h... Sie WTRACASZ JAK NIEwiesz o co chodzi...
3 Vata jest inteligentny co nie Rafal??:D:o

POzdro!!!

Dreso 09-01-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1185272)

Ciebie bym w zyciu nie bronil kapucynie. Co do passow:

Noobchar: Hi, Rizzlaa here...gimme pass fast, we goona attack!
Nathocik/Ywis akak: Ok, take: 2131213 jestemglabem

Vatariel 09-01-2007 19:23

03:05 An evil force sends his minions into the desert north of Darashia
03:08 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from theirintrusion.
03:09 The fabric of our world is weakened. It's coming ...
03:11 A demonic entity has found a way ito our plane. Fight it north of Darashia.

Najazd demonicznych sił na Darashie. Bardzo duże ilości Undead Minions (takie ds które używały sd wawe za max 260 dmg) ale również 3x boss:

Minishabaal (Diabolic Imp) summonował Diabolic Impa.
03:32 You lose 150 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 You lose 168 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 You lose 218 hitpoints due to an attack by Minishabaal.
03:32 Vatariel [130]: Exura Vita
03:32 Xavorz [106]: utani hur
03:32 You lose 160 hitpoints due to Minishabaal.

Bones (Undead Dragon)
03:39 You lose 52 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39 You lose 132 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39You lose 145 hitpoints due to an attack by Bones.
03:39 You lose 301 hitpoints due to an attack by Bones.

Fluffy (Hellhound)
03:21 You lose 169 hitpoints due to an attack by Fluffy.
03:21 You lose 211 hitpoints due to an attack by Fluffy.

Zabiliśmy Bones (Surprise bag, Demonic Essence, Soul Orbi i gp) i Fluffy (surprise bag i około 200gp) a Minishabaala nie mieliśmy jak (leczył się szybko i znikał) bo walczyłem tylko ja Meddow i Xavorz z czego ten ostatni padł :(

Guardian anubite 09-01-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dreso (Post 1186199)
Ciebie bym w zyciu nie bronil kapucynie. Co do passow:

Noobchar: Hi, Rizzlaa here...gimme pass fast, we goona attack!
Nathocik/Ywis akak: Ok, take: 2131213 jestemglabem

Juz mi powiedzieli o tym i zlewalem z tego 30minut jak mozna byc takim noobem i podac passy.

Diuks 09-01-2007 22:40

Byl atak na darashie przed chwila

Zapowiadał się tak
-22:05 Something sinister is going on in the desert north of Darashia
-22:09 An evil force sends his minions into the desert north of Darashia
-22:12 The forces of evil are preparing for something evil to invade our plane of existence. Defend the desert north of Darashis from their intrusion.
-22:13 The fabric of our world is weakened. It's coming ...
-22:15 A demonic entity has found a way ito our plane. Fight it north of Darashia.

Pare Hitów xD
22:17 You lose 236 mana blocking an attack by Bones.
22:20 You lose 107 mana blocking an attack by an undead minion.
22:20 You lose 555 mana blocking an attack by Zavil. - Bylo wesolo ^^ [UE]
Duzo tego shitu naszlo
22:23 You lose 223 mana blocking an attack by Minishabaal.

Byl jeszce Diabolic Imp ale nie zdarzyl mi zadac hitu ^^

Fluffy ani Undead Dragon nie bylo ;( Ogólnie fajny, na poczatku bylo wesolo potem juz ponad polowa ruinu sie zjawila i wycieli wszystko w pył.

Abun 10-01-2007 01:23

Najlepiej byc neutralnym. Expilem sobie spokojnie to Ruin przyszlo i mnie zabili. Msg do Excail'a, powiedzial ze nic o tym nie wie ale sie dowie. Wiecej mi nie odpisal mimo tego ze go spamowalem, ale co sie dziwic, co chlopak mialby powiedziec? Spanish czesc Ruin sie wymyka spod kontroli i server jest stracony. Powodzenia w graniu na pustym serwerze, dowodzonym przed tych glabow. Nie dadza nikomu pograc bo oni sa z Hiszpani - najbardziej rasistowskiego kraju chyba pod sloncem. ;(

Guardian anubite 10-01-2007 07:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abun (Post 1187369)
Najlepiej byc neutralnym. Expilem sobie spokojnie to Ruin przyszlo i mnie zabili. Msg do Excail'a, powiedzial ze nic o tym nie wie ale sie dowie. Wiecej mi nie odpisal mimo tego ze go spamowalem, ale co sie dziwic, co chlopak mialby powiedziec? Spanish czesc Ruin sie wymyka spod kontroli i server jest stracony. Powodzenia w graniu na pustym serwerze, dowodzonym przed tych glabow. Nie dadza nikomu pograc bo oni sa z Hiszpani - najbardziej rasistowskiego kraju chyba pod sloncem. ;(

Rozśmieszasz mnie , nie płacz koleś. Sam wybrałeś server pvp , chcesz spokojnie grać to masz pare serwerów non pvp tam idz. Pvp wiesz co to znaczy?? Mogą zabić każdego , kiedy chcą i ile chcą tak żeby bana niedostać za unju~~ , Nie musza podować powodu zabicia cię to nie jest rl zycie że jest sąd:Kowalski jak to było i za co zabiliście Nowaka. Więc nie płacz teraz na forum i albo idz na nonpvp albo wczuj się w sytuację na serwerze.

krzysiek033 10-01-2007 08:18

Guardian ale ty glab jestes!!! Chlopaka zajebali za to ze jest pl i ze sobie gra na "ich" serwie. To nie jest normalne ze najsilniejsza gildia robi Random PK wiec nie pierdol mi o pvp i no-pvp. Chyba ze wg ciebie to normalne to spox. A pozatym, poco sie podlizujesz Ruin skoro i tak nie grasz juz tu? Kiedy LS wygrywalo to byles za nimi a teraz zmiana. Ruin dazy do tego ze na serwie nikt gral nie bedzie oprucz nich. jeszcze chwila i w tym poscie bedziecie sobie pogadywac w max 5 osob: Super Corso, jego podlizywacze i....Vatariel ktory ma tylu przyjaciol wszedzie ze sie cipil dolaczyc do wojny. Ale co, skoro jest taki przyjacielski ;).

Dreso 10-01-2007 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzysiek033 (Post 1187492)
Guardian ale ty glab jestes!!! Chlopaka zajebali za to ze jest pl i ze sobie gra na "ich" serwie. To nie jest normalne ze najsilniejsza gildia robi Random PK wiec nie pierdol mi o pvp i no-pvp. Chyba ze wg ciebie to normalne to spox. A pozatym, poco sie podlizujesz Ruin skoro i tak nie grasz juz tu? Kiedy LS wygrywalo to byles za nimi a teraz zmiana. Ruin dazy do tego ze na serwie nikt gral nie bedzie oprucz nich. jeszcze chwila i w tym poscie bedziecie sobie pogadywac w max 5 osob: Super Corso, jego podlizywacze i....Vatariel ktory ma tylu przyjaciol wszedzie ze sie cipil dolaczyc do wojny. Ale co, skoro jest taki przyjacielski ;).

A do kogo mial dolaczyc i po co?;) Wytlumaczcie to, bo co chwila jakis kasztan sie wali do Vatariela, chyba za to ze on juz swoje tu przeszedl? No ma przyjaciol, a Ty nie? Szkoda, chcesz zostac moim kolegOM?

Vatariel 10-01-2007 14:29

Cytuj:

Akurat ja w wojnie Lifestyle vs Khood brałem udział (nawet padałem i fragowałem podczas gdy niektórzy niewalczyli) z tym że GiPO nie chciało puścić kilku osób free no to wraz z kilkoma Polakami opuściłem Ls. Ci Polacy w większości dołączyli po jakimś czasie spowrotem a ja od tamtej porty nie walczyłem... ale to już pisałem w tym temacie kilkadziesiąt stron wcześniej. PS: Wojny już nie ma...

Guardian anubite 10-01-2007 15:05

Cytuj:

Jak nie lubi smierci to niech idzie na nonpvp , to normalka że ci co rządza zabijają też bym tak robił. Na beryli gram i mam się dobrze , a czemu nie trzymam z ls juz?? hmm jedna odpowiedz jest w moim podpisie a dwie pozostałem zostawiam dla tych co to interesuję.

Rev'ico 10-01-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1187905)
Jak nie lubi smierci to niech idzie na nonpvp , to normalka że ci co rządza zabijają też bym tak robił. Na beryli gram i mam się dobrze , a czemu nie trzymam z ls juz?? hmm jedna odpowiedz jest w moim podpisie a dwie pozostałem zostawiam dla tych co to interesuję.

twoj opis jest zalosny , a malozo to nowy owner... ci co sa wtajemniczeni wiedza kto to ... zaall guardian oj zaal...

Guardian anubite 10-01-2007 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1188256)
twoj opis jest zalosny , a malozo to nowy owner... ci co sa wtajemniczeni wiedza kto to ... zaall guardian oj zaal...

Nie obchdozi mnie czy nowy czy nie , nie wiem który moj podpis jest dot. maloza którego znałem. Zresztą i tak ls na elysi juz gra pełną parą.

Floy 10-01-2007 17:48

lol...Malozo to Poncek?

Exodus 10-01-2007 17:50

Na początku Guardian był pośmiewiskiem forum , potem pałeczkę przejał Corso ale Guardian znów powrócił na fotel lidera. Hahahah

Rev'ico 10-01-2007 17:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1188370)
Nie obchdozi mnie czy nowy czy nie , nie wiem który moj podpis jest dot. maloza którego znałem. Zresztą i tak ls na elysi juz gra pełną parą.

taaa gra na elysi PO *uju fest , kiedy wlasnie sa tam online 3 osoby ( czytaj Gipo) wiec po co piszesz cos o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Floy (Post 1188390)
lol...Malozo to Poncek?

Nie malozo to nie poncek :) ale poncek tez ma juz wysokie chary ( 2 ! ) na beryli :)

Szkut 10-01-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1188417)
taaa gra na elysi PO *uju fest , kiedy wlasnie sa tam online 3 osoby ( czytaj Gipo) wiec po co piszesz cos o czym nie masz ZIELONEGO POJĘCIA ?

Nie malozo to nie poncek :) ale poncek tez ma juz wysokie chary ( 2 ! ) na beryli :)

A ty jedziesz dalej berylie? :p

Guardian anubite 10-01-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1188417)

Co z tego że macie wysokie 2chary jak nie umiecie walczyć ahahahahahahahahaahahahahaha. HAIL TEAM < HAIL LOYAL>HAIL HONOUR!! Do zobczenia na battle.

krzysiek033 10-01-2007 18:58

Dobrze ze Guardian i Corso potrafia walczyc bo by Berylia stracona byla.

Rev'ico 10-01-2007 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1188592)
Co z tego że macie wysokie 2chary jak nie umiecie walczyć ahahahahahahahahaahahahahaha. HAIL TEAM < HAIL LOYAL>HAIL HONOUR!! Do zobczenia na battle.

Kretynie a ja mowilem ze " my mamy? " napisalem ze poncek ma , naucz sie czytac IDIOTO. ok " Nieumiemy walczyc " bo WIELKI GUARDIAN PAN TIBI , SUPER STRATEG I WOJOWNIK NAM TO POWIEDZIAŁ !:(

btw ciekawe co by nasz mistrz zrobil , gdyby do dyspozycji mial 15-20 osób kiedy na beryli ruin ciagle ma online 25-30 ... pewnie by swoim super charem (kupionym [guardain anubite ] , badz wysharowanym w 3-4 osoby ( tathous ) poszedl i ZNISZCZYL BY WSYZTSKICH SAM !!!! VIVAAAT VIVAT NIECH ZYJE NASZ PAN TEMPOGLOWY GUARDIAN _/

musze zrobic sobie przerwe od forum , bo sie tu wykoncze...

pozdro dla PRAWIE wszytskich. ^^

Guardian anubite 10-01-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1188683)
Kretynie a ja mowilem ze " my mamy? " napisalem ze poncek ma , naucz sie czytac IDIOTO. ok " Nieumiemy walczyc " bo WIELKI GUARDIAN PAN TIBI , SUPER STRATEG I WOJOWNIK NAM TO POWIEDZIAŁ !:(

btw ciekawe co by nasz mistrz zrobil , gdyby do dyspozycji mial 15-20 osób kiedy na beryli ruin ciagle ma online 25-30 ... pewnie by swoim super charem (kupionym [guardain anubite ] , badz wysharowanym w 3-4 osoby ( tathous ) poszedl i ZNISZCZYL BY WSYZTSKICH SAM !!!! VIVAAAT VIVAT NIECH ZYJE NASZ PAN TEMPOGLOWY GUARDIAN _/

musze zrobic sobie przerwe od forum , bo sie tu wykoncze...

pozdro dla PRAWIE wszytskich. ^^

Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie :) bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.

Zanaffar 10-01-2007 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1188829)
Weź stary obejrzyj filmiki z wojen, jesteście najśmieszniejszą gildią jaka jest na tibi (Nemesis se) , bo Lifestyle ma troche pojęcie o walkach ale tez nie za duże. Zobacz sobie thorie.. lub inne serwy i zobacz jak się walczy. a ploty z forum o moich charach to zachwaj dla siebie :) bo jesteś lamer i to ja expie a nie ty! Widac ze ty tylko jestes wporządku do kogos jak ktos cię broni na forum bo jak napisałem prawde odrazu sie wkurzasz.. Prawda w oczy kole.

hahaha moze Nemesis se jest troche smieszne ale .....
uwazasz ze ls nie ma pojecia o walkach.... jak widac na tym srevie spotkaly sie same noby ktore nie potrafia walczyc;( ;( takie jak np. revi'co, rizzlaa, aga, poncek, jonzz, clodachu etc mozna dlugo wymieniac
na thori sa az tacy zaje*** gracze?? pewnie tam wojny wygladaja jak wojny unitow i deltoro- ups deltoro to przeciez nuupy bo graja, grali tez na beryli
hmmm jak wydac na beryli jest tylko 2 kozakow 8o 8o
a wonjny na beryli byli raczej obwite... same za siebie mowili liczby fragow i top fragerzy

Guardian anubite 10-01-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zanaffar (Post 1188925)
hahaha moze Nemesis se jest troche smieszne ale .....
uwazasz ze ls nie ma pojecia o walkach.... jak widac na tym srevie spotkaly sie same noby ktore nie potrafia walczyc;( ;( takie jak np. revi'co, rizzlaa, aga, poncek, jonzz, clodachu etc mozna dlugo wymieniac
na thori sa az tacy zaje*** gracze?? pewnie tam wojny wygladaja jak wojny unitow i deltoro- ups deltoro to przeciez nuupy bo graja, grali tez na beryli
hmmm jak wydac na beryli jest tylko 2 kozakow 8o 8o
a wonjny na beryli byli raczej obwite... same za siebie mowili liczby fragow i top fragerzy

Lolu , na tyle ludzi i taki czas to fragów jest malutko. Na thori widziałeś kedyś wojne??.. zreszta ja podałem to jako przykład. a tych co wymieniłeś to nie wszyscy nooby , i też zalezy który owner:D

Szkut 10-01-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1188951)
Lolu , na tyle ludzi i taki czas to fragów jest malutko. Na thori widziałeś kedyś wojne??.. zreszta ja podałem to jako przykład. a tych co wymieniłeś to nie wszyscy nooby , i też zalezy który owner:D

Po twoich wypowiedziach dochodze do 2 wnioskow

1)Jestes strasznym lizodupem, i w dupie ci wrze i myslisz jak tu zostac na berylii
2)Corso wyssal ci mozg

Guardian anubite 10-01-2007 21:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szkut (Post 1188968)
Po twoich wypowiedziach dochodze do 2 wnioskow

1)Jestes strasznym lizodupem, i w dupie ci wrze i myslisz jak tu zostac na berylii
2)Corso wyssal ci mozg

Nikomu się nie podlizuje :) pisze co myśle.

Rev'ico 10-01-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1188829)

ty expisz? i co wbiles sobie wymarzony 50 lvl? aaha i widac ze wojny znasz tylko z filmikow co widac po twojej wypowiedzi WIEC GÓWNO KU*WA WIESZ O NICH PRAWDA JEST TAKA ZE NIEMASZ POJECIA O WOJNIE , a to ze berylia to zeczywiscie swiat noobowych gildi heh , Del'toro z isary , kh z novej , Black Widows z Aldory ... . W oczy kole ze ty expisz? ok , ja w tym czasie co ty wbiles sobie 50 + tym nowym charem wbilem 3 takie 50+ na innych swiatach gdzie pekowalismy pozniej for fun z ziiomami :)
Pozatym jak mozesz kogos oceniac ( jesli chodzi o wojne) skoro masz WIELKIE 0 doswiadczenia ?

Kajn 10-01-2007 22:41

Guardian najpierw kibicujesz ostro ls teraz ich wyzywasz a ruin jest cool.
zal troche.I nie uwazam ze na thoria sa lepsze wojny rotfl tam nic nie ma serwer zje**** a ss erik rizzlaa pomagal w wojnie.

btw. ciekawe czy kajn odkopie sova.lol zal troche ze musze patrzec na byly char na ktorym gra $%^&* xd

Ravuse 10-01-2007 23:49

nie ma szans, stoi x noob charow z nagramym macro na rzucanie gowien ... 1 osoba nie wygra z kilkoma

bye bye sov

Rev'ico 11-01-2007 04:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1189399)
nie ma szans, stoi x noob charow z nagramym macro na rzucanie gowien ... 1 osoba nie wygra z kilkoma

bye bye sov

cóz , ciezko wygrac z NAJWIEKSZA gildia NAJWIEKSZYCH cheaterów w Tibi...

Guardian anubite 11-01-2007 07:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1189501)
cóz , ciezko wygrac z NAJWIEKSZA gildia NAJWIEKSZYCH cheaterów w Tibi...

TA dalej uzywaj wymówki ze mają bota . Prosze bardzo ale to już sie robi nudne bo wy tez bota macie.Co do moich charów to gówno wiesz , bo to co ja zrobilem sam jednym charem to jakby podzielic twojego chara na 2 (ty i brat) to jedno wyjdzie. A co do tego że byłem za ls i zmiana zdań , no cuż ludzie się zmieniają.
Widzę Daffy wrócił , może coś zrobicie ciekawego. Zycze powodzenia.

Rev'ico 11-01-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1189548)
TA dalej uzywaj wymówki ze mają bota . Prosze bardzo ale to już sie robi nudne bo wy tez bota macie.Co do moich charów to gówno wiesz , bo to co ja zrobilem sam jednym charem to jakby podzielic twojego chara na 2 (ty i brat) to jedno wyjdzie. A co do tego że byłem za ls i zmiana zdań , no cuż ludzie się zmieniają.
Widzę Daffy wrócił , może coś zrobicie ciekawego. Zycze powodzenia.

jak zawsze , nieczytasz ze zrozumieniem napisalem ze MAJA NALEPRZEGO BOTA, i sa NAJWIEKSZYMI cheaterami , uzywaja tego blackd do wszystkiego! nawet do glupiego zasmiecania depot :baby:

Guardian anubite 11-01-2007 12:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1189705)
jak zawsze , nieczytasz ze zrozumieniem napisalem ze MAJA NALEPRZEGO BOTA, i sa NAJWIEKSZYMI cheaterami , uzywaja tego blackd do wszystkiego! nawet do glupiego zasmiecania depot :baby:

Jestes głupi?? Mam Blackd , Tibiauto , Tibia bot Ng i tylko Blackd przewyższa War botem troche niz inne... a w reszcie można robić to samo więc nie używaj tanich wymowke. GZ sca straconego;p Nie jestem pewny czy stracił ale ktoś mi tak mówił :D

Corso 11-01-2007 14:04

Kajn stracil sova.

Rizzlaa powiedział, że to już koniec i że nie chce już walczyć i że berylia jest juz kh

Ravuse 11-01-2007 14:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Guardian anubite (Post 1189770)
Jestes głupi?? Mam Blackd , Tibiauto , Tibia bot Ng i tylko Blackd przewyższa War botem troche niz inne... a w reszcie można robić to samo więc nie używaj tanich wymowke. GZ sca straconego;p Nie jestem pewny czy stracił ale ktoś mi tak mówił :D

blackd przewyzsza te boty pod wieloma wzgledami wiec nie mow ze mozna robic to cale

jedyny + na strone ng (w stosunku do blackd) to duzo lepszy level spy

// Kajn stracil SoVa, Ruin go nie odkopalo

Floy 11-01-2007 15:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1189849)
Kajn stracil sova.

Rizzlaa powiedział, że to już koniec i że nie chce już walczyć i że berylia jest juz kh

Mimo wszystko....Gratulacje dla KH za wygranie wojny. Polacy raczej nie mają co grać na tym serwie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:00.