![]() |
Siemenju!
Doszło do tego że zrobiłem swojego OTka na dedyku;o efekt 2miesiecznej ciężkiej pracy: www.thornera.net start dzis 20:00 Zapraszam wszystkich! :D wiekszosc info jest na strone, jakby ktos chcial poogladac ssy to here: http://www.tibiasoft.com/forum/showt...072#post102072 PS nie daje nikomu, nawet sobie(!) kasu/lvla/itemow czy czegokolwiek inaczej serwer nie bedzie mial szacunku a chce zeby 200-300osob bylo non stop online ;) |
To co wbija ktoś można się pobawić :)
|
|
Oj mordy mordy ;d
|
Cytuj:
|
eh pszemek co ta tibia z toba zrobila..
widze ze nic sie nie zmieniles no lifie a na tibi.com oczywiscie forum fajter zal mi cie lamo |
Cytuj:
Konrad + Krystian = <3 |
.......................................
|
Destroyer - Przemek jest spoko
nigdy go nie znalem xD ale nie lubilismy sie, teraz mamy wspolnego wroga. A gdzie reszta POLAKOW ? NIE BOJCIE SIE WALCZYC to tylko gra a wy placicie PA co miesiac i co miesiac obiecuja wam ze was nie ubija ... Postawcie sie i niech wam oni placa ... |
Soluś sie osrał? 8o
Janusz nie wieżę prosi o pomoc ludzi których latami u*******ał i beształ ahahaha Btw. komu polacy płacą co miesiąc? |
Cytuj:
nikogo nie prosze o pomoc apeluje tylko do tych ktorzy sa idiotami i placa takiemu leszczykowi jak ty oni tak dobrze lizac dupy xeosnarowi nie umieja a ty nie chcesz konkurencji to kazesz im placic za free Prawdziwy patriota z ciebie xD za mojej kadencji PA nie bylo xD |
Kto to jest Blindzenho?xD
btw.Solar Ty tez swego czasu napewno jakiegos paymenta zaplaciles i potrzebowales czasu,zeby zrozumiec,ze nie warto.Teraz daj innym czas aby zrozumieli to samo :P |
Cytuj:
W ciągu dalszym mi nie odpowiedziałeś, kto mi płacił za free? Odpowiedz z jak normalny człowiek... Siejesz tylko jakąś chorą propagandę... |
Widzę, że tu wszystko po staremu te same kłótnie :p
Coś z innej beczki wybiera ktoś się na Coke live festival do krakowa ?? |
witam. gram na silverze od dluzszego czasu i praktycznie wogole nikogo nie znam na serverze. jesli ktos jeszcze gra tu to prosilbym abyscie sie odzywali na nick "Brezze"
|
siema
elo kto chce zagrać na ots bo zbieram ekipe http://ambera.net
jak by coś pisać na ots pod nick rat tus |
heh
fajnie się kiedyś z wami na otsach pykało, na Silverze też, jeżeli chodzi o pk noob charami :D |
Siema!
Zaglądacie tu jeszcze? :D Ile to lat minęło... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |