![]() |
|
Liderem by musial byc ktos kto potrafi zapanowac nad gildia...
|
@up
Czyli ktos taki jak ja :D |
Cytuj:
Kasiu przecież umiesz normalnie i ciekawie się wypowiadać na różne tematy. Możesz podchodzić poważniej do wielu rzeczy? :) EDIT@ Holu@ Tak zły i wredny link teraz masz pełno trojanów :D joke :> |
Ehh no to tera moim priorytetem jest skombinowanie pacca :/ ciezko bedzie ale dam rade kto wie moze nawet za tibi hajc a jak sie nie da to za rlke albo w sms.tibia.pl
|
I teraz myslmy, kto tu moglby zostac liderem? Hmm.. Jezeli Lenidas by poszedl, to glosuje na niego :P
|
ja tam za all bym glosowal
|
Holu............
|
No nareszcie:
20:37 You advanced to magic level 40. |
Liderem powinna być osoba która umie ogarnąć całą gildie po za tym która jest lubiana i ma jakieś obeznanie w naszych sprawach i w Tibi :)
To nie jest żadna aluzja. |
Cytuj:
A bo tej nie lubia ta gowno wie o tibi a ta przynoobia, a ten nie umie zapanowac nad ludem... : > |
Witam all
Witam
Jestem nowy na Forum ale czytam te forum od dawna ;] Jestem Sca'ton |
Cytuj:
Pozdro. |
Ja z tym głosowaniem na lidera to oddaje głos na Carrote ;*
Trzymaj sie koffaniutka ;* |
A dzis bylo tak piknie 35 levelek se wbilem a tu patrze ze jakis nab mnie okrada z loota co sobie wyrzucilem zabijam go wszystko pieknie skull jeszcze z 3 min i znika lece zaniesc loota za rzeke na poczte a tu nelshok mnie dopada nab jeden oczywiscie mnie zabil ale nic to mu nie dalo bo zdazylem sob ie itany do thais wyslac a to krutka rozmowa :
09:56 Ariel Wojak [33]: mwahahahahaha i told you 09:56 Ariel Wojak [33]: i dont have 09:56 Nelshok [100]: -.- 09:56 Nelshok [100]: hunted 09:56 Ariel Wojak [33]: why? 09:56 Ariel Wojak [33]: tell me 09:57 Nelshok [100]: you was pk 09:57 Nelshok [100]: and you 09:57 Ariel Wojak [33]: soo 09:57 Nelshok [100]: no wanted pay me -.- 09:57 Ariel Wojak [33]: lol 09:57 Ariel Wojak [33]: buahahahaha 09:57 Nelshok [100]: -.- 09:57 Ariel Wojak [33]: if you want hunted me you need better weapon 09:58 Ariel Wojak [33]: and need team 09:58 Nelshok [100]: -.- 09:58 Nelshok [100]: bye 09:58 Nelshok [100]: please 10:00 Ariel Wojak [33]: bye 10:00 Ariel Wojak [33]: ^^ 10:00 Ariel Wojak [33]: :D |
Kurwa ale te br farta maja ;d jakby nie ss 2 ftp by padło :evul:
mały open battle :evul: http://rapidshare.com/files/22525463...attle.rec.html |
Mar 24 2007, 13:21:23 CET Killed at Level 65 by Ho'lu
Name: Way'ne http://rapidshare.com/files/22543279/wayne.rec.html |
Wojna się już chyba zakończyła bo coś nie widać bahamaje
EDIT@ Co do tego lidera to nie wiem ale może osoba która poddała ten pomysł by się zgodziła zostać liderem :P chodzi mi tu o Lenidasa :P Na grze się zna umie zapanować nad burdelem jego decyzje są dobre :P Chyba że się bardzo zmienił od czasu kiedy grał na Silverze |
Pierwsza akcja (film) trochę pechowa przez ss-a, ale druga już git :)
Nice akcja :) Pozdrawiam ps. Ho'lu na lidera (ma ciągoty do władzy i kierowania ludźmi :] ), myślę, że najbardziej się nadaje (jeśli będzie chciał i umiał grać dla zespołu) |
Wszyscy Knighci wbijać i pisać chociaż "I agree" albo coś więcej jak umiesz angielski.
http://forum.tibia.com/forum/?action...5#post13566935 |
Moimi faworytami do bycia Liderem to:Leonidas,Potus,Wiadro,Ho'lu
Ale nie bede marudził jak ktoś inny będzie liderem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:09. |
|