![]() |
|
kurdee.. Zawsze jak anime ma ponad 50~ odc. to lapie dola. Tak sobie mysle ze juz koniec. Chyba juz nigdy niewezme sie za zadnego tasiemca. ;)
A ogladal ktos stay night? fajne? |
@UP
Fate stay night* Bardzo fajne anime, polecam ;) i mysle ze kazdy Ci poleci to anime... @Down Jak mogles tego nie ogladac? : o |
ta, Koszyk ma racje ja nie widziałem a i tak polecam,
od dziś lubię mion x shion pairing xDD |
FSN to jedno z moich ulubionych anime, polecam ; P.
Ostatnio zauważyłem, że w moim animezbiorze nie ma Chobits (btw. tam to mają mechy : P). Postanowiłem zrobic sobie powtórkę z rozrywki i obejrzec jeszcze raz. Jak zwykle śmieszne ; P. Poza tym ściągam Sinseiki Evangelion, choc nie wiem kiedy bym się za niego zabrał : <. |
@koszyk
nie, bo ja jestem inny : o oglądam to co chce , na co mam ochote @nari a jak ; D ja 2 razy całą mange przeczytałem (dumnie prezentuje sie na półeczce ^^) każdy wie ze PC ma wł. "tam" xD |
Cytuj:
|
to zamów w końcu : d
wydasz tylko 128zł (8 x 16zł) |
Cytuj:
|
prócz chobits polecam DN,Hellsinga,Hack, ; d mimo wszystko pod czas czytania mang(i) są inne przeżycia niż z anime ; d nawet jak ver. anime sie widziało...
|
@Kasiek
FSN jest boskiee ;> @Nari A NGE jeszcze bardziej! Ogladaj! |
Cytuj:
Widzialem cala serie 2 razy. Poszczegolne fragmenty nawet po 4-5 :P Dodatkowo, mam F/SN visual novel (mozna powiedziec, ze jest to ksiazka z muzyka i obrazkami w wydaniu komputerowym, w ktorej ty decydujesz, jak sie dalej potoczy akcja :P ) Co do visual novel - bardzo polecam. W porownaniu z gra, anime to 1/10 F/SN. Masz do wyboru 3 wielkie scenariusze, a kazdy z nich ma kilka(nascie?) roznych zakonczen i kilkadziesiat dylematow po drodze :P Ja, idac glownymi sciezkami, pierwsze dwa scenariusze ukonczylem w ~~48h (pelne 48h grania :) ) PS. Tak, jestem maniakiem F/SN :> |
Skończyłem oglądać 11, 12, 13 i 14 ep. Clannad After Story. Płakałem prawie cały czas*. Heh, piękne anime.
*-właściwie, to miałem łzy w oczach |
Dla mnie jedynym anime, przy ktorym plakalem bylo Air... : P
|
dla mnie żadnym, ale nie ktore jak NHK wyzwalały we mnie dziwne uczucie "rozpierającej radości i jednocześnie smutku " xD
|
@Rayza
No po tobie "normalnych" uczuc bym sie nie spodziewal xD |
jestem po 15ep ''Marcoss Frontier'' i jestem pod wrażeniem
oczywiście pozytywnym Ciekawa fabuła,dobrze dobrana muzyka narazie bez zarzutów ,chociaż średnio lubie ''kosmiczne bijatyki'' to akurat jest git : ) |
Cytuj:
|
@Up
Haai! Demo... suki desu~! |
em.... watashi omaesan raiku nimo xD
|
X(X(X(X(pOLISZ pLIZ X(X(X(:evul::evul::baby::baby:X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:47. |
|