![]() |
|
Cytuj:
|
A skąd ta pewność ?
|
od wczoraj w Łącku są Mistrzostwa Polski w Muay Thai :]
|
bo gra w arsenalu, a ten klub to jak niszczarka do papieru - dajesz im czysta kartke, czasem dostaja nawet z kilkoma kreskami, a oni zamiast cos na niej narysowac strzepia ja ;[[[[[[[
|
Lista zawodników nominowanych do Złotej Piłki
Ukryty tekst:
Rozum podpowiada, że wygra Cristiano, ale po cichu liczę na Messiego;) Jakie są wasze typy? |
Cytuj:
a Wy? :D:D:D |
Apator - Unia
;< |
a ja liczę na Stevena albo Fernando :)
|
Za tamten sezon nie ma wątpliwości: CR7!
|
Adebayor
Pepe Toni Vidić Żirkow Moim zdaniem wręcz śmieszne... @Edit W sumie dużo więcej kandydatów nie ma żadnych szans... Po co ich aż tylu? Nie mogliby dać np. tylko Torresa, Ronaldo i Messiego? @Down A co zrobił w Lidze Mistrzów? Wielkie kupsko. Na wygranie czegoś takiego trzeba zasłużyć czymś więcej niż zdobywaniem bramek. Dlaczego nie ma Brożka? @Down Edit Kto cokolwiek powiedział o przypadkowych golach? Adebayor jako kandydat do złotej piłki jest śmieszny... Prawie na 100% wygra Cristiano Ronaldo, a drugi będzie Messi. |
@Up:
Ditto, żę jesteś głupi i niepoważny - no to wiedziałem od dawna. Przypadkowe gole, rotfl'n'lol. No, Adebayor drugi strzelec Premiership, śmieszne. |
Chcialbym aby wygral Benzema lub Arszawin ale wygra CR7.
edit: up* bynajmniej za to ze byl drugi go nie powinno byc Zlota Pilka nalezy sie najlepszemu,a nie drugiemu,trzeciemu czy piatemu. |
Ruch Chorzów wygrywa z Lechem Poznań 2:0 spadłem z krzesła....
|
Cytuj:
Cytuj:
@down a powiedz mi, ze lech ma realne szanse na chociazby mistrza kraju/puchar kraju/puchar ligi >_< |
Cytuj:
|
Cytuj:
apator wygrał :x Co do Złotej Piłki- Messi! Cytuj:
|
Cytuj:
|
Huhu ale deklasacja Romy przez Inter (0-4) :p a spokojnie moglo byc 2x tyle. Zawodnik meczu jak dla mnie Maicon,dawno tak dobrze wydolonosciowo zawodnika nie widzialem,atakuje,broni,kreuje gre.Ozdoba meczu bramka Obinny po przeplatance nad pilka strzal w gorny lewy rog bramki.
|
No i warto wspomnieć, że Milan wygrywa. Ronaldinho strzelił dwa gole. Wygląda na to, że inwestycja trafiona...
I tak go nie lubie. |
pisząc messi zastanowiliście się kiedyś nad tym co piszecie?
Wybór inny niż Cristiano Ronaldo będzie po prostu niesprawiedliwy. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |
|